Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

Нова година в Сингапур и остров Бинтан - 12 дни: Last minute цена 3899 лв.!

Номер на оферта

/

168035

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София-Истанбул-Сингапур-Истанбул-София с включени летищни такси

2 нощувки със закуски в хотел 4* в Сингапур

6 нощувки със закуски и вечери в хотел Bintan Lagoon Resort 5* на о-в Бинтан

Сити тур на Сингапур

Новогодишна вечеря

Трансфери летище-хотел-летище

Трансфер до пристанището в Сингапур

Билети за ферибота Сингапур-о-в Бинтан-Сингапур

Водач на агенцията по време на тура

Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро

Екскурзоводско обслужване от местни екскурзоводи за всички посещения на английски език

Цената не включва

Разходи от личен характер

Бакшиши

Допълнителни екскурзии

Туристическа виза за Индонезия - 35 щат. долара/около 63 лв., заплаща се и се полага на пристанище, при пристигане в Бинтан

Програма на пътуването

Нова Година в Сингапур и остров Бинтан

Маршрут: София - Сингапур - Бинтан

12 дни / 8 нощувки

Полет на Турски Авиолинии!

Гарантирана група с водач от България!

ДАТА на отпътуване: 28.12.2017 г.

----------------------------------------------

ПРОМО ЦЕНА LAST MINUTE на човек: 3899 лв.!


РЕДОВНА ЦЕНА на човек: 4599 лв.

-------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

хотел в Сингапур: ELIZABETH HOTEL SINGAPORE
хотел на остров Бинтан: BINTAN LAGOON RESORT

***

Описание на хотел BINTAN LAGOON RESORT 5*
www.bintanlagoon.com

Местоположение:
С изглед към Южнокитайско море, Bintan Lagoon Resort е луксозен тропически комплекс климатизирани стаи и два външни басейна, тенис корт и две голф игрища от световна класа. Освен дневен СПА център, той разполага с 12 заведения за хранене.
Bintan Lagoon Resort се намира на по-малко от 1 час с ферибот от фериботния терминал Tanah Merah в Сингапур. Курортът може да осигури директен ферибот от фериботния терминал Tanah Merah срещу допълнително заплащане.

Развлечения:
Масажи, процедури за лице и тяло са на разположение в спа център Bintan Day. Гостите могат да се насладят на широка гама от дейности, включително стрелба с лък, джетове и каране на банан с лодка. Релаксиращи масажи могат да се ползват в СПА центъра или в уединението на вашата стая.
В различните ресторанти се сервират азиатски, индийски японски и западни ястия. Вечерното забавление включва салон за караоке, барове и нощен клуб.

Стаи:
Декорирани в успокояващи цветове, просторните стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелни канали, безплатна бутилирана вода и самостоятелна баня с вана. Включени са и личен сейф и минибар.


=============================================================

ПРОГРАМА

Сингапур е перла в короната на Азия и ароматното цвете на Изтока Името „Сингапур“ произхожда от санскрит, съставено е от думите синга, сингха и пура , и означава „Лъвовград“. При заселването през 7-8 ми век, тогавашното княжество получава името Темасек („Морски град“), но според легендата то скоро след това било сменено на „Лъвовград“. Причина за това била появата на морско чудовище наподобяващо лъв. „Мерлион“ — знакът на града, води от там своето начало.
Бинтан е остров в Индонезия със столица Танджунг Пинанг. Той се намира в близост до Сингапур и Батам и е един островите на архипелага Риау и на индонезийската провинция Риау.
Бинтан ще ви подари невероятно красива природа, мек климат, местен колорит, пищна растителност, екзотична флора и фауна. Любителите на водни спортове, голф и възстановяващи спа-процедури няма да останат разочаровани, а за индонезийската кухня дълго време ще разказвате на приятелите си.

ПЪРВИ ДЕН 28.12.2017/ СофияСингапур
Полет от летище София-Т2 с полет на АК Турски Авиолинии в 21:35ч, транзитно кацане в Истанбул в 00:55ч и полет за Сингапур в 01:55ч.

ВТОРИ ДЕН 29.12.2017/ Сингапур
Пристигане в Сингапур в 17:15ч. Трансфер до хотела.

ТРЕТИ ДЕН 30.12.2017/ Сингапур
Закуска. Сити тур на Сингапур (включен в пакетната цена):
Оставяйки зад себе си бляскавия и ултрамодерен град ще се отправите към най-старинните улички на „Колониалното сърце на Сингапур“, което най-добре отразява амалгамата между Източната мистика и прагматизма на Запада. Ще разгледате Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата, Еспланадата, Кварталът на посолствата. Спирка край реката ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Рафълс Плейс. Обиколката продължава към историческата част Чайна Таун, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходите из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници, са се предавали от поколение на поколение. Ще продължите към Малка Индия – квартал, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Малка Индия ще усетите специфичния аромат на подправките. Връщане в хотела в късния следобед.
Вечеря и нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН 31.12.2017/ Сингапур-Бинтан
Закуска. Трансфер до пристанище за отпътуване с ферибот до остров Бинтан. Настаняване в хотел Bintan Lagoon Resort 5*. Новогодишна вечеря включена в цената.
Посрещане на Новата 2018!

