Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хо Ши Мин

Нова година 2018 във Виетнам, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Номер на оферта

/

207464

Дати & цени

Цената включва

- Двупосочен самолетен билет София — Истанбул — Хо Ши Мин — Истанбул — София
- Трансфер летище - хотел - летище
- Трансфер Сайгон - Муи Не - Сайгон
- 5 нощувки със закуска и вечеря в делукс стаи в Муи Не
- 3 нощувки със закуска и вечеря в делукс стаи в Сайгон
- Панорамна обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин)
- Целодневна екскурзия с лодка до делтата на река Меконг с включен обяд
- Новогодишна вечеря
- Медицинска застраховка с покритие до 20 000 евро
- Водач от фирмата

Цената не включва

- Летищни такси - 370 евро към юни 2017 (заплащат се задължително и подлежи на препотвърждение към датата на заминаване)
- Виза за Виетнам - 80 евро - заплаща се задължително.
- Допълнителни екскурзии.
- Доплащане за по-висока категория стая в Муи Не (цените са на човек, за целия престой): Garden Deluxe - 125 евро; NOva Deluxe - 140 евро, Junior Suite - 160 евро.

Програма на пътуването

Нова година 2018 във Виетнам

3% отстъпка от пакетните цени за ранни записвания до 30 октомври 2017!

Виетнам е страна на контрасти — от множеството тропически острови на юг до мистериозната красота на залива Ха Лонг, от плодородната земя по река Меконг до назъбените планински вериги на север, от космополитните градове до очарователните малки селца. Страната предоставя на своите посетители възможност да се запознаят с древната история, за която свидетелстват древните храмове и в същото време да си починат на някои от екзотичните острови с прекрасни плажове. Примамлива смесица от култури води началото си от дългата и заплетена история. От богата цивилизация с дълбоко вкоренени традиции се е развила до страна, която е видяла бъдещето и стремглаво препуска към него.

Програма:
Ден 1 - 29.12.2017: СофияИстанбул — Хо Ши Мин (Сайгон)
Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Турски авиолинии в 21:35 ч.Кацане в Истанбул в 10:00 ч. Полет за Сайгон в 02:35 ч.

Ден 2 - 30.12.2017: Хо Ши Мин (Сайгон)
Кацане в Сайгон в 16:35 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотел Eden Star 4* в Сайгон. Настаняване и свободно време за почивка. Вечеря.
Нощувка.

Ден 3 - 31.12.2017: Сайгон — Муи Не
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до Муи Не (около 4-5 часа). Пристигане в Муи Не и настаняване в хотел Lotus Mui Ne Resort and SPA 4*.
Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празнична новогодишна вечеря.
Нощувка.

Ден 4 - Ден 7: 01.01.2018 - 04.01.2018: Муи Не
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения, вечеря.
Нощувка.

Ден 8 - 05.01.2018: Муи Не — Хо Ши Мин (Сайгон)
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до Сайгон (около 5 часа).
Хо Ши Мин безспорно е културната и търговската столица на Виетнам. Когато разглеждате града, ще попаднете в един сюрреалистичен свят на оживени пазари, тротоарни кафенета, масажи и клиники за акупунктура, малки дървени магазинчета, изобилстващи от подправки, коприна и ръчно изработени мебели и не на последно място древни пагоди, които умело контрастират на модерните и луксозни небостъргачи.
Панорамна обиколка на града или както го наричат "Малкия Париж" - катедралата Нотр Дам е построена от французите през XIX в. неоромански стил, пред нея има малко площадче с голяма статуя на Дева Мария. Посещение на Reunification Palace и известния пазар Бен Тан. Сградата, известна днес като Двореца на обединението, е била някога резиденция на президента на Южен Виетнам. В големия покрит базар Бен Тан се продава всичко, което можете да си представите. Отпред има сергии за дрехи, по средата за плодве и зеленчуци, а в края за прясно месо. Само не забравяйте добре да се спазарите за цената. Ще посетим също и Китайския квартал, в който живеят повече от 500 000 китайци и храма Тиен Хау, посветен на жена на име Тиен Хау, за която вярват, че преплува океаните на сал и лети из облаците, за да спасява хората от беди и неприятности.
Денят ще завършим с представление на уникално куклено шоу на вода!
Вечеря. Нощувка.

