Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пукет

Нова година 2018 в Тайланд, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ! ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!

Номер на оферта

/

207470

Дати & цени

Цената включва

- Двупосочен самолетен билет София – Истанбул — Пукет — Бангкок – Истанбул – София
- Самолетен билет Пукет— Бангкок
- Трансфер летище – хотел – летище
- 7 нощувки със закуска в Пукет
- 2 нощувки със закуска в Бангкок
- Панорамна обиколка на Бангкок
- Медицинска застраховка за целия престой
- Водач от фирмата

Цената не включва

- Летищни такси — 370 евро към юни 2017 г. (заплащат се задължително и подлежи на препотвърждение към датата на заминаване)
- Виза за Тайланд — 35 евро (заплаща се задължително)
- Новогодишна Гала вечеря — 140 евро (заплаща се задължително)
- Допълнителните екскурзии (заявяват се и се заплащат на място в Тайланд):
- Целодневен обиколен тур на Пукет (продължителност 4 ч, цената не включва храна и напитки): 1940 ТHB (около 55 USD към юни 2017)
- Целодневна екскурзия Phi Phi Island с обяд (продължителност 9 ч, включва обяд на шведска маса, без алкохолни напитки, екипировка за гмуркане): 4200 ТHB (около 120 USD към юни 2017)
- Целодневна екскурзия Phang Nga с обяд (продължителност 9 ч, включва обяд на шведска маса, без алкохолни напитки, екипировка за гмуркане): 4200 ТHB (около 120 USD към юни 2017)
- Fantasea Show театрално шоу с включена вечеря (продължителност 3.30 ч, цената не включва алкохолни напитки): 3450 ТHB (около 100 USD към юни 2017)

Програма на пътуването

Нова година 2018 в Тайланд

3% отстъпка от пакетните цени за ранни записвания до 31 октомври!

ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!

С неустоимата си комбинация от спираща дъха природна красота, вдъхновяващи храмове, гостоприемство, отлична кухня и руини от приказни древни кралства, Тайланд привлича повече туристи от която и да е друга страна в югоизточна Азия. От планините на провинция Мае Хонг Сон и свежите варовикови острови в Адаманско море до пулсиращите денс-клубове в Банкок и спокойните селца, сгушени по река Меконг, Тайланд предлага за всекиго по нещо.

Програма:
Ден 1 - 28 декември 2017: София-Истанбул-Пукет
Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Турски авиолинии в 10.05 часа. Кацане в Истанбул в 12.35 часа. Полет за Пукет в 14.45 часа.

Ден 2 - 29 декември 2017: Пукет
Кацане в Пукет в 04.00 часа. Посрещане от фирмата партньор на Марбро Турс. Трансфер до хотела. Настаняване в избрания хотел по възможност преди 14.00 часа. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 3 - 30 декември 2017: Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Опции:
Целодневен обиколен тур на Пукет
Целодневна екскурзия Phi Phi Island с обяд
Целодневна екскурзия Phang Nga с обяд
Fantasea Show театрално шоу с включена вечеря
Нощувка.

Ден 4 - 31 декември 2017: Пукет
Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празничната новогодишна гала вечеря. Новогодишна гала вечеря. Нощувка.

Ден 5 - 1 януари 2018: Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Опции:
Целодневен обиколен тур на Пукет
Целодневна екскурзия Phi Phi Island с обяд
Целодневна екскурзия Phang Nga с обяд
Fantasea Show театрално шоу с включена вечеря
Нощувка.

Ден 6 - 2 януари 2018: Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Опции:
Целодневен обиколен тур на Пукет
Целодневна екскурзия Phi Phi Island с обяд
Целодневна екскурзия Phang Nga с обяд
Fantasea Show театрално шоу с включена вечеря
Нощувка.

Ден 7 - 3 януари 2018: Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Опции:
Целодневен обиколен тур на Пукет
Целодневна екскурзия Phi Phi Island с обяд
Целодневна екскурзия Phang Nga с обяд
Fantasea Show театрално шоу с включена вечеря
Нощувка.

Ден 8 - 4 януари 2018: Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Опции:
Целодневен обиколен тур на Пукет
Целодневна екскурзия Phi Phi Island с обяд
Целодневна екскурзия Phang Nga с обяд
Fantasea Show театрално шоу с включена вечеря
Нощувка.

Ден 9 - 5 януари 2018: Пукет - Бангкок
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летище. Полет за Бангкок. Кацане в Бангкок. Трансфер до хотел 4* и настаняване.
Опция — вечерен круиз по река Чао Прая. Ще можете да се полюбувате на красивата панорама на нощен Бангкок. Ще минете покрай замъка Ват Арун, Кралския дворец. Вечеря с подбрано меню от тайски специалитети.
Нощувка.

Ден 10 - 6 януари 2018: Бангкок
Закуска.
Сити тур на Бангкок — тази екскурзияще ви отведе до най-известните забележителности на Бангкок: Кралския дворец и Храма на Изумрудения Буда. Комплексът на Кралския дворец беше включен в списъка на номинираните кулутурно-исторически обекти за новите седем чудеса на света. Близо до двореца се намира официалната резиденция на кралете на Сиам, построена в традиционен тайски стил.
Следобяд свободно време за шопинг. Нощувка.

