Начало / Екскурзии / Екскурзии - Корфу

Нова година на о.КОРФУ, собствен транспорт, включени вечери

Номер на оферта

/

210865

Дати & цени

Цената включва

- 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Olympion village ***
- Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с тристепенно меню с включена напитка (вино или узо) и жива музика

Цената не включва

- транспорт
- медицинска застраховка

Програма на пътуването

Нова Година на о.Корфу в хотел Olympion village ***+
със собствен транспорт

3 нощувки със закуски и вечери в хотел Olympion village *** + Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с тристепенно меню с включена напитка (вино или узо) и жива музика

Цена на човек в двойна стая: 279 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:
„Olympion Village“ е разположен в най–южната точка на остров Корфу - селището Кавос. Намира се на пет минути пеш от централната улица, на която са разположени многобройни и атрактивни магазини, ресторанти, барове и клубовете на курортното селище.

Плаж:
Плажът на Кавос е пясъчен – на около 200 метра от хотела. Кристалните води на Йонийско море са примамливи както за децата (доста навътре все още е плитко, а дълбочината започва да се увеличава постепенно) и родителите им, така и за рибарите, чийто улов шеф-готвача на хотела може да приготви според предпочитанията на клиента. Пристанището на Лефкими е на 4 км, а летището на Корфу - на 40 км. На 100м. от хотела има автобусна спирка.

Стаи:
Семейният 3 – звезден хотел е разположен във формата на къщички – на един и два етажа в няколко сектора и предлага на своите гости добре обзаведени просторни и светли стаи , студиа и апартаменти. Веднага разбирате, че се намирате не къде да е, а в древна Елада, чиито мистични земи, някога са обитавали,а може би и все още – гръцките богове. Техни фрески красят стените на прохладните стаи на хотела. Те са снабдени с климатик, собствен санитарен възел, сешоар, плоскоекранен телевизор, телефон, хладилник, сейф, радио, балкон, а също така и изключително добре оборудвани кухненски боксове – много удачни за приготвяне на обяд. Като едно от основните удобства трябва да отбележим и изключително добре заредения супермаркет, който е точно под самия хотел, и чието работно време дава възможност както на най-ранобудните, така и на любителите на среднощно хапване да се възползват от разнообразието от продукти и изгодните цени.

Ресторант:
За закуска ресторанта на хотел „Олимпион Вилидж“ предлага разнообразна шведска маса с традиционните компоненти, а вечерята се сервира от сервитьор в три-степенно меню, съчетаващо разнообразни, характерни за гръцката кухня ястия – салати, разядки, основни ястия с пилешко, свинско и телешко месо и задължително – веднъж в седмицата рибна вечер. За вегетарианците разбира се се приготвя съобразено с техния начин на хранене ястие.

Удобства:
На разположение на гостите са още бар, открит басейн, интернет, магазин за сувенири, наемане на коли под наем, зала за игри, детска площадка, паркинг.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Корфу |  Нова година 2023 - Гърция |  Нова година 2023 - Корфу

Избрани оферти