Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мадрид

ОБИКОЛНА ЕКСКУРЗИЯ ПОРТУГАЛИЯ И МАДРИД - всички екскурзии, включени в цената

Номер на оферта

/

195326

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Мадрид – София с директен полет с Air Europa;

Летищни такси;

Ръчен багаж до 6 кг. с размери 55-35-25см;

Чекиран багаж – 158 см. обща дължина на багажа и до 20 кг.;

Трансфер летище-хотел-летище;

Лицензиран автобус по време на обиколките по програма;

6 нощувки в хотел Coroa de F?tima 3* или подобен Santa Mafalda 3*, Azinheira 3* или Santo Amaro 2*;

1 нощувка е хотел Madrid Hotel 3*;

7 закуски,5 обяда и 5 вечери;

Целодневна екскурзия до Фатима и Коимбра;

Целодневна екскурзия до Порто;

Целодневна екскурзия до Лисабон;

Целодневна екскурзия до Назаре и Алкобос;

Панорамна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Лични разходи;

Моля, да имате предвид ,че е възможно да бъде начислена градска такса.

Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.

(Цените са калкулирани с параметри 600 $/ тон и 1 евро = 1.10 долара.)

Програма на пътуването

Обиколна самолетна екскурзия Португали и Мадрид. Всички допълнителни екскурзии по програмата са включени в цената! Директен чартърен полет София - Мадрид - София

СУПЕР ПРОМОЦИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ В ПЕРИОДА 24.04. - 30.04.2017 - ОТСТЪПКА ОТ 150 ЛЕВА!!!


Възползвайте се от отстъпките за ранни записвани до 30.05.2017!

НАСТАНЯВАНЕ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:
Период на пътуването: 21.06.2017 - 28.06.2017

Цена на турист в двойна / тройна стая - 1160 лева (вместо 1310 лева) - за ревезрации, направени до 30.04.2017!!!
Единична стая - 1630 лева
Дете 2-11,99 г. с 2-ма възрастни - 1220 лева

Програма на пътуването:

Ден 1

Пътуването Ви започва със среща на Терминал 2 Летище София. Директен полет до Мадрид. Кацане на Летище Мадрид и трансфер до хотела. Настаняване. По повод деня на Европейската музика от 21:00 ч. ще можете да посетите оперният концерт по произведения на Джузепе Верди, който ще се проведе в древният египетски храм на Депод в Мадрид. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Отпътуване към град Фатима, област Сантарен, Португалия. Настаняване в хотела. Вечеря. Свободно време.Нощувка.

Ден 3

Закуска. Посещение на Богородичното светилището на Фатима, един от основните центрове на католическите поклонници. Всяка година светилището се посещава от над 5 милиона поклонници. Смята се ,че на мястото преди 97 години, Дева Мария се явява на три овчарчета. След посещението на Богородичното завръщане в хотела за обяд. Следобед разходката продължава към град Коимбра. Разходката ще премине през един от най-старите университети в Европа – Университета на Коимбра, посещение на манастира „Санта Круз“, разглеждане на новата Катедрала на града. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Отпътуване за вторият по големина град в ПортугалияПорто. Градът е вписан в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство и столица на района Норте. Обиколката ще започне с посещение на катедралата Порто един от най – старите паметници в града, и един от най – важните в Португалия, църквата Кедофейта-средновековна църква в римски стил, готическата църква Св. Франсис (интериора на църквата е в стил барок), останките на крепостните стени и няколко къщи от XV век. Обяд. Градът е известен със своите изби и широк избор на вина. Посещение на една от известните изби в града. Свободно време. Завръщане към хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Отпътуване за Лисабон. Посещение на площад “Маркеш де Помбал”, кварталът Байша, реставриран след земетресението през 1755 г., разходката продължава през площадите “Росио”, “Фигейра” и “Комерсио”, Статуята на мореплавателите, кулата “Белем” и манастира “Жеронимош”, считан за шедьовър на португалското мануелско изкуство, чийто основоположник е крал Мануел. Обяд. Свободно време за самостоятелни разходки. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Отпътуване за курорта Назаре – там където океанът среща брега с огромните си вълни. Разглеждане на Назаре.Градът е разделен на три части: A Praia – частта, по протежение на плажа, O S?tio – стария град на скалата над морето и Pederneira – стария град на хълма. Интересна забележителност в стария град е бароковата църква Nossa Senhora da Nazar?. Там се намира и чудотворната икона на Дева Мария.Обяд.Отпътуване за град Алкобаса. Посещение на известното абатство на Алкобоса.Строежът на абатство Алкобаса започва през 12 век и през следващите шест века дава много за развитието на културата и просветата в Португалия. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Отпътуване за Мадрид. Привечер пристигане в Мадрид. Настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Мадрид. Обиколката преминава през музеят „Кралица София“, с експонати предимно от испанското съвременно изкуство; гара Аточа; булевард „Прадо“ известен с името си „Алея на изкуството“; музея „Прадо“, един от най-известните музеи в света, прочут с колекциите си от картини на Веласкес, Гоя и други испански майстори; музеят „Тисен-Борнемиса“, с богата колекция от картини на западноевропейски художници; парка „Ретиро“, наричан често „Зеления дроб“ на испанската столица“; площад „Сибелес“, един от символите на Мадрид, на който привържениците на Реал Мадрид празнуват всеки успех на любимия отбор; Испанската национална банка; Дворецът на съобщенията, където днес се помещава кметството на Мадрид; булевард „Кастеляна“ и квартал „Саламанка“; стадион „Сантиаго Бернабеу“; булевард „Гран Вия“, пулсиращото сърце на Мадрид; Трансфер до летище Мадрид за полет към България.

Резервации:

Депозит 300 лв при резервация
Доплащане 22 дни преди датата на пътуване
Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 100лв

от 30 до 22 дни: 300 лв

под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума

Полетно разписание:

Превозвач: Air Europa (подлежи на потвърждение)

СофияМадрид – 08:15 – 12:35

МадридСофия – 23:50 – 02:35

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 30.05.2017, включени в посочените цени!

СУПЕР ПРОМОЦИЯ - 150 ЛЕВА ОТСТЪПКА, ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04.2017!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Мадрид |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Мадрид |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Мадрид

Избрани оферти