Ден 9 - 06.01.2018: Сайгон — Делтата на Меконг — Сайгон
Закуска. Трансфер от хотела до градчето Май То на около 75 км от Сайгон като пътя минава през живописни оризови плантации, овощни градини и малки селца. Екскурзията продължаваме на лодка из делтата на Меконг(най-голямата река в Азия, минаваща през Китай, Мианмар, Тайланд, Лаос, Камбоджа и Виетнам - дълга 4800 км). Първата ни спирка ще бъде Острова на Еднорозите, където ще опитаме истински натурален пчелен мед, пчелен прашец и сладко. Следващата ни спирка ще бъде на Острова на Дракона, където ще видим как местните хора правят кокосови сладкиши - специалитета на провинция Бен Тре. Ще се разходим из селцето и ще опитаме местни пловоде - ананаси, диня или кралски банани. Ще слушаме местна фолклорна музика "Cai Luong" обяд в местен ресторант на Острова на Костенурката. Следобяд връщане на пристанището и трансфер до Сайгон.
Вечеря. Нощувка.

Ден 10 - 07.01.2018: Сайгон — Истанбул
Закуска. Свободно време. Трансфер до летище. Полет за Истанбул в 18.05 часа.

Ден 11 - 08.01.2018: ИстанбулСофия
Кацане на международното летище в Истанбул в 05:50 ч. Полет от Истанбул в 08:45 ч. за София. Кацаме в София в 09:10 ч. с невероятни спомени от Виетнам.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:
4* Lotus Mui Ne Resort & SPA - Муи Не
4* Eden Star - Хо Ши Мин
Човек в двойна делукс стая - 1 425 €/ 2 787 лв
Единична стая - 1 845 €/ 3 608 лв
Допълнително легло възрастен - 1 395 €/ 2 728 лв
Допълнително легло дете (2-12 г.) - 1 195 €/ 2 337 лв

Необходими документи и условия на записване::
- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;
- Депозит в размер на 50% от сумата;
- Доплащане до 30 дни преди заминаването;

Забележка:
- Цената е калкулирана при курс на долара 1.80 лв за 1 щатски долар.В случай, че валутния обменен курс използван за създаването и ценообразуването на офертата се промени с повече от 3% в периода между датата на създаването на офертата и 30 дни преди отпътуването.
- Цената е валидна при минимум 15 души.

Допълнителни екскурзии:
Целодневна екскурзия с лодка до делтата на река Меконг с включен обяд
Ден и час на провеждане: на 9 -тия ден от екскурзията ;
Включен в екскурзията.
Екскурзия с лодка из делтата на Меконг - най-голямата река в Азия, минаваща през Китай, Мианмар, Тайланд, Лаос, Камбоджа и Виетнам - дълга 4800 км. Първата ни спирка ще бъде Острова на Еднорозите, където ще опитаме истински натурален пчелен мед, пчелен прашец и сладко. Следващата ни спирка ще бъде на Острова на Дракона, където ще видим как местните хора правят кокосови сладкиши - специалитета на провинция Бен Тре. Ще се разходим из селцето и ще опитаме местни пловоде - ананаси, диня или кралски банани. Ще слушаме местна фолклорна музика "Cai Luong" обяд в местен ресторант на Острова на Костенурката. Следобяд връщане на пристанището и трансфер до Сайгон.

Панорамна обиколка на Сайгон
Ден и час на провеждане: на 8 -мия ден от екскурзията;
Включен в екскурзията.
Панорамна обиколка на града: катедралата Нотр Дам е построена от французите през XIX в. неоромански стил, пред нея има малко площадче с голяма статуя на Дева Мария, посещение на Reunification Palace и известния пазар Бен Тан. Сградата, известна днес като Двореца на обединението, е била някога резиденция на президента на Южен Виетнам.
В големия покрит базар Бен Тан се продава всичко, което можете да си представите. Отпред има сергии за дрехи, по средата за плодве и зеленчуци, а в края за прясно месо. Само не забравяйте добре да се спазарите за цената. Ще посетим също и Китайския квартал, в който живеят повече от 500 000 китайци и храма Тиен Хау, посветен на жена на име Тиен Хау, за която вярват, че преплува океаните на сал и лети из облаците, за да спасява хората от беди и неприятности.
Денят ще завършим с представление на уникално куклено шоу на вода!

