Начало / Екскурзии / Екскурзии - Шабац

Нова Година в Шабац - Hotel Sloboda 4* - 31.12.2021г.

Номер на оферта

/

227484

Дати & цени

Цената включва

*2 нощувки в хотел SLOBODA 4* в Шабац;
*2 късни закуски до 12:00ч.;
*ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ (на блок-маса) с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки (напитките се сервират от 21:00 до 02:00ч.) и жива музика;
*ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ РЕПРИЗА (на блок-маса) с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки (напитките се сервират от 21:00 до 02:00ч.) и жива музика;
*Безплатно ползване на СПА центъра на хотела: басейн, джакузи, сауна, стая за релакс, парна баня, финландска сауна, тепидаруим, фитнес зала (масажите и процедурите са срещу допълнително заплащане);
*Градска такса;

Цената не включва

*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
*Разходи от личен характер;
*Медицинска застраховка;
*Транспорт;

Програма на пътуването

Нова Година в Шабац - Hotel Sloboda 4* - 31.12.2021г.

Цена на човек в двойна стая:
31.12.21 - 02.01.22

Standard - 534лв.
Deluxe - 553лв.


=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Програма:

-1-ви ден София - Шабац
Пристигане в Шабац. Настаняване в хотела след 14:00ч.
Ползване на спа зоната на хотела.
Подготовка за празничната вечер.
-ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с включена неограничена консумация на местни напитки (напитките се сервират от 21:00 до 02:00ч.) и жива музика.
Нощувка.

-2-ри ден Шабац
Късна закуска от 12:00ч.
Ползване на спа зоната на хотела.
-ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ РЕПРИЗА с включена неограничена консумация на местни напитки (напитките се сервират от 21:00 до 02:00ч.) и жива музика.
Нощувка.

-3-ти ден Шабац - София
Късна закуска от 12:00ч. Освобождаване на хотела до 17:00ч. Отпътуване за България.

==================================================================


-Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: НЯМА
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит в размер на 50 лева на човек при записване;
*Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-Необходими документи:
*Валидна лична карта или задграничен паспорт.
*За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
*За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

-ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
*До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
*От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
*От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
*От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

-ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ДО СЪРБИЯ СВЪРЗАНИ С COVID-19!!! (към дата 01.12.2021г.)
*За влизане в Република Сърбия НЯМА ИЗИСКВАНИЯ за български граждани.
*При завръщане в България, за да се избегне поставянето под 10 дневна карантина е необходимо да се представи ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ ДОКУМЕНТИ:
*Сертификат за ваксинация
*Сертификат за преболедуване
*Сертификат за отрицателен резултат на PCR тест, направен до72 часа преди влизане в страната.
*За лицата, които не са ваксинирани или преболедували и не разполагат със Сертификат, ще бъде организирано PCR тестване на място в Сърбия на 31.12.2021г. Тестването не е включено в цената на екскурзията и се заплаща лично на място.
*Лицата, които НЕ ПРЕДСТАВЯТ нито един от гореизброените документи, се допускат на територията на България и се поставят под карантина за срок от 10 дни в дома или в друго място за настаняване, в което лицето е посочило, че ще пребивава.

-Допълнителна информация:
*Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
*За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
*Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
*Срок за записване: до запълване на свободните места.
*Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
*За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
*Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003093/30.12.2020 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Шабац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Шабац |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Шабац

Избрани оферти