Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ниш

Нова година в Нишка Баня

Номер на оферта

/

212950

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
2 нощувки със закуски в частни вили- вила Зоне , вила Гурманова тайна. Нишка Баня .
1 празнична новогодишна вечеря в ресторант ,, Гурманова тайна” с жива музика и неограниченна консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки .
водач по целия маршрут
медицинска застраховка, с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс /за лица над 65г. има доплащане – 4лв/

Цената не включва

разходи от личен характер
1 вечеря в ресторант ,, Гурманова тайна” с жива музика и неограниченна консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки-20 евро. На 30.12.2017г.
билети и такси за посещаваните обекти
v Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Програма на пътуването

Цена от: 265 лв
Маршрут: СОФИЯ-НИШКА БАНЯ-НИШ-СОФИЯ
Транспорт: Автобус
Продължителност: 3 дни / 2 нощувки
Дати: 30.12.2017г.-01.01.2018г


Програма

1-ви ден – Отпътуване в 08.00 часа от София. Преминаване на граничните пунктове Калотина – Градина. Отправяне към третия по големина град в СърбияНиш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; Дворецът “Бановина”, построен през 1886 г., седалище на Нишкия университет, посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора.Кулата представлява стена, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Свободно време за обяд. Отпътуване към Нишка Баня. Настаняване в хотел . Свободно време. Вечеря в местен ресторант с музика на живо .Нощувка.

2-ри ден - Закуска. Свободно време. Празнична новогодишна вечеря в местен ресторант с богато меню и музика на живо. Пострещане на новата година 2018 година. Нощувка.

3-ти ден – Зaкуска. Отпътуване за България. Посещение и свободно време за пазар в разположения на 5 км. от границата с България град Димитровград, известен още със старото си име – Цариброд. Пристигане в София вечерта.

Начин на плащане
30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи -3 дни преди датата на отпътуване!

Общи данни за паспортен и визов режим
Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

Забележки
Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!
При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Ниш |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Ниш |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Ниш

Избрани оферти