Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пирот

Нова Година в Сърбия - на 12км. от Пирот

Номер на оферта

/

213259

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки със закуски

- 2 обяда

- ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2017 г. по меню в ресторанта на хотела с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
- „ РЕПРИЗ“ с музика на живо на 01.01.2018 г. по меню ( неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).

Цената не включва

- транспорт
- Лични разходи
- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

Хотел StarA** се намира в Югоизточна Сърбия, в Стара планина на 1000 м надморска височина и само на 12 км. от гр. Пирот. Доброто разположение и уютната атмосфера са притегателно място за всеки посетител. Тук и пролет, и лято, и есен и зима се предлагат възможности за спорт и рекреация, за подготовка както на професионални спортисти, така и за аматьори. Хотел StarA** разполага с безплатен ски гардероб за всички гости на хотела.

Всички стаи на хотела са обзаведени с удобни легла, функционални бани, телевизор, телефон и мини-бар. Гостите могат да ползват безплатен безжичен интернет и сателитна телевизия.

Ресторантът е със 100 места, с прекрасна национална кухня, разнообразие от уникални специалитети от Стара планина и широка гама от местни и вносни напитки. На разположение на гостите на хотела са още: коктейл бар, етно градина и красива тераса в предната част на хотела.

Конферентната зала на хотела е с капацитет 30 места, оборудвана с необходимата техника за провеждане на семинари, презентации и др.

Към хотела е на разположение спортно игрище със специална настилка. Многофункционалният открит терен предоставя възможност за футбол, баскетбол, волейбол, хандбал и тенис.



НОВОГОДИШНО МЕНЮ


Ордьовър

специалитет: пилешки гърди със сусам и сос тартар



***
Салата

микс от зеленчуци: домати, краставици, чушка, зеле


***

Основно ястие

Филе миньон

Пушена свинска сушеница и плескавица приготвена по традиционна рецепта

Два вида домашно печено месо - свинско и телешко


Десерт

новогодишна торта

шампанско


Пакетна цена на човек в двойна, тройна стая:

- За 2 нощувки, 2 закуски, 2 обяда и 2 Празнични вечери с богато меню, неограничена консумация на напитки и музика на живо – 285.00 лв.


Отстъпки за деца от 4 до 11.99 год. - 50%

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Пирот |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Пирот |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Пирот

Избрани оферти