Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прая

Нова година на остров Сал в Кабо Верде - директен чартър от Милано!

Номер на оферта

/

205157

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет за полет Милано-Кабо Верде-Милано с включени летищни такси и багаж в размер на 15кг.на човек
• 7 Нощувки на база All Inclusive в избраният хотел
• Новогодишна Вечеря
• Трансфер летище-хотел-летище
-Посрещане на летището в Кабо Верде от нашата фирма партньор с асистанс на (Английски,Италиански, Португалски или Испански език)
-Съпровождане до хотела от представител на фирмата партньор
-Информационна среща в избрания хотел за планиране на екскурзиите
-24 часов асистанс по време на престоя
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за целия период на пътуването със ЗК „Армеец“

Цената не включва

• Самолетен билет София-Милано-София. Туроператорът съдейства за издаването му, както и за нощувки в Милано по желание на клиента
• Горивна такса – около 30-40 евро- актуализира се 2 седмици преди заминаване
• Услуги, които не са упоменати като включени в програмата
• Разходи от личен характер
• Бакшиши
• Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването
• Виза 25 евро – може да се предплати в България или на място при пристиганена стойност 40 евро с време за издаване на същата - около 2 часа

Програма на пътуването

Посрещни Нова година 2018 на Остров Сал в Кабо Верде!

Кабо Верде е островна държава, разположена близо до бреговете на Западна Африка. Известна най-вече с топлия климат и плажовете си, Кабо Верде е една от най-трудно достъпните туристически дестинации, заради редките полети. Независимо от това, туристите търсещи плажове и приключения, ще бъдат абсолютно задоволени от престоя си тук и то на сравнително разумни цени.
Остров Sal предлага страхотни плажове, пясъчни дюни и прекрасни условия за каране на сърф и уиндсърф. Тук наистина е изключително спокойно и дори в най-посещаваните курорти - като Санта Мария, няма да се сблъскате с огромни тълпи от туристи.

9 дни / 7 нощувки

ДАТИ: 30.12 – 07.01.2018 г.

----------------------------

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ:

1. Хотел „Crioula Clubhotel & Resort"4*

На човек в стандартна стая: 1780€/3482лв

All inclusive описание: закуска, обяд, вечеря в основния ресторант на бюфет с включени наливни напитки - вода, бира и вино. Следобедна закуска на бара на басейна. Местни алкохолни и безалкохолни (наливни ) напитки са включени.
Кафе еспресо, вода в бутилка и всички бутилирани напитки и вносен алкохол се заплащат допълнително.

***

2. Хотел „Melia Tortuga Beach” 5*

На човек в стандартна стая: 2176€ / 4256 лв

All inclusive описание: закуска на бюфет с топли и студени напитки, сокове и минерална вода в основен ресторант или в „Grill” ресторант. Обяд в основен ресторант на бюфет с включени безалкохолни напитки, вода, бира и наливно вино или в “GrillBeach” или в бара на плажа с по-леки храни.Вечеря на бюфет в основен ресторант с с включени безалкохолни напитки, вода, бира и наливно вино.
От 09:00 до 02:00ч топли и студени напитки ( бира, вода и алкохолни ) в различните барове и ресторанти на хотела.


***

3. Хотел MELIA SOL DUNAS Family Resort

На човек в стандартна стая: 2091€/4090лв

All inclusive описание : Закуска на бюфет с топли и студени напитки и сокове. Обядът на бюфет в ресторанта включва леки напитки, вода, бира и домашно вино или обяд по избор на плажа. Вечерята също е на бюфет. От 09:30 до 02:00 часа: студено напитки, бира, вода и алкохолни напитки.

***

4. Хотел MELIA DUNAS BEACH RESORT & SPA 5*

На човек в стандартна стая: 2202€/4307 лв

All inclusive описание : Закуска на бюфет с топли и студени напитки, сокове и вода. Обядът на бюфет в ресторанта включва леки напитки, вода, бира и домашно вино. Вечерята също е на бюфет.

***

5. MELIA LLANA 5*+ Adults Only

На човек в стандартна стая: 2289€/4477 лв

All inclusive описание : Закуска на бюфет или в O’Grille с топли и студени напитки и сокове. Обядът на бюфет в ресторанта или в O’Grille включва леки напитки, вода, бира и домашно вино. Вечерята също е на бюфет. От 10:00 до 03:00 часа: студено напитки, бира, вода и алкохолни напитки.

---------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1
Полет в 17:20 ч. от Милано(летище Бергамо) до Кабо Верде. Кацане в 21:40 ч.Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.
(Туроператорът съдейства за полета София-Милано-София.)

