Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Нова година в БЕЛГРАД, от БУРГАС, ПЛОВДИВ, СОФИЯ и ВАРНА. Потвърдена!

Номер на оферта

/

212761

Дати & цени

Цената включва

- транспорт с лицензиран автобус,
- 3 нощувки със закуски в IN Hotel Beograd 4*
- Автобусно - пешеходна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език;.
- водач по време на пътуването

Цената не включва

- Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
- City tax 1,5 евро на ден на човек, заплаща се в автобуса. За пътуващите със собствен транспорт при доплащане на пакета
- Доплащани за вечеря на 30.12.17 – 15 евро
- Доплащане за празнична новогодишна вечеря на 31.12.17 - 50 евро на възрастен, дете до 12 г. – 40 евро
- Разходи от личен характер.
- Доплащане за единична стая – 120 лв
- Екскурзия с екскурзовод на български език до гр. Нови сад – 15 евро при мин 20 туриста
- Разходка с корабче и посещение на крепостта „Калемегдан” – 15 евро при минимум 20 туриста
- Сръбска вечер в ресторант на Бохемската улица Скадарска – 25 евро
- Доплащане на мед. застраховка - 2 лв. на ден.

Програма на пътуването

Нова година в Белград
отпътуване от София, Пловдив и Бургас
*отпътуване от Варна и Шумен при минимум 4 човека

3 нощувки със закуски в хотел IN 4*

Дата: 30 Декември 2017 - ПОТВЪРДЕНА

Цена на човек в двойна стая при отпътуване от:
гр.София - 360 лв./ гр.Пловдив - 375 лв./ гр.Бургас - 390 лв. / гр.Варна - 420 лв.

ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПЪТУВАТ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА: 60 ЛВ

ПРОГРАМА

30.12.2017
Отпътуване в 06:00ч. от гр.Бургас ул.”Демокрация” – спирката на краставицата по маршрут Бургас - Белград. Пристигане в Белград. Настаняване в хотел 4*. Нощувка.

31.12.2017
Закуска. 10.00 ч. – Панорамна автобусно – пешеходна обиколка в Белград с местен екскурзовод и разглеждане забележителностите на града: Дединие – един от най-богатите квартали на града, Къщата на цветята и къщата-музей на Йосип Брос Тито; Катедралния храм ”Св.Сава”, най-големия православен храм на Балканите, чието изграждане започва в 1894 г. - посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Площад “Теразие”, Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан. Обиколката завършва с преминаване по Бранковия мост през р. Сава и разглеждане на Нови Белград. Обиколката е с времетраене 2,5 часа.По желание ( срещу допълнително заплащане ) разхадка с корабче по р. Сава и р. Дунав – с прекрасна гледка към Калемегдан, кв. Земун и Нови Белград. Времетраене 1,5 часа. Пешеходна разходка в Стария град: крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата - гълъб, символ на победата и мира. Свободно време.

20:00ч Празнична Новогодишна Вечеря.

ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА!

01.01.2018
Закуска 11.00ч – Отпътуване за гр. Нови Сад. ( По желание и срещу допълнително заплащане ). Посещение на Сремски Карловци - религиозен, културен и просветен център в сръбските земи под унгарско управление от ХVІ век. Пешеходна обиколка на центъра с църквата “Св. Никола”, чешмата с четирите лъва, лятната резиденция на патриарха, най-старата сръбска гимназия. Пешеходна разходка в Нови Сад: Петроварадинската крепост и Градския музей, улиците “Дунавска” и “Змай Йовина”, православната църква, католическата църква, синагогата. Връщане в Белград. Нощувка.

02.01.2018
Закуска. 09:00 ч. Отпътуване за България. Пристигане в Бургас вечерта.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА
IN Hotel Beograd 4* http://www.inhotel-belgrade.rs

IN Hotel е нов хотел, разположен в сърцето на бизнес центъра на Нови Белград, съвършено позициониран за леснен достъп до значимите локации и атракции на града. Той предлага модерен комфорт и уникално съчетание от дизайн и технологии. Намира се на 5 мин. пеша от Белградската спортна зала Арена (най-голямата в Европа). Най-големият изложбения и конгресен център в Сърбия – Сава център, обширният парк до река Дунав, Белградският панаир, търговските центрове Delta City и USCE Shopping Center (най-големият мол в Белград), също са на 10 минути пеша. Хотелът е на 4 километра (5€ с такси) от центъра на Белград и главната улица на Стари Белград - „Княз Михаилова“. На около 3 км от хотела се намират много културни и исторически забележителности на града.

Модерните стаи предлагат безплатен достъп до интернет, противоалергични чаршафи и възглавници и много други удобства. Хотелът разполага с голям фитнес и СПА център с разнообразни процедури. В СПА центъра можете да се отпуснете в ръцете на професионални масажисти, и да се отдадете на пълен релакс.

В главният ресторант на хотела можете да се насладите на вкусна храна в приятна атмосфера. За закуска ресторантът предлага многобройни изкушения на блок маса. Коктейли, салати и сандвичи можете опитате в панорамния бар на хотел IN, от където се разкрива прекрасна гледка към Стари и Нови Белград.


ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ
Цена: 50 евро на възрастен за деца до 12г – 40 евро
Начало на празненството 21:00ч

Предложение за новогодишна вечеря:
Новогодишно меню в ресторанта FORS EXCLUSIVE”- отлична атмосфера, която ще допринесе за Вашето незабравимо преживяване в Новогодишната вечер. FOR EXCLUSIVE е нов, модерен ресторант разположен в новата част на Белград с капацитет 300 места , елегантен и стилно декориран, готов за Вашата незабравима нощ на 20 минути пешеходно разстояние от хотела.

За Вашето настроени в Новогодишната вечер ще се грижи: Музикантите от 3 Kdur и една от звездите на PINK TV Jelena Pavlovic

Гала вечеря:

СТУДЕНИ ПРЕДЯСТИЯ: селекция от местни деликатеси (пушена свинска шунка, пушено печено, наденица) Селекция от местни сирена / фета сирене, бяло сирене, кашкавал, гъбен пай/ Руло със спанак, Айвар и Proja Кроасани.

ОСНОВНО: BBQ (колбаси с барбекю, кебапчета, пилешко филе, свинско врат)и зеленчуци на скара със зехтин, картофи соте.

САЛАТИ: сезонна салата / домати, краставици и зехтинов дресинг/, люти чушки, зелева салата.

ДЕСЕРТ: сръбски кексчета

НЕОГРОНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО НАПИТКИ: уиски Ballantine’s, три вида бренди/сръбска ракия-круша, праскова, дюля/джин, водка, вермут, вино/червено, бяло, розе/, бира, сокове, безалкахолни/всякакви видове/и газирана и минерална вода.


ЗАПИСВАНЕ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите.

Доплащането се извършва до 20.12.2017

Допълнителна информация

Цена за дете до 17.99 г. пътуващо/ настанено с двама възрастни: отстъпка – 10 % от цената

Цена за дете до 17.99 г. пътуващо/ настанено с един възрастен: отстъпка – 5 % от цената

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Белград

Избрани оферти