Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дуръс

Нова Година в Дуръс - хотел Epidamn White Sensation 5* и 2 Гала вечери

Номер на оферта

/

227639

Дати & цени

Цената включва

- 3 нощувки в Epidamn White Sensation 5 *****
- 3 закуски
- 1 стандартна вечеря на 30.12.2023
- Новогодишна Гала вечеря с музика на живо – една от най-известните музикални групи в цяла Албания и Новогодишна шоу програма и включени напитки ( очайвайте скоро подробности)
- Втора Гала вечеря на 01.01.2024 с музика на живо и шоу програма, включени напитки ( очайвайте скоро подробности )
- Транспорт с луксозен, лицензиран и комфортен автобус;
- Двама шофьори по време на пътуването;
- Гранични такси за Албания, магистрални такси и паркинги;
- Водач – екскурзовод и първокласно обслужване по маршрута;
- Най-добрите местни екскурзоводи в Тирана и Берат.

Цената не включва

- Целодневна екскурзия до Дуръс и Тирана – 55 лева;
- Целодневна екскурзия до Берат – 45 лева;
- Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма;
- Медицинска застраховка за престоя - 5 лева;
Забележка: Доплащане за мед. застраховка.
Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – препоръчваме да сключите такава застраховка. – цената на застраховката е % от застрахователната сума (сумата на пътуването). Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински и други причини. За повече информация за цени и условия се обърнете - изпратете запитване.

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА 2024 В ДУРЪС, АЛБАНИЯ В НАЙ-УНИКАЛНИЯ И АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕН 5 * ХОТЕЛ - АЛБАНСКАТА КРАЛИЦА НА БРЕГА НА АДРИАТИЧЕСКО МОРЕ. ВКЛЮЧЕНИ 2 ГАЛА ВЕЧЕРИ И МЕНЮ ОТ ШЕФ ГОТВАЧИ С МИШЛЕН * ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

автобус или собствен транспорт

4 дни / 3 нощувки

ДАТА: 30.12.2023 – 02.01.2024

ЦЕНА на човек в двойна стая - Промоционални цени за ограничен брой стаи от 835 лв

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Най-луксозният и впечатляващ хотел в любимимата ни Албания вече и с невероятен чисто нов и чисто нов SPA & Wellness center. ЕКСКЛУЗИВНО предложение за нашата най-специална, най-шикозна и най-запомняща се Нова година 2024 !
Най-уникалният 5 ***** хотел в цяла Албания ... А може би и не само в Албания ... Хотел 5 * на първа линия на Адриатическо море, но не това е специалното, а че е едиствен по своя начин на създаване и невиждан досега !
Изцяло хендмейд и екофрендли, съвършен до последния и най-малкия детайл, направен с много фантазия, усещане за хармония и достигайки неизмеримо зашеметяваш вид и съвършенство !
За втори път в Албания и в нашият хотел Новогодишното празненство ще бъде по-мащабнo от всякога! И за пръв път в Албания Новогодишна Гала вечеря на 31.12.2023 с музика на живо и шоу програма и на 01.01.2024 отново музика на живо и шоу.
Музикалната група за Нова година е една от най-популярните в Албания и това гарантира, че гостите да имат възможно най-доброто изживяване.
Менюто за двете Гала вечери е много различно от всички останали хотели, защото е направено от двама готвачи, които имат една звезда Мишлен.
Специално за клентите ни за двете ни Гала вечери са добавени и напитки, а ако решите можете да опитате един от превъзходните коктейли, които се предлагат в хотела - всички са неповторими, специално измислени и патентовани........
Можем да пишем и разказваме и още, но ще изживеем това съвършенство и празник лично !
Независимо дали сте с приятели, семейство или някой специален човек, направете плановете си сега и се пригответе за най-голямото и зрелищно празненство

=============================================================

ПРОГРАМА

Възможност за пътуване със собствен транспорт или с автобус.

Програма за пътуване с автобус:

1 ДЕН ( 30 декември )
Отпътуване от София в 6,00 часа по маршрут: СофияСкопиеТетово – Струга – ЕлбасанДуръс. Настаняване в хотел в курортната част на Дуръс. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН ( 31 декември )
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Берат
Отпътуване за Берат (до ХІХ в. – Белград) е град-музей, съхранил цял комплекс от старинни къщи, чиито многобройни прозорци отразяват слънцето и небето – затова го наричат „градът с хилядите прозорци”. Около града живописно се вие реката Осъм, а на хълма над него се виждат останките от старата крепост, зад чиито стени все още живеят хора в къщи от ХІІІ в. Запазени са няколко средновековни църкви, в една от които е уреден музей на иконите. Посещение на крепостта в Берат.
Разходка и в централната част на града и възможност за снимки на хилядите прозорци.
( Очаквайте и още подробности )
Връщане в хотела. Подготовка за Новогодишната нощ.
Новогодишна Гала вечеря с музика на живо – една от най-известните музикални групи в цяла Албания и Новогодишна шоу програма и включени напитки ( очайвайте скоро подробности )
Меню за Новогодишна вечеря:
много различно от всички останали хотели, приготвено само и единствено за гостите на хотела от двама готвачи, които имат една звезда Мишлен.
Очаквайте подробности !

