Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пном Пен

Нова година 2018 в очарователна Камбоджа с тръгване от София и Варна

Номер на оферта

/

206188

Дати & цени

Цената включва

- 2 нощувки със закуски в Пном Пен във Villa Langka 4* ( или подобен)
- Сити тур на Пном Пен с включен обяд
- Трансфери летище – хотел в Пном Пен
- Трансфер от Пном Пен – Сихануквил
- Посещение на Национален парк Раем с включен обяд
- 5 нощувки със закуски в Sokha Beach hotel 4* – deluxe lakeside view room
- Новогодишна вечеря в Sokha Beach Hotel
- Екскурзия до островите Koh Rong, Koh Kuhn и Koh Rong Samloem с включен обяд
- Вътрешен полет до Сием Рип
- Трансфери летище – хотел – летище в Сием Рип
- 2 нощувки със закуски в Сием Рип в Spring Palace Hotel 4* ( или подобен)
- Целодневна и полудневна екскурзия в Сием Рип с 2 включени обяда
- Късен чек аут преди отпътуване в Сием Рип
- Всички входни такси на посещаваните обекти
- Англоговорящ гид;
- 2 бутилки минерална вода по време на туровете.
- Медицинска застраховка
- Съдействие на място от местните партньори
- Водач от България по време на пътуването

Цената не включва

- Самолетен билет София – Пном Пен// Сием Рип – София ( цена около 1100 евро)
- Самолетен билет Варна – Пном Пен//Сием Рип – Варна (цена около 1200 евро)
- Виза за Камбоджа;
- City tax (заплаща се на място в хотелите)
- Разходи от личен характер (интернет, телефонни разговори, факс, пране, напитки);
- Всички хранения, непосочени в програмата;
- Допълнителни турове по желание;
- Допълнителни такси за багаж (портиер);
- Бакшиши за шофьора и водача (около 40 щ.д. за целия престой);

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА 2018 В ОЧАРОВАТЕЛНА КАМБОДЖА
ПНОМ ПЕН – НАЦИОНАЛЕН ПАРК РАЕМ – СИХАНУКВИЛ – СИЕМ РИП

Пакетни цени без самолетни билети с опции за тръгване от София и Варна!

Верни на традицията и тази година ви предлагаме за Нова година нещо ново, нещо по-различно от останалите, пълно с исторически забележителности и девствена екзотика съчетани в едно. Има едно място с невероятна история, където можете да се насладите на невероятно тропическо бягство в едно от най-красивите места на земята. Освен това можете да се насладите на част от това, което бихте прекарали на други места, без да бъдете засегнати от масовия туризъм, който се среща на много други подобни туристически места. Къде е мястото на мечтите? Вярвайте или не, но това е Камбоджа.

Наследник на силната кхмерска империя, която по време на английския период управлява голяма част от това, което сега е Лаос, Тайланд и Виетнам. Останките от тази империя могат да се видят в свещените храмове на Ангкор, паметници, несравними с мащаба и величието в Югоизточна Азия. Изживейте ритъма на селския живот и ландшафите на ослепителните оризови масиви и люлеещите се захарни плантации в провинцията на Камбоджа. Южното крайбрежие е оградено от тропически острови, осеяни с рибарски селища - безкрайни полумесеци от прахообразен бял мек пясък, хамаци, които се люлеят от бриза и множество рибарски селища на кокили. Вътрешно от бреговете се намират планините Кардамом, част от огромна тропическа пустош, която осигурява дом на неуловимата дива природа и портал за новопоявили се екотуристически приключения. Величествената река Меконг пресича страната и е домакин на някои от последните останали сладководни делфини в региона. Североизтокът е свят за себе си, дивите и планински пейзажи са дом за етническите малцинства в Камбоджа и изобилие от природни забележителности.

Програма:

1 Ден (26.12.2017): СОФИЯ – ПНОМ ПЕН
Отпътуване за Камбоджа.

2 Ден (27.12.2017): ПРИСТИГАНЕ В ПНОМ ПЕН
Пристигане на летището в Пном Пен, посрещане от представител на фирмата партньор и трансфер за хотела, настаняване, свободно време за почивка и нощувка.

3 Ден (28.12.2017): ПНОМ ПЕН (закуска, обяд)
Закуска, след което ще се впуснем в разглеждане на града. Ще посетим Royal Palace - дом на кралското семейство на Камбоджа и символ на нацията. Започваме с красивите кралски градини, озелелени с тропически растения и осеяни с блестящи кули. Влезте и в Тронната зала, където се провеждат кралските приеми и се извършва коронацията на камбоджанския крал. След това преминаваме през палатата на Наполеон III, направена от желязо, подарък от френския император през 19 век. Продължаваме до Сребърната пагода, кръстена на 5000 сребърни плочки, покриващи пода, всяки с тегло 1 кг. Оставяме Кралския дворец и продължаваме до близкия Национален музей, дом на най-хубавата колекция от скулптури от периода Ангкор. Изящната сграда е завършена между 1917 и 1920 година и разполага с богата градина в двора, заобиколена от колекции от периодите преди Ангкор, Ангкор и след Ангкор. Късно следобяд ще се разходим с лодка по залез слънце по река Меконг.

