Начало / Екскурзии / Екскурзии - Корфу

Остров Корфу - Великден - All Inclusive - собствен транспорт

Номер на оферта

/

106931

Дати & цени

Цената включва

3 нощувки ALL INCLUSIVE в хотел GELINA VILLAGE Resort & SPA - 4*

Великденски празничен обяд с традиционни ястия и жива музика

Цената не включва

Фериботни билети

Медицинска застраховка

Екскурзии на острова

Разходи от личен характер

Цените не ключват услуги извън ALL INCLUSIVE концепцията на хотела. Всички ползвани невключени в концепцията услуги се заплащат на място по ценоразпис на хотела.

Ползване на безжичен интернет в хотела – срещу заплащане – ваучери, които се продават на рецепцията на хотела.

Всички услуги в СПА центъра на хотела и закрития басейн са срещу допълнително заплащане.

Деца до 12 г. не се допускат в СПА центъра и закрития басейн.

Забележка: за Великденските празници 2017 г. – аквапарка на комплекса няма да функционира

Програма на пътуването

ПОСРЕЩНЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРАЗНИК НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ-ВЕЛИКДЕН НА ОСТРОВ КОРФУ!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ КОРФУ?

Корфу е гръцки остров в Йонийско море намиращ се между Гърция и Италия. Древногръцкото му име е Керкера, което е свързано с митът за любовта между Аполон и дъщерята на Асопус, Керкефей.
В историята си островът помни много битки които са водени именно за него. Най-дълго Керкера е бил под господството на Венеция в резултат на което архетектурата на острова е във венециански стил. На него има множество замъци които са разположени на стратегически места из целият остров. Столицата е град Корфу ( на английски Corfu town ), в близост на който се намират двата най-големи замъка на острова, в следствие на което е единственият град в Гърция обявен за Kastropolis (Castle city) от гръцкото правителство и през тази година е включен в UNESCO World Heritage List по препоръка на ICOMOS.
Керкера е 3-ия по големина и един от най-скъпите гръцки острови. Сега е една от водещите туристически дестинации в Европа. Най-често срещаните туристи са германци, англичани и поляци. В последните години има тенденция все повече известни личности да си купуват имения на Корфу. Началото на това сложиха Мадона и Брад Пит още през края на миналият век. В момента острова се издържа предимно от туризъм (както морски така и планински) и на него са регистрирани в момента 347 хотела.

================================================

ДАТА: 14.04.2017 - 17.04.2017 г.


ЦЕНИ:

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 20.02.2017 г.
340 лв. на човек (1 възрастен) в двойна стая тип студио на база ALL INCLUSIVE

Редовна цена:
360 лв. на човек (1 възрастен) в двойна стая тип студио на база ALL INCLUSIVE

==================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
- на северния бряг на острова,
- на 35 км от град Корфу,
- на 500 м от селището Ахарави, предлагащо многобройни възможности за развлечения – таверни, барове, ресторанти и др.
- на първа линия – между 750 м пясъчен плаж и планината Пантократор.

В ХОТЕЛА:
Хотелският комплекс е разположен върху площ от 400 000 кв.м. и се състои от 11 сгради, съчетаващи традиционен гръцки, византийски и местен архитектурен стил – основни сгради на GELINA VILLAGE RESORT & SPA, Basilia, Eugenia, Niki, Cressida, Nicolas, Thetis, Calypso, Gelina Mare, водния парк Hydropolis и прилежащата част от плажа.

На разположени на гостите са 4 бара - BEACH BAR, CAPTAIN’S BAR, PIRATE’S BAR и POOL BAR, основен ресторант, 4 басейна, закрит басейн със СПА и WELLNESS център, джакузи, фитнес, сауна, парна баня, музей, магазин за сувенири, мини зоологическа градина, детска площадка и конферентна зала за 210 човека.

НАСТАНЯВАНЕ:
В 120 апартамента с 4 легла, 61 апартамента с 5 легла, 20 апартамента с 6 легла, 16 луксозни апартамента, 9 мезонета и 56 студия с 3 легла.
Всички апартаменти разполагат с балкони или директен достъп към градината, напълно оборудван кухненски бокс/кухна, климатик, сателитна телевизея, директен телефон, баня с душ или вана, сешоар.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Корфу |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Корфу

Избрани оферти