3 ДЕН ( 1 януари )
Късна закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Дуръс и Тирана.
Отпътуване за Тирана. Столица и най-голям град на Албания, който посреща гости от цял свят със своите дружелюбни хора, вкусна храна, добре съхранена природа и приятна атмосфера. Един от символите на града несъмнено е паметникът на националния герой на Албания – Скендербег. До него са забележителната със стенописите си джамия Етем бей (ХVІІІ в.) и часовниковата кула (ХІХ в.), които мирно си съжителстват с правителствените и обществени сгради от по-късни времена – Операта, Националния исторически музей и др. Вече е възможно за всеки да се поразходи в някога затворения само за комунистическия елит квартал Блоку – най-привлекателното място за младежите със своите кафенета, магазини, ресторанти и нощни клубове.По желание посещение на тайния бункер на диктатора Енвер Ходжа, построен преди 40 години за защита от евентуално ядрено нападение - днес отворен като музей.
Отпътуване за Драч /Дуръс. Вторият по големина град и най-голямото пристанище в Албания, наследник на древногръцката колония от VІІ в. пр.н.е. – Епидамн, в който могат да се видят следите от древната история: римският амфитеатър от ІІ в., един от най-големите на Балканския полуостров, останките от византийската крепост с венецианската кула, експозициите в Археологическия и Историческия музей. Градът се слави и с прекрасните си плажове край изумрудените води на Адриатическо море.
Връщане в хотела.
Втора Гала празнична вечеря с музика на живо и шоу програма и включени напитки ( очайвайте скоро подробности )
Меню за Втора Гала вечеря:
много различно от всички останали хотели, приготвено само и единствено за гостите на хотела от двама готвачи, които имат една звезда Мишлен.
( очайвайте скоро подробности )
Нощувка.

4 ДЕН ( 2 януари )
Късна закуска. Отпътуване за София. Пристигане в София около 22.00 вечерта.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

• Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни;
• Необходими документи: лична карта или международен паспорт;
• За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходима нотариално заверена декларация /копие и оригинал/;
• Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата;
• Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

Посочените цени за автобусната програма са калкулирани при минимум 35 души. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цената на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Краен срок за уведoмяване на потребителя, когато този минимум не е събран – 20 дни преди датата на отпътуване.


За хотела
Представяме ви оазис на брега на Дуръс, който е изграден изцяло върху идеята да си изкарате уникалнo. Бяла фасада, балкони, които имитират платна и ъгли с малки градини допринасят за една спокойна среда, където релаксът започва от пръв поглед. Предоставено ви от нас ЕКСЛУЗИВНО и Epidamn, с дизайн на Ilir Blakcori, осем етажен хотел, който се състои от 120 стилни стаи , включително 5 уникални луксозни апартамента.
Всяка от 125-те стаи е индивидуално проектирана с единствени по рода си парчета ръчно изработен скулптурен декор, предизвикващи усещането, че сте край морето, като същевременно запазват културното наследство, което е крайната цел на Epidamn. Спокойни и стилни с успокояваща цветова схема, вдъхновена от плажа, стаите на Epidamn са обзаведени с поглед към изисканост и комфорт в жилищен стил. Те са сред най-просторните хотели в Дуръс и са идеални за почивка, семейно пътуване или бизнес. Всички стаи имат стъклени врати от пода до тавана, за да увеличат максимално спиращата дъха гледка към морето и светлината в стаята. Стаите са не само най-модерни, но и удобни, с всички удобства и малки свежи градини на балкона, за да направят престоя ви възможно най-удобен.
Стандартни стаи
Извити, ръчно изработени стени със скулптури, имитиращи платна, създават усещането, че все още сте на брега и си почивате, дори ако сте на закрито. От стъклените врати от пода до тавана и външните балкони със свежа градина, стаята е изпълнена с естествена светлина. Нашите стандартни стаи предлагат изглед към морето и улицата от луксозните двойни легла. Всички стаи са оборудвани с цялата поддръжка: термо-акустични прозорци, високоскоростна Wi-Fi връзка, телефон с директно избиране, електронен сейф, мини-бар, климатик, кафе машина, сенници, смарт телевизор с плосък екран, с различни сателитни и наземни канали. Баните разполагат с травертинови душ кабини, мраморни тоалетни и органични продукти за баня.

За ресторанта
Ресторант и салон Артемида. Веднага щом влезете в Epidamn White Sensation 5 *погледът ви ще бъде привлечен от женствената страна - както почитаме цар Епидамн, трябва да почитаме и богинята на времето Артемида. Високите тавани на салона, които са покрити със скулптурни лица, го превръщат в произведение на изкуството само по себе си. Тук можете да работите, докато сте на почивка, да се отпуснете, докато пиете коктейл или да слушате пиано бар музика. След салона е авангарден ресторант. Всичко е ръчно изработено от художници и склуптори. Гледайки нагоре, стените са покрити с жени във всички форми и произведения на изкуството, предизвиквайки деликатно чувство на хармония и спокойствие, подобен на този да си близо до морето. Това не само е ресторант, изпълнен с изкуство, но също така сервира най-възхитителната средиземноморска кухня. Всеотдайни готвачи, които правят изискани ястия, използвайки пресни и местни продукти, заедно с 10 години опит и шеф готвач със звезда Мишлен Ardit Qato Всички се обединяват, за да създадат едно незабравимо изживяване специално за вас
Ако искате да се докоснете, опитате и потопите в несравним лукс и уникални вкусове не пропускайте нашето ексклузивно предложение

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

собствен транспорт - 100 лв на човек !

Тагове

Оферти - Албания |  Оферти - Дуръс |  Екскурзии - Албания |  Екскурзии - Дуръс |  Нова година 2023 - Албания |  Нова година 2023 - Дуръс

Избрани оферти