Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мале

Нова година на Малдивите

Номер на оферта

/

230012

Дати & цени

Цената включва

Цените включват:
Двупосочен самолетен билет с включен багаж до 40 кг.
Летищни такси (381 евро към юни 2019)
Трансфери летище - хотел - летище
7 нощувки на "Ол инклузив" в избрания от вас хотел
Новогодишна вечеря
Медицинска застраховка за 20 000 евро за целия престой
Цените не включват:
Допълнителни екскурзии – заплащат се в хотела
Разходи от личен характер

Програма на пътуването

ПРОГРАМА

Ден 1 / СофияИстанбул
Сборен пункт на летище София. Полет за Истанбул в 21:20 часа с Турски авиолинии. Пристигане в Истанбул в 23:40 часа

Ден 2 / Истанбул - Мале
Излитане от Истанбул в 02:10 часа. Кацане в Мале в 12:10 часа. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време.
Нощувка.

Ден 3 / Малдиви
След закуска свободно време за почивка, плаж и екскурзии.
Малдивите са едно от най-популярните места за гмуркане на земята и ако искате да го направите – това е мястото. Ако пък гмуркането не е вашето нещо, шнорхелингът също е чудесен избор. Ще се почувствате сякаш се намирате в гигантски аквариум. Ще видите отблизо морски костенурки, цветни риби и корали.
Нощувка.

Ден 4 / Малдиви
В този ден отделете време да се поглезите с релаксиращ масаж в СПА центъра или да се любувате на гледката с коктейл в ръка на брега на океана. Подготовка за новогодишната нощ.
Празнична вечеря.
Нощувка.

Ден 5 / Малдиви
Насладете се на риболов по изгрев или залез. Ще плавате с лодка навътре в океана с опитен екипаж, който ще подготви такъмите за ловене на риба и ще ви даде пълни инструкции. Ще се впуснете в една неспирна риболовна фиеста.
Нощувка.

Ден 6 / Малдиви
Не пропускайте да направите екскурзия до остров, където да се запознаете с живота на местните. Ще усетите пулса на живота на местните, надниквайки в малките криви улички и изключително тесните им дворове. Усмихнати и приветливи общуват по улиците до късно, а децата играят на малки кръгли площадки, изпълнени с пясък.
Нощувка.

Ден 7 / Малдиви
Резервирайте живописен полет над многото атоли. Има нещо вълшебно, когато виждате различните нюанси на водата, докато летите над тях. От въздуха ще получите истинско усещане за това, колко изолирани и красиви са Малдивските острови.
Нощувка.

Ден 8 / Мале
Може да излете с лодка в търсене на делфини. Няма да чакате дълго, за да станете свидетели на невероятното им шоу. Ще плуват успоредно с лодката и ще станете част от тяхната игра.
Нощувка.

Ден 9 / Мале - Истанбул
Закуска. Свободно време за плаж. Трансфер до летището в Мале. Излитане за Истанбул в 23:45 часа с полет на Турски авиолинии.

Ден 10 / Истанбул - София
Пристигане в Истанбул в 06:25 часа. Излитане за България в 08:35 часа. Кацане на летище София в 08:55 часа заредени с прекрасни емоции и романтични спомени.

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Екскурзии - Малдиви |  Екскурзии - Мале |  Нова година 2024 - Малдиви |  Нова година 2024 - Мале

Избрани оферти