Хотели по програмата:

EDENSTAR HOTEL 4*, ХО ШИ МИН, ВИЕТНАМ
Хотелът се намира в търговски и развлекателен център на на Хошимин, само на 5 минути пеша от пазара Ben Thanh.
Edenstar Hotel предлага 129 комфортни стаи за гости със семпъл, но комфортен дизайн с присъствие на тъмни дървени елементи. Стаите са оборудвани с LED телевизор, безплатен интернет, сейф, мини бар, работно бюро, кафе/чай уреди. Възможно настаняване: 2-ма възрастни е дете.
Закуската е на бюфет в основния ресторант. В хотела има зона за масажи и фитнес център с открит плувен басейн и бар с изглед към града, 2 конферентни зали с капацитет от повече от 350 гости.

LOTUS MUINE RESORT & SPA 4*, МУИ НЕ, ВИЕТНАМ
Lotus Muine Beach Resort е разположен на самия плаж на Фан Тиет( Phan Thiet), заобиколен от дългата плажна ивица и над 2 хектара зелени градини, комплексът предлага спокойствие и уединение. Хотелски комплекс Lotus Muine Resort се намира в непосредствена близост до туристическия център Muine и чамовата кула Пошану и на 7 км от град Фан Тиет.
Международното летището в Хо ШИ Мин е на 3 часа и половина от хотела.
Стаите са със самостоятелен балкон, с панорамен изглед към океана и плажа Muine или градината. Обзаведени са с плоскоекранен телевизор с кабелни/сателитни програми и сейф. Всяка стая разполага с удобства за приготвяне на чай/кафе и хладилник, климатик, безплатна бутилана вода, бюро, сешоар, мини бар, телефон, безплатен интернет wi-fi, тоалетни принадлежности, халати за баня, зона за сядане с мека мебел.
В хотелски комплекс Lotus Muine предлага следните удобства на своите гости:

Ресторант Marina - основен ресторант на хотела, разположен на 2 етаж с обслужване на бюфет. Ресторант Марина предлага гледка към морето и микс от международно и виетнамско меню.

Ресторант Lotus - с прекрасна гледка към плажа, предлага разнообразен избор от западна и азиатска кухня и специално подбрано корейско меню;

Moon Beach Bar & Restaurant - снек бар на плажа, който дава възможност да се насладите на романтична гледка вечер с коктъейл в ръка или да се разхладите с вкусен сладолед, предлагат се и леки закуски и сладки изкушения.

Открит басейн, сауна, СПА център.

В зоната на хотела се предлага безплатен безжичен интернет и безплатно ползване на велосипеди.

EDENSTAR HOTEL 4*, ХО ШИ МИН, ВИЕТНАМ
Хотелът се намира в търговски и развлекателен център на на Хошимин, само на 5 минути пеша от пазара Ben Thanh.
Edenstar Hotel предлага 129 комфортни стаи за гости със семпъл, но комфортен дизайн с присъствие на тъмни дървени елементи. Стаите са оборудвани с LED телевизор, безплатен интернет, сейф, мини бар, работно бюро, кафе/чай уреди. Възможно настаняване: 2-ма възрастни е дете.
Закуската е на бюфет в основния ресторант. В хотела има зона за масажи и фитнес център с открит плувен басейн и бар с изглед към града, 2 конферентни зали с капацитет от повече от 350 гости.принадлежности, телевизор с плосък екран, мавина за чай/кафе, работно бюро.

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хо Ши Мин |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Хо Ши Мин |  Нова година 2024 - Виетнам |  Нова година 2024 - Хо Ши Мин

Избрани оферти