ПЕТИ- ДЕВЕТИ ДЕН 01.01.2018-05.01.2018/ Бинтан
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии (срещу допълнително заплащане).
Нощувка и вечеря.

ДЕСЕТИ-ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН 06.01.2018-08.01.2018/ Бинтан-Сингапур-София
Закуска. Освобождаване на хотела в 14:00 часа . Трансфер до летището в Сингапур. Полет Сингапур-Истанбул на АК Турски Авиолинии. Излита в 00:05ч и пристига в Истанбул в 06:25 ч . Кратък престой и отпътуване за София в 08:45. Пристигате на летище София в 09:10 ч.

=================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за записване:
Депозит в размер на 50% от стойността на пакета
Доплащане 45 дни преди тръгване

Полетно разписание:
28.12.2017 TK 1030 София 21:35 Истанбул 00:10
29.12.2017 TK 54 Истанбул 01:55 Сингапур 17:15
07.01.2018 TK 55 Сингапур 00:05 Истанбул 06:25
08.01.2018 TK 1027 Истанбул 08:45 София 09:10

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ при минимум 10 човека / заявяват се в България/

Пътешествие из Мангровите горички на о-в Бинтан
(MANGROVE TOUR / FIRE FLIES TOUR)
По време на това пътуване ще минете покрай река Себунг и ще се възхитите от невероятните природни пейзажи, мангрови горички, преминаващи в гъста тропическа джунгла. Това 60-минутно еко приключение ще ви отведе назад към природата и ще срещнете чудесата на мангровите гори на о-в Бинтан. Там ще откриете различни видове мангрови растения с техните уникални корени, диви животни (маймуни, змии, гущери, пъстроцветни риби) и ще се насладите на спокойствието на гората. По пътя ще се натъкнете на местни рибари, които практикуват занаята на дедите си – лов на гигантски омари и скариди. На смрачаване ще бъдете хипнотизирани от блещукащите звезди и светулки, които си проправят път между корените на мангровите растения, докато обикаляте реката в тишината и спокойствието на мангровите гори.
Цена за възрастен- 85 лева, (дете до 11 г-61 лева)

***

Пътя на Морските цигани-с включен обяд (продължителност 6 часа)
(TRAIL OF SEA GYPSEAS)
Впускайки се в това приключение, вие ще навлезете във вътрешността на о-в Бинтан, преминавайки през каучукови и палмови плантации, ананасови полета и овощни градини. Там селскостопанските пейзажи се променят драстично, когато се приближавате към източното крайбрежие и се насочвате на север към първата спирка - най-голямото морско циганско село. В това селце край реката ще откриете начина на живот на морските цигани от о-в Бинтан, както е бил в продължение на стотици години.
След това пътуването продължава на юг към Grotto Santa Maria. Тук красивото изобразяване на Кръстовите станции разказва историята, която е завладяла сърцата на милиони по света.
Разказват, че този уникален религиозен обект е построен отдавна от нидерландски свещеник, с помощта на морски цигани от Виетнам, и католици от Източен Тимор. През уикендите тя е пълна с местни хора, тъй като те идват тук, за да се молят.
Пътуването продължава на юг, където ще видите спиращи дъха гледки към крайбрежния живот с келонги (плаващи плавателни платформи) и традиционни строители на лодки; Риболовни селища, построени над морето. В края на обиколката, ще се насладите на обяд- пица приготвена в пещ на дърва и коктейл от кокос, наслаждавайки се на красива морска гледка.
Цена за възрастен- 164 лева, (дете до 11 г-146 лева)

***

Наследството на Южен Бинтан (продължителност 8 часа)
(SOUTH BINTAN HERITAGE TOUR)
Заповядайте в това целодневно пътешествие, за да разгледате колоритното очарователно наследство и начин на живот на остров Бинтан.
Пътуването ще ви отведе до Senggarang, малко китайско риболовно селище, където ще намерите интригуващо 200-годишно Банянско дърво, популярно място за поклонение на местните будисти. Разхождайки се из китайския парк, ще видите статуя на гигантски Буда, който гледа и защитава острова.
Докато сте на остров Penyengat, ще разгледате интересни забележителности като стара холандска крепост, стари дворци и голямата джамия на султана Риау.
Също така ще посетите Tanjung Pinang, столицата и пристанището на о-в Бинтан, където ще видите ежедневния начин на живот на това местно търговско пристанище. По пътя ще спрете за да си напазарувате сушени морски деликатеси и различни видове „керупук“ (хрупкави бисквитки с аромат на скариди и риба), една от любимите закуски на Tanjung Pinang.
Цена за възрастен- 204 лева, (дете до 11 г-146 лева)

