Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сараево

Нова година в Сараево

Номер на оферта

/

204605

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт с комфортен туристически автобус;
v 3 нощувки със закуски в хотел "Saraj" (крило 3* или 4*) в Сараево;
v 2 стандартни вечери в ресторанта на хотела (със сервиране, включена по 1 напитка);
v Празнична новогодишна вечеря с богато меню и музика на живо, с включени 3 напитки по избор и чаша шампанско, на 31.12.2017 г.;
v Пешеходна обиколка в Сараево;
v Фотопауза във Вишеград при моста на Мехмед паша Соколович;
v Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
v Водач от България.

Цената не включва

v Полудневна екскурзия до Мостар
v Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт;
v Трансфер Пловдив - София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи).

Програма на пътуването

Посрещане на 2018година в Сараево
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

СофияСараево – Мостар – СараевоВишеградСофия
Дата: 30.12.2017г.- 02.01.2018г.
4 дни/ 3 нощувки
Цена: 475,00 лв.

ДЕН 1 - СофияСараево - 590 km
Трансфер от Пловдив в 4:30 ч. (заявява се при сключване на договор и се доплаща). Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад "Александър Невски", в 7:30 ч. от автогара "Сердика" по маршрут Ниш - Сараево. Пристигане в Сараево вечерта. Настаняване. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

ДЕН 2 - Сараево
Закуска. Туристическа програма: пешеходна обиколка на Сараево, град, известен като Малкият Йерусалим, съчетал в себе си културите на Ориента и Европа - Башчаршия, джамията на Хусрев бег, Латинският мост, където е извършен атентатът, поставил началото на Първата световна война, католическата катедрала "Свето Сърце Исусово", православната катедрала "Рождество Богородично". Свободно време. Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична новогодишна наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

ДЕН 3 - Сараево – Мостар – Сараево - 300 km
Късна закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия до Мостар, най-големият град на Херцеговина. Пешеходна разходка: старата чаршия на куюмджиите, турският хамам, Стари мост - символ на мира и етническата толерантност, включен в листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в Сараево. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

ДЕН 4 - СараевоВишеградСофия - 590 km
Закуска. Отпътуване за България. По пътя - фотопауза във Вишеград при стария мост на река Дрина. Мостът на Мехмед паша Соколович е възпят в най-известния роман на писателя Иво Андрич, ”Мостът на Дрина”. Служи като вдъхновение на Емир Кустурица за създаването на неговия Андричград - уникален музей на открито. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" късно вечерта.

17

Допълнителна информация

v Полудневна екскурзия до Мостар (при минимум 20 записани туристи) - 32 лв.
v Ползване на двойна седалка от един турист - 90 лв.
v Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока! Места за всички допълнителни екскурзии и услуги се гарантират при резервация и заплащане в офиса! - 0 лв.
v Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая - 40 лв.
v Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая - 25 лв.
v Трансфер от хотел "Хемус" *** до площад "Ал. Невски" на турист - 5 лв.
v Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (тръгване в 4:30 часа от бензиностанция OMV при хотел "Санкт Петербург") на 30.12.2016 г. (гарантиран при минимум 10 заявили туристи) - 12 лв.
v За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия - 0 лв.
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 0650000163/04.07.2017 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Босна и Херцеговина |  Оферти - Сараево |  Екскурзии - Босна и Херцеговина |  Екскурзии - Сараево |  Алтернативен туризъм - Босна и Херцеговина |  Алтернативен туризъм - Сараево

Избрани оферти