Начало / Екскурзии / Екскурзии - Загреб

Нова година 2018 в Загреб - Хърватия

Номер на оферта

/

207639

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус по описания маршрут. 3 нощувки в Загреб хотел Panorama Zagreb 4* със закуска.
Туристическа програма в Загреб.
Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица до 65 години.
Прeдставител на ТО по време на пътуването.

Цената не включва

Еднодневна екскурзия до Любляна продължителност 8 ч. - цена за турист 40 лв.
Две вечери в ресторанта на хотела 30.12.17 и 01.01.2018г. , цена за възрастен 55 лв.
Празнична новогодишна вечеря с музикална програма в ресторанта на хотела ( не е задължителна) 157 лв. за възрастен , дете 0 – 6.99 г. безплатно, дете 7 – 11,99 г. – 79 лв.
Туристическа такса 1.00 евро на ден (заплаща се на място в хотела)
Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
Застраховка „Отмяна на пътуване“ от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“АД, гр.София, бул. „Княз Ал.Дондуков“ №68, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Програма на пътуването

С посещение на Любляна ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.09.2017
Загреб е град с интензивен живот, отворени врати, бурна история и интересни хора, който сърдечно кани всеки да го опознае, град който заема специално място в сърцата на своите гости!

Първи ден 30.12.2017
Отпътуване от Пловдив в 04.00 ч. ОМВ Санкт Петербург, от София в 06.00 ч. от стадион „В. Левски“. Преминаване през ГКПП Калотина - Градина. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватия. Пристигане в късния следобед в хърватската столицата Загреб - един от най - старите градове в Европа и все още една от най - младите европейски столици. Градът се слави като една от най-популярните дестинации в Европа и предлага на туристите както култура, така и забавления. Настаняване в хотел PANORAMA ZAGREB 4*. Нощувка.

Втори ден 31.12.2017
Закуска. Следва туристическа програма в историческия Горни град и разглеждане на църквите „Св. Марко“, „Св. Екатерина“, Катедралата, Парламента, Двореца на правителството и оживения площад „Бан Йелачич“. Свободно време за да се отдадете на празничната атмосфера на града. Загреб е сигурна столица с отворени врати, бурна история и интересни хора, която сърдечно кани всеки да я опознае. Тук с лекота се създават интересни познанства и нови приятелства. Добре запазените фасади на сградите представят историческите събития на отминали времена, а улиците и площадите излъчват съжителството на различни манталитети, които създават характерния за Загреб дух на спокоен и дружелюбен град. Коледно - новогодишните празници тук носят неповторима атмосфера, която просто трябва да бъде преживяна. Тук можете да опитате традиционните деликатеси „алфреско“, да се затоплите с чаша греяно вино или да се насладите на празничната програма на открито в централната част на града. Посрещане на Новата 2018 година с празнична гала вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Трети ден 01.01.2018
Късна закуска. Свободен ден или по желание еднодневна екскурзия до Любляна - място, където можете да срещнете най-много дракони. Тези митични същества са символ на града, а техните статуи, изображения и графики са навсякъде. Според местна легенда Любляна е основана от Язон и неговите аргонавти по пътя им към Златното руно. Най-забележителното място тук е Люблянския замък. Той е построен по времето на келтите, а по-късно е използван от римляните за наблюдателница. През прозорците му можете да зърнете статуята на Франце Прешерн. Неговата история го превръща в словенския Ромео, който се самоубива заради любимата си Юлия. Следва туристическа програма в централната част на града и разглеждане на катедралата „Св. Николай“, кметството, фонтана „Роба“, централния пазар, тройния мост, площад Прешернов, църквата „Св .Франциск“. Връщане в Загреб. Нощувка.

Четвърти ден 02.01.2018
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив късно вечерта.

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Загреб |  Екскурзии - Хърватия |  Екскурзии - Загреб |  Нова година 2024 - Хърватия |  Нова година 2024 - Загреб

Избрани оферти