Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санторини

ОСТРОВ САНТОРИНИ

Номер на оферта

/

212457

Дати & цени

Цената включва

ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
БИЛЕТИ ЗА ФЕРИБОТА ПИРЕЯ - САНТОРИНИ - ПИРЕЯ;
ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ.

Цената не включва

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ, ЕКСКУРЗИИ;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).

Програма на пътуването

Екскурзията е седемдневна и включва 4 нощувки на остров Санторини и разглеждане забележителностите на Санторини. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел 3 или 2 звезди.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 13:00 ч. – отпътуване от хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят/ 17:00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 16:30 ч. Спирка в Дупница в 18:00 ч. и в Благоевград в 18:30 ч. за клиентите, които биха желали да се качат оттам. Отпътуване по маршрут БлагоевградСолунАтинаПирея. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН – Около 06:00 ч. – пристигане на пристанището в Пирея. Около 07:30 ч. - отпътуване за Санторини с ферибот от пристанище Пирея. Следобед пристигане в Санторини - един от най-романтичните острови в Егейско море с неповторим пейзаж. Настаняване. Свободно време за почивка. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Целодневна туристическа програма на острова: разходка из Тира (Фира) - столицата на Санторини, чиито бели къщи се спускат амфитеатрално към морето; Червения плаж; Пиргос, селище с къщи, подредени амфитеатрално около останките от венецианска крепост; манастира „Пророк Илия“, построен на най-високата точка на острова, която носи същото име и предоставя панорамни гледки към целия остров. Вечерна разходка в град Иа – най-популярното селище на острова, откъдето се твърди, че можете да видите най-красивия залез в света. Посрещане на залеза (за да се уверим с очите си). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден на Санторини или туристическа програма по желание – 3-часов круиз до островите Неа Камени или Новия вулкан, където може да се види кратера на все още действащия вулкан и Палеа Камени или Стария вулкан с неговите горещи минерални извори, подходящи за плуване (с доплащане 49 лв. на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника; входната такса за вулкана – 2,5 евро, се заплаща на място и не е включена в цената на екскурзията). Връщане в хотела. Следобед по желание – посещение на традиционна местна винарна – с доплащане 19 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт до винарната, дегустация на 4 вида вина с подходящи мезета и разходка из винарната, съпроводена от информация за историята и технологията на винопроизводството; посещението се организира при минимум 20 участника. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден на Санторини за самостоятелно разглеждане на острова и плаж. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Свободно време до обяд. Следобед отпътуване от Санторини към Пирея с ферибот. Пристигане в Атина около полунощ. Отпътуване по маршрут АтинаСолунСофия. Нощен преход.

СЕДМИ ДЕН – Пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ДАТИ И ЦЕНИ:

18.09.2018 - 24.09.2018 г.
08.10.2018 - 14.10.2018 г.

цена на възрастен в двойна/тройна стая 543 лв.
цена на човек в индивидуална стая 669 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни 499 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен 515 лв.
Посочените цени са с приложена отстъпка 3% за ранно записване и са валидни до 2 месеца преди датата на отпътуване.

Забележка: Настаняването в хотелите на остров Санторини не включва ползването на климатик. Това се заплаща по желание на клиентите, на място - на рецепцията на съответния хотел и струва около 5-6 евро на стая на ден.

ВАЖНО: Считано от 01.01.2018, при нощувки в Гърция туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди, 3 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 4 звезди, 1,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 3 звезди и 0,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 2 и 1 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Санторини |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Санторини

Избрани оферти