Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Нова година 2018 - Лондон

Номер на оферта

/

210146

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Лондон – София с „Уиз Еър”;
Салонен багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см на турист (в двете посоки);
Летищни такси;
4 нощувки със закуски в хотел Royal National***;
Трансфери летище – гара Виктория – летище;
Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод на български език.

Цената не включва

Чекиран багаж до 20 кг - 150 лв. на човек в двете посоки;
Разглеждане на Британския музей;
Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията и военноморския музей;
Посещение на музея „Виктория и Албърт”;
Новогодишна вечеря;
Медицинска застраховка (8 лв. на човек за целия престой);
Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

Програма на пътуването

Програма

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел Royal National*** в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език, двупосочен самолетен билет и трансфери от летището до гара Виктория и обратно. Полета е авиокомпания „Уиз Еър” (в пакетната цена е включен летищни такси и малък салонен багаж до 10 кг с размери 42/32/25 см на турист (в двете посоки).

1 ден
29.12.2017 - Отпътуване от летище София. Кацане в Лондон. Трансфер от летището до гара Виктория в центъра на Лондон. Самостоятелно придвижване до хотел Royal National*** и настаняване. Нощувка.

2 ден
30.12.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музея „Виктория и Албърт“ (доплащане 20 лв. - цената включва обиколка с екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

3 ден
31.12.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод (включена в цената): Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта Тауър, Тауър бридж. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей (с доплащане 25 лв на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

4 ден
01.01.2018 - Закуска. Възможност за разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията и военноморския музей (доплащане 88 лв на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за разходка из Хайд парк. Нощувка.

5 ден
02.01.2018 - Закуска. Напускане на хотела. Самостоятелно придижване до гара Виктория. Трансфер от гара Виктория до летището. Отпътуване за София.


ХОТЕЛ:
Хотел Royal National*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);


ДОПЛАЩАНЕ:
Музеят Албърт и Виктория - 20.00 BGN
Британски музей - 25.00 BGN
Корабче по Темза до Гринуич - 88.00 BGN
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки - 150.00 BGN

Билети за музикални представления:
При заявка от страна на клиентите, туроператора може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала Ковънт Гардън. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”, и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв такса за закупуване на билета.

Забележки:
Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.
При посещение на Великобритания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в английски лири, от България

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:
депозит от 50% при записване;
доплащане - до 15 дни преди отпътуване;

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валидна лична карта или международен паспорт;
За лица под 18 г., пътуващи непридружени от родителите им, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни;
Медицинска застраховка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмите в сравнение с описаните в настоящата оферта, тъй като при всяка конкретна екскурзия програмата се съобразява с празничните и почивни дни, почивните дни на музеите, факултативните екскурзии, поръчани от групата, продължителността на светлата част на деня и други важни подробности. Два дни преди отпътуването си, туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма, както и много други необходими за пътуването им пояснения. Тази програма включва всички упоменати в настоящата оферта мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.
Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 6 човека; Срок за уведомление при недостигнат мин. брой - до 10 дни преди началната дата на екскурзията;
Туроператорът предлага застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода, оставащ до пътуването.

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Нова година 2023 - Великобритания |  Нова година 2023 - Лондон

Избрани оферти