Начало / Екскурзии / Екскурзии - Серес

Нова Година в Серес - Гърция

Номер на оферта

/

209452

Дати & цени

Цената включва

Пакетните цени включват:
- Транспорт с лицензиран автобус 3*
- 3нощувки със закуски в hotel Elpida resort & SPA Hotel 4* www.elpidahotel.eu
- 2 стандартни вечери на блок маса
- Новогодишна вечеря с празнична програма
- Нелимитирана консумация на бяло и червено вино, вода и безалкохолни напитки по време на Новогодишната вечеря
- безплатно ползванена вътрешен басейн, сауна, джакузи, парна баня и фитнес център
- безплатно WI-FI на територията на хотела
- Медицинска застраховка с асистънс*
- пътни и входни такси
- Екскурзовод/ водач от фирмата организатор

Пакетните цени не включват:
- допълнителна екскурзия до Солун – 15 евро/ при минимум 20 туриста/
- допълнителна екскурзия до манастира " Св. Йона Предтеча" и пещерата Алистрати с включен вход за пещерата – 15 евро. Заявява се и се заплаща от България с основният пакет.



*Доплащане за застраховка на лица от 65 г до 70г –2 лв; от 70 г до 75 г– 4 лв ; от 75 г до 80 г– 8 лв


Описание на хотела:
Местоположение: Хотел Elpida Resort & Spa е идеално разположен в долината Агио Анаргирои с изглед към Акропола на Серес. Той съчетава спокойствието на провинцията с практичността на градския център, тъй като се намира в сърцето на гориста местност само на 15 минути пеша от центъра на Серес.
Стаи: Хотел Elpida Resort & Spa разполага с просторни стаи, оборудвани с климатик, централно отопление, телевизор, сешоар и сейф. Гостите могат да се насладят на панорамната гледка от балкона на стаята с питие от мини бара. Стаите разполагат и с безплатна Wi-Fi връзка.
СПА: СПА центърът на хотела предлага на своите гости отопляем закрит басейн, сауна, джакузи и хамам. Предлагат се и различни процедури за красота, включително кални бани, масажи и ароматерапия.
Удобства: Поглезетесе с ароматначашаследобеднокафеилипитие в баранахотелElpidaс прекраснапанорама. Ако предпочитате активната почивка, хотелът разполага с фитнес център и тенис корт. За най-малките е предвиден детски кът. Хотелът разполага с банкомат, а гостите са добре дошли да използват безплатния паркинг.
Забележка:

- Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване.
- Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
- Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Програма на пътуването

Нова Година в Серес - Гърция

хотел Elpida Resort & SPA Hotel 4* www.elpidahotel.eu

4 дни / 3 нощувки

Дати на пътуване: 30.12.17 - 02.01.2018


Маршрут: СОФИЯ - КУЛАТА – СЕРЕС – СОФИЯ


1 ден- дневен преход София - Серес

Отпътуване от София в 08:00 ч., от храм-паметник "Св. Александър Невски", по маршрут СофияСерес (230 км магистрален път). Пристиганев Серес и настаняване в хотел „ Elpida resort & SPA Hotel“ 4*. Свободно време за почивка и Спа процедури. Вечеря.Нощувка.

2 ден – Серес

Закуска. По желание срещу допълнително заплащане, полудневна екскурзия до Солун. Панорамна обиколка на града. Свободно време за разходка и пазар. Връщане в Серес. Свободно време за почивка и подготовка за новогодишната вечер. Празнична Новогодишна Вечеря с жива музика и DJ в хотела. Бяло и червено вино, вода и безалкохолни напитки нелимитирана консумация по време на Новогодишната вечеря. Нощувка.

3 ден – Серес – пещерата Алистрати- Манастира „ Св. Йоан Предтеча“

Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане, полудневна екскурзия до манастира " Св. Йоан Предтеча" и пещерата Алистрати (заявява се и се заплаща от България). Съществена забележителност на пещерата, която я прави уникална за Гърция са големите размери и богатството от форми на хеликтитите. Във вътрешността на пещерата се срещат още синтрови езерца, корали и драперии. Цветът на пещерните образувания е в зависимост от геоложкия строеж на скалите и наличието на различни химични микроелементи. Пещерата е една от най-големите в Европа. Богатата пещерна украса, както и едрите и различно оцветени сталактити и сталагмити със забележителни форми оставят дълбоки впечатления у посетителите. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден - СересСофия

Закуска. Напускане на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Серес |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Серес |  Нова година 2023 - Гърция |  Нова година 2023 - Серес

Избрани оферти