4 Ден (29.12.2017): ПНОМ ПЕН – НАЦИОНАЛЕН ПАРК РАЕМ – СИХАНУКВИЛ (закуска, обяд)
Закуска в хотела, а след нея – отпътуване за Националния парк Раем - Макар че има много чудесни места, които да се видят в страната, Национален парк Раем в Камбоджа е короната на всички тях. Той е с площ от 81 квадратни мили, в съчетание от невероятни гледки и звуци, които никога няма да забравите. Паркът започва на континенталната част на Камбоджа, но включва и водата, която го заобикаля. Полуостров Сиханауквил, както и 21 острови, които идват със своите приказки и приключения, на които можете да се насладите. Ще се качим на лодка за едночасова обиколка, по време на която ще можем да наблюдаваме крайбрежна мангрова гора и рибарите, ще разглеждаме красивия тропически остров Koh Sampauch, където ще имаме възможност за почивка и да плуваме, ще посетим и Ream Beach, който е разположен в близост до летище Sihanouk Ville, а накрая ще се отправим за настаняване в хотела в Сихануквил - невероятен регион изпълнен с девствените и величествени плажове. Това наистина е рай на земята, тъй като тук ще намерите някои от най-чистите и най-сензационни плажове на земята, на които да се насладите. И като си помислете, че тази област не е била отворена за туристи дълго време, означава, че тук няма да се сблъскате с навалици от туристи, замърсени места или големи количества отпадъци. Вие просто имате чудесно място да се насладите на прекрасен ден на плажа или във водата.

5 Ден (30.12.2017): СИХАНУКВИЛ – КО РОНГ – КО КУН – КО РОНГ САМЛОЕМ (закуска, обяд)
Закуска и в 08:00 сутринта отправяне за целодневен тур из най-красивите острови на Камбоджа. Южното крайбрежие на Камбоджа предлага повече от 60 девствени тропически острови, разположени в сапфирните води на Тайландския залив. Лесно достигани от крайбрежните центрове на Сихануквил, Кеп и Ко Конг, те в голяма степен все още не са открити от туристите. Камбоджанските острови предлагат всичко - от необитавани плажове, традиционни малки селца до спокойното плажуване, открито в Тайланд преди 20 години. В днешния ден ще ви предложим да посетим няколко от тях.
Късния следобяд завръщане в хотела и нощувка.

6 Ден (31.12.2017): СИХАНУКВИЛ (закуска, вечеря)
Закуска и свободно време, а вечерта всички задружно ще посрещнем с много песни и танци Новата 2018г.

7 Ден - 8 Ден (01-02.01.2018): СИХАНУКВИЛ ( закуска)( 08 април 2011 )
Закуска и свободно време за плаж и развлечения.

9 Ден (03.01.2018): СИХАНУКВИЛ – СИЕМ РИП ( закуска)
Закуска и освобождаване на хотела, за да потеглим за следващата ни дестинация в Камбоджа – Сием Рип. Ранния следобяд кацане в Сием Рип и трансфер за хотела. Настаняване и свободно време.

10 Ден (04.01.2018): СИЕМ РИП (закуска, обяд)
Закуска в хотела. В 08:00ч сутринта – посещение на South Gate of Angkor Thom, Bayon, Baphoun, Phimeanakas, Elephants Terrace, Terrace of the Leper King. Обяд в местен ресторант, след което се продължава за посещение на храмовете Ta Prohm и Angkor Wat. Късният следобед – наблюдаване на залеза от Phnom Penh Bakheng и връщане обратно в хотела за почивка.

11 Ден (05.01.2018): ОТПЪТУВАНЕ ОТ СИЕМ РИП ( закуска, обяд)
Закуска в хотела, екскурзия до храмовете Banteay Srei и Banteay Samre, Preah Khan, Neak Pean, Ta Som, East Mebon, Pre Rup, обяд в местен ресторант и ранния следобед завръщане в хотела. Почивка и отпътуване за летище за полета ви за София.

12 Ден (06.01.2018): СОФИЯ
Кацане в София. Добре дошли у дома!

Забележка:
- Доплащане за единична стая 525 евро
- Дете до 11г. на редовно легло в двойна стая заплаща цената за възрастен на редовно легло
- Отстъпка 200 евро за възрастен/дете на доп.легло
- Цената е валидна при минимум 10 пътуващи

Условия за резервация:
- Пълно плащане в случай на резервация за ранно записване
- 50% депозит от пакетната цена ( при резервации без ползване на ранни отстъпки)
- Пълно плащане до 01.11.2017г.

Условия на анулация:
- Без право на анулация при записване с ранни отстъпки до 06.09.2017г.
- До 60 дни преди отпътуване – безплатна анулация
- От 59 дни до 40 дни преди отпътуване неустойка 50% от пакетната цена
- От 39 дни и по-малко неустойка 100% от пакетната цена
- Анулации на самолетните билети ( СофияПном Пен//Сием Рип – София) са спрямо условиата на авиокомпанията за съответните тарифи

Тагове

Оферти - Камбоджа |  Оферти - Пном Пен |  Екскурзии - Камбоджа |  Екскурзии - Пном Пен |  Нова година 2024 - Камбоджа |  Нова година 2024 - Пном Пен

Избрани оферти