Оферта номер: 209844

Нова Година в Сърбия- на 12 км. от Пирот

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Пирот и Екскурзии в Сърбия.

Дати и цена
Цената включва
- 2 нощувки със закуски

- 2 обяда

- ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2017 г. по меню в ресторанта на хотела с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
- „ РЕПРИЗ“ с музика на живо на 01.01.2018 г. по меню ( неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).
Цената не включва
- транспорт

- Лични разходи

- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Начин на плащане: 50% от пакетната цена при резервация. Доплащане до 11.12.2017 г.
Хотел StarA** се намира в Югоизточна Сърбия, в Стара планина на 1000 м надморска височина и само на 12 км. от гр. Пирот. Доброто разположение и уютната атмосфера са притегателно място за всеки посетител. Тук и пролет, и лято, и есен и зима се предлагат възможности за спорт и рекреация, за подготовка както на професионални спортисти, така и за аматьори. Хотел StarA** разполага с безплатен ски гардероб за всички гости на хотела.

Всички стаи на хотела са обзаведени с удобни легла, функционални бани, телевизор, телефон и мини-бар. Гостите могат да ползват безплатен безжичен интернет и сателитна телевизия.

Ресторантът е със 100 места, с прекрасна национална кухня, разнообразие от уникални специалитети от Стара планина и широка гама от местни и вносни напитки. На разположение на гостите на хотела са още: коктейл бар, етно градина и красива тераса в предната част на хотела.

Конферентната зала на хотела е с капацитет 30 места, оборудвана с необходимата техника за провеждане на семинари, презентации и др.

Към хотела е на разположение спортно игрище със специална настилка. Многофункционалният открит терен предоставя възможност за футбол, баскетбол, волейбол, хандбал и тенис.

Пакетна цена на човек в двойна, тройна стая:

- За 2 нощувки, 2 закуски, 2 обяда и 2 Празнични вечери с богато меню, неограничена консумация на напитки и музика на живо – 285.00 лв.


Отстъпки за деца от 4 до 11.99 год. - 50%
Предколеден пазар в Пирот
от 20 лв.
Предколеден пазар в Пирот
0 нощувки
Автобус
Луксозна Нова Година в Пирот - хотел Ана Лукс 4*
от 410 лв.
Луксозна Нова Година в Пирот - хотел Ана Лукс 4*
2 нощувки
Без транспорт
Пирот
Белмужиада – сръбският празник на здравата мъжка ръка
Земун - различният квартал на Белград
Улица Скадарлия - бохемският дух на Белград