ДЕН 2
Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка. Посрещане на новата 2018 година (Новогодишната вечеря е включена в цената).

ДЕН 3
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Салина Релакс - "SPA във вулкан" ( 45 евро – заплаща се на място )
Името на остров Сал означава „Остров на солта“. Тук няма планини, само кратер (Педра де Луме) на изгаснал вулкан, чиято основа е образувала естествен солник. Океанската вода, достигаща до дъното на кратера чрез подземни канали, се изпарява, оставяйки дебел слой от сол.Посещава се CrioulaBeautyCenter, където красивата природа, тишината и спокойствието допринасят за удоволствието и релакса на гостите. Тук ще имате възможността да направите кална баня или масаж със сол, да се потопите в басейни с морска вода с различна концентрация на соленост. В малките басейни, благодарение на високата соленост, тялото Ви ще се задържа на повърхността, сякаш гравитацията я няма. Водите на солните мини на известния вулкан на Педра де Луме са 25 пъти по-солени от океана и имат терапевтични и лечебни свойства. Нощувка.

ДЕН 4
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Обиколка на Остров Сал ( 45 евро – заплаща се на място )
Днес ще имаме цял ден на разположение за разглеждане на островСал. Обиколката ще започне от прекрасния плаж Igrijinha, след това ще посетим безлюдните плажове на Монте Леао през залив Murdeira, където ще видим малкия град Palmeira с неговото търговско пристанище. Ще имаме възможността да посетим естествените басейни на Арагон и Буракона.
Пътувайки на Изток, ще пресечем Зоната на Миражите – Terraboa, където ще преминем през местата за култивиране на местната продукция.
След това стигаме до солниците на Педра де Луме, където ще бъде сервиран обяд, докато се наслаждаваме наневероятната гледка от вулкана.
Кратка спирка в столицата Еспаргос.
В края на обиколката, спиркана красивия Dune Beach "Понта Прета", където ще има възможност за плаж. Завръщане в хотела.Нощувка.

ДЕН 5
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Открийте островите Боависта, Фого, Сао Николау или Сао Висенте ( на запитване на място )
Не пропускайте възможността по време на престой си на остров Сал да посетите и някой от съседните острови.
Екскурзията включва кратък полет до някой от островите Боависта, Фого, Сао Николау или Сао Висенте. След кацане ще бъдете посрещнати от местен екскурзовод, който ще Ви отведе на обиколка на съответния остров.
Нощувка.

ДЕН 6
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Quadтур ( 69 евро на човек и 10 евро допълнително за втори човек на същия Quad )
По време на тура с quad, пред Вас ще сеоткрият пейзажи и незабравими гледки, трудни за достигане с други превозни средства. Ще имате възможност да се насладите на многоцветните пейзажи на острова: черни пътища, глина, пустини от вулканична скала, златисти плажове и диви дюни. Продължителността на тура е между два до четири часа.
Нощувка.

ДЕН 7
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Катамаран ( 49 евро – заплаща се на място )
На катамаран "Арматоре" ще се насладите на една страхотна морска разходка.
От пристанището на Palmeira се достига до красивия залив на Murdeira, където след пускане накотва, ще имате възможност да плувате, да се гмуркате и да пробвате дънен риболов. Обяд на борда.
Нощувка.

ДЕН 8
Закуска, освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет в 22:30 ч. от Кабо Верде доМилано.

ДЕН 9
Пристигане на летище Бергамо, Милано в 06:25 ч.

Забележка: Цените и провеждането на допълнителните екскурзии по дни подлежи на препотвърждение от местния туроператор на място след пристигане.

====================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание:
Бергамо до остров Сал
Meridiana Fly
СЪБОТА - IG7310 - BGY 17.50 - SAL 22.05
СЪБОТА - IG7311 - SAL 22.55 - BGY 06.35+ ( ПРИСТИГАНЕ НЕДЕЛЯ )

Полетите се изпълняват с АК: Meridiana Fly с Boeing 737

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
• Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
• Депозит в размер на 50% от пакетната цена. Доплащане до 20 работни дни преди датата на отпътуване.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
• Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
• Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на ТО.
• Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до остров Кабо Верде.

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:
• До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
• От 59 работни дни до 10 дни – 15 % от пакетната цена
• От 9 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

---------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Кабо Верде |  Оферти - Прая |  Екскурзии - Кабо Верде |  Екскурзии - Прая |  Нова година 2023 - Кабо Верде |  Нова година 2023 - Прая

Избрани оферти