Начало / Екскурзии / Екскурзии - Манила

Остров Палаван, Филипините

Номер на оферта

/

179243

Дати & цени

Цената включва

Настаняване в двойна стая, 9 нощувки в къща за гости или хотел и 9 закуски. При желание има възможност за настаняване в по-луксозен хотел срещу допълнително заплащане!

Екскурзия до Хонда бей с включен обяд.

Екскурзия до Подводната река с включен обяд.

Всички трансфери по програмата.

Документ, изготвен от нас, с цялата информация, която ви е нужда за пътуването - обща информация, забележителности, обмяна на валута и пр.

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

Международен полет: София - Манила - София.

Ориентировъчната цена - 600 евро, като точната цена ще бъде известна към момента на резервацията. Поискайте да бъдете известени когато има промоционални цени като се свържете с нас!

Вътрешен полет: Манила - Пуерто Принцеса - Манила. Ориентировъчната цена е 90 евро, като точната цена ще бъде известна към момента на резервацията.

Лични разходи - приблизителен бюджет за храна, напитки, бакшиши за цялото пътуване: 200 - 250 евро.

За повече информация относно цените във Филипините вижте този линк: http://bit.ly/PricePhilippines

Всички допълнителни екскурзии - ориентировъчна цена за еднодневни екскурзии с включен обяд - 25 евро.

Възможност за настаняване в по- висока категория хотел.
За единично настаняване се доплаща 120 евро.

Програма на пътуването

12 дни/9 нощувки

ЦЕНА: 665 евро (1299 лв.) на човек (настаняване в двойна стая).

МАРШРУТ: София - Манила - Пуерто Принцеса - Хонда Бей - Подводната река - Сан Висенте - Ел Нидо - София

ПЕРИОД НА ПЪТУВАНЕ: 01.04.2017 г. - 20.12.2017 г.

Свържете се с нас, за да изберем заедно най - оптималната цена за самолетен билет за желаните от вас дати на заминаване.

Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки!
Програмата е индивидуална и не е обвързана с набиране на минимален брой участници!
По време на пътуването и престоя туристите не са придружени от представител на агенцията!
Настаняване в къщи за гости, за да е по- автентично преживяването, всички екскурзии и трансфери по програмата, както и всички хранения отбелязани в нея са включени в цената! Офертата не включва Коледните и Новогодишните празници!

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
Знаете ли къде се намира Рая? Ще Ви кажем! Раят е на Филипините, а остров Палаван, където ще Ви организираме пътешествие, е обявен вече два пъти за най-красивото място на Земята. И има защо, обещаваме Ви!

Филипините е една от малкото католически страни в Югоизточна Азия. Състои се от над 7 000 острова, от които около 700 са населени. Столицата на архипелага е Манила, а населението на страната е около 100 мил. души. Остров Палаван е разположен на западните склонове на филипинските острови, известни със своите девствени тропически гори и необятни плажове, кристално чиста вода, спиращи дъха гледки и очарователно местно население. Огромното разнообразие на екзотични риби и корали го прави идеално място за дайвинг и гмуркане със шнорхел. Любопитно е как все още има много места там, които не са заляти с туристи, което категорично допринася за автентичната атмосфера на острова.

Екскурзията се препоръчва за хора, които обичат активна почивка и автентично преживяване. Физическото ниво на натоварване ще е леко и приятно. Всеки ден от пътуването ще има възможност за нови приключения. Ще сменяте често местата за спане, така че е препоръчително да сте с малко, лек и удобен багаж. Ще има възможност за много допълнителни активности, а за тези, които предпочитат повече почивка винаги съществува възможността да си почиват на плажа с коктейл в ръка.

ПРОГРАМАТА:

Ден 1 - Полет от София до Манила

Ден 2 - Пристигане в Манила късния следобед. Трансфер и настаняване в хотел.

Има опция и за нощен престой на летището в Манила и ранен сутрешен полет до Пуерто Принцеса. По този начин ще имате един ден повече за тропическите плажове, както и ще спестите пари от трансфер и нощувка в Манила!

Ден 3 - Разглеждане на столичния град Манила.