Ден 11 - 7 януари 2018: Бангкок - Истанбул - София
Ранна закуска и освобождаване на стаите. Трансфер до летище. Излитане от Бангкок с невероятни спомени от Тайланд в 23.45 часа. Кацане на международното летище в Истанбул в 06.05 часа. Полет от Истанбул в 08.45 часа. Кацане в София в 09.10 часа.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:
Duangjitt Resort & SPA 4* — Пукет/ Superior Room
Centara Watergate Pavilion 4* — Бангкок/ Superior Room, ВВ
Възрастен в двойна стая - € 1 475/ 2 885 лв
Единична стая - € 2 285/ 4 470 лв
Допълнително легло възрастен - € 1 445/ 2 826 лв
Допълнително легло дете (2-11.99) - € 1 295/ 2 533 лв

Забележка: BB — нощувка със закуска. Отстъпката не е калкулирана в публикуваните цени.

Забележка: цените на допълнителните екскурзии са калкулирани при минимум 10 туриста и подлежат на препотвърждение. Допълнителните ескурзии се заявяват место и се заплащат в местната валута (THB).

Необходими документи и условия на записване::
- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;
- Депозит в размер на 50% от сумата, доплащане — до 30 дни преди заминаването.
- Програмата може да претърпи промени.

Забележка:
- Цената е калкулирана при курс на долара 1.80 лв за 1 щатски долар. В случай, че валутния обменен курс използван за създаването и ценообразуването на офертата се промени с повече от 3% в периода между датата на създаването на офертата и 30 дни преди отпътуването.
- Цената е валидна при минимум 15 души.

Допълнителни екскурзии:
Целодневна екскурзия до остров Фи Фи
Насладете се на кристалните сини води на тайландския залив, подслоняващ остров Фи Фи. Тук под жаркото слънце може да релаксирате, да поплувате или да се гмуркате, а защо не и да натрупате малко бронзов тен?! Островът всъщност се състои от две малки островчета — Фи Фи Дон със своите дълги пясъчни плажове и високият и каменист Фи Фи Ле.
Екскурзията е префектната възможност да се насладите на кристалните сини води и прекрасния пейзаж на залива „Maya Bay”, където е сниман филма „Плажът” с Леонардо Ди Каприо. Шнорхелинг, посещение на националния парк и обяд, включващ международна и азиатска кухня.
Продължителност: 08:00 – 17:30 ч.

Целодневна екскурзия до Phang Nga с включен обяд
Отпътуване с лодка към красотите на двата залива Phang Nga и Ao Luk. Фантастични варовикови островчета и смарагдовозеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Ще посетим Khao Phingkan, известен още като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма „Мъжът със златния пистолет”.
Продължителност: 08:30 – 17:00 ч.

Обиколен тур на Пукет с обяд
Посещение на Khao Rang, малък хълм в близост до Пукет. Продължаваме към пещерата Promthep, в най- южната част на острова, откъдето се открива невероятна панорамна гледка. Обядва се в местен ресторант по време на екскурзията.
Продължителност: 13:00 – 17:00 ч.

Phuket Fantasea Show с вечеря
Изключително приключение, което ще ви отведе в екзотичните тайландски митове, мистерии и магия. Отключете вашето въображение и ще се потопите във фантазията за Кралство Камала, изумени от чудесата, разкрити от това единствено по рода си преживяване!
Продължителност: всяка вечер

Панорамна обиколка на Бангкок
Включен в екскурзията.
Тази екскурзия ще ви отведе до най-известните забележителности на Бангкок: Кралския дворец и Храма на Изумрудения Буда. Комплексът на Кралския дворец беше включен в списъка на номинираните кулутурно-исторически обекти за новите седем чудеса на света. Близо до двореца се намира официалната резиденция на кралете на Сиам, построена в традиционен тайски стил.

Хотели по програмата:

Centara Watergate Pavillion 4*, БАНКОК, ТАЙЛАНД
Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok се намира на 5 минути пеша от модния търговски център Platinum и на 7 минути от търговски комплекс Central World. Хотелът разполага с 2 заведения за хранене.
Хотелът предлага заседателни зали, фитнес център, рум-сървиз и обмяна на валута. Ресторант Caf? 9 сервира ястия от международната кухня. Съвременни азиатски ястия можете да опитате в Chili Hip.
Климатизираните стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, сейф, електрическа кана и минибар. Самостоятелната баня включва душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.

Duangjitt Resort & SPA 4*, ПУКЕТ, ТАЙЛАНД
Комплекс Duangjitt Resort and Spa предлага тропическо бягство от ежедневието само на 200 метра от брега, на плажа Патонг в Пукет. Той разполага с 3 открити басейна, 2 ресторанта и СПА център.
Климатизираните стаи в хотелски комплекс Duangjitt разполагат със самостоятелен балкон и самостоятелна баня. Всяка стая предлага сателитна телевизия, сейф и удобства за приготвяне на кафе и чай. Някои стаи разполагат с плоскоекранен телевизор или вана.
Разположен на площ от 4800 квадратни метра, СПА център Wimarn предлага хидромасажна вана, сауна и СПА вили. Можете да тренирате във фитнес центъра с изглед към градината.
Хотелският комплекс предлага организиране на туристически обиколки, обмяна на валута и перални услуги. Закуска на шведска маса се сервира ежедневно. Ресторантите Banburee и Thomthong предлагат тайландски, азиатски и международни ястия. В лоби бара можете да се насладите на напитки и развлекателни програми на живо.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Пукет |  Нова година 2023 - Тайланд |  Нова година 2023 - Пукет

Избрани оферти