***

Разглеждане на Танджунг Пинанг (продължителност 8 часа)
(TANJUNG PINANG SIGHTSEEING)
Целодневна екскурзия до западната част на о-в Бинтан. Посещение на пазара в Танджунг Пинанг, известен с това, че там са изложени произведенията на местни творци и стоки характерни за района, както и изобилие от пресни и сушени плодове, дрехи и играчки По време на тура, ще имате възможност да се насладите на обяд с морски дарове в местен ресторант (с/у доп. заплащане-15$) .
Цена за възрастен- 168 лева, (дете до 11 г-133 лева)

***

Разглеждане на Танджунг Юбан (продължителност 8 часа)
TANJUNG UBAN
По време на тази обиколка ще усетите суматохата на Tanjung Uban, втория град, разположен на северозападния бряг на о-в Бинтан.
Минавайки през центъра на града, ще видите един бързо развиващия се град. Спускайки се покрай крайбрежното рибарско селище ще видите стръмните домове "Bugis", Келонги плаващи в морето и високи кокосови дървета, които се люлеят от топлия тропически бриз. Накрая ще се насладите на освежаваща напитка от кокос на местния плаж.
Цена за възрастен- 110 лева, (дете до 11 г-85 лева)

***

Еко ферма на о-в Бинтан (продължителност 1,5 часа)
(BINTAN ECO FARM)
По време на тази обиколка ще имате възможност да разгледате в детайли еко-ферма на о-в Бинтан. Намира се на около 30 минути с кола от всички курорти. Там ще видите как се развъжда риба в еко среда, както и разнообразие от екзотични плодове и зеленчуци.
Цена за възрастен- 63 лева, (дете до 11 г-56 лева)

***

Посещение и шоу програма в Парк за слонове
(BINTAN ELEPHANT PARK AND SHOW)
Полудневна екскурзия до Парка за слонове в Бинтан. Тук ще имате възможност да нахраните някой от слоновете, да се отправите на разходка в гората възседнали това величествено животно или просто да станете свидетели на представлението, което седемте слона ще поставят специално за вас. Връщане в хотела и следобед време за плаж.
Часове на шоу програмата:
Понеделник и Четвъртък от 10:00 часа
Петък, Събота, Неделя и по време на Официални празници от 10:00 часа и 15:00 часа
Дълга разходка (Jumbo trial ride); Вторник и Сряда от 10:00 часа и 15:00 часа
Цени:

Цена на шоу програма: Възрастен -83 лева, (дете до 11г-67 лева)

Цена на шоу програма и 10-минутна разходка на слон: Възрастен-94 лева, (дете до 11г-

76 лева)

Цена за 30-минутна разходка на слон: Възрастен -83 лева, (дете до 11г-61 лева)

***

Бог и Дракони (продължителност 6 часа)
(GOD AND DRAGONS)
Дракони в Бинтан? Да, има много! Ще може да отидете на "лов" за дракони, навлизайки във вътрешността на този голям тропически остров. В село Sengarrang, построено над морето, ви посрещат два от най-старите храмове на о-в Бинтан. Построен, за да благодари за безопасното преминаване на ранните китайски заселници, храма Vihara Dharma Sasana е перфектна демонстрация на съвместното съществуване на богове и дракони в китайската митология.
И само на един хвърлей камък се намира друг храм- Banyan Tree Temple, също толкова интересен вплетен в корените на Баняново дърво.
След това обиколката ви ще продължи по улиците на Tanjung Pinang за да направите някоя изгодна сделка купувайки сувенири или други подаръци за вкъщи ... ... но само за кратко, докато се насочите към друго "гнездо" на дракони и обител на Боговете. Тук ще видите дракони навсякъде - точно от момента, в който влезете в огромната територия на Vihara
Avalokitesvara (храма на Kwan Yin), та чак до тавана на храма! Там също ще видите най-високата статуя в Югоизточна Азия-Богинята на Милостта.
След като вече сте успокоили Боговете и преброили драконите, ще се върнете към вашия курорт, за да видите слънцето и да се потопи в далечния хоризонт.
Цена за възрастен- 164 лева, (дете до 11 г-144 лева)

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на изпълнение на програмата и допълнителните екскурзии.

-------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===============================================================

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Нова година 2023 - Сингапур |  Нова година 2023 - Сингапур

Избрани оферти