На разположение ще имате карта на града и цялата информация за основните забележителности на мястото- като парка Ризал, разположен на брега на залива Манила, древния крепостен град Интрамурос и описание как да стигнете до тях.

Ако желаете, срещу допълнително заплащане можем да ви организираме и разходка из града с местен водач.
В ранния следобед следва трансфер до летището и вътрешен полет до Пуерто Принцеса, който ще ни отведе в тропическия рай. Трансфер и настаняване в къща за гости.

Ден 4/5 - Ще имате два пълни дни да се полюбувате на Пуерто Принцеса - столица на о. Палаван и отправна точка за изследване на архипелага с неговите малки островчета, лагуни, заливи и безкрайни плажове.

Ще организираме за Вас екскурзия до Хонда бей, където ще посетите няколко острова (LuLi Island, Cowrie Island, Starfish Island) и имате екзотичен обяд на някой от тях. Ще имате достатъчно свободно време да се насладите на кристално чистата вода и ситен пясък с кокосов орех в ръка. Перфектно място за плуване и гмуркане с шнорхел.

Възможни са и други по-кратки екскурзии до места около града като фермата за крокодили, Palawan Wildlife Rescue and Conservation Center, Baker’s Hill, Palawan Butterfly Ecological Garden and Tribal Village, обиколка на Пуерто Принцеса с водач и други, срещу допълнително заплащане.

Една разходка в центъра би била много приятна, особено пеша, за да успеете да се докоснете до душата на града. Бъдете подготвени за повечко шум, защото любимият транспорт на местните е трайсикъл (мотор с три колела и кабинка на него), които буквално изпълват улиците. Ако искате да сте като местните можете да ги наемете за долар или два до всяка точка на града. Повечето водачи говорят английски и ако имате късмет можете да чуете и някоя интересна история от тях. Без съмнение една от най-интересните забележителности тук е градския пазар. Там е раят за морски дарове, плодове и зеленчуци, както и за всякакви местни лакомства. Можете да видите видео тук.
Един чудесен завършек на деня е разходка по крайбрежната улица и вечеря в някое от местните ресторанчета там. Ако ви е любопитно как местните прекарват вечерите си, то това е идеалното място за наблюдение. А ако пък искате изцяло да се потопите в местната култура и начин на забавление посетете някой от местните караоке ресторанти. Филипинците обожават да пеят и гарантирано ще се забавлявате много!

Ден 6 - Днес ще се придвижите с минибус до Сабанг и от там ще се качите на лодка, която ще ви отведе до екзотичен плаж. От там през тропическа гора ще стигнете до входа на Подводната реката, където ви чака едночасово приключение с лодка навътре в пещерата.

Тази река е един от най-дългите плавателни подземни реки в света, с обща дължина от 8 километра. Част е от Национален парк „Подземна река Пуерто Принцеса” и е включена в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Изключително красиво и екзотично място, което гарантирано няма да забравите никога. Следва обяд на тропически плаж.

Придвижване до Сан Висенте и настаняване в къща за гости на плажа.

Сан Висенте е името на регион от 10 малки селца, в северозападната част на острова и е все още недокоснато от тълпите туристи. Тук няма ресторанти и магазинчета за сувенири и твърде вероятно да сте единствените посетители. Местните ще ви се радват много и ще се потопите в автентична филипинска атмосфера. Същевременно Сан Висенте предлага 14 километра плаж с кристално чиста вода и бял пясък. Вижте видео тук.

Срещу допълнително заплащане в къщата за гости ще ви сготвят каквато местна храна пожелаете!

Ден 7 - Свободно време за плаж и разходка. Придвижване до Ел Нидо и настаняване в хотел.

Ел Нидо се намира в североизточната част на Палаван и ще ви впечатли с невероятно красивите си плажовете, кораловите рифове и варовикови скали. Не случайно се намира в класациите за едно от най - красивите места във Филипините и в света и ежегодно привлича огромен брой туристи.

Ден 8/9 - Свободно време в Ел Нидо Можете да направите еднодневна екскурзия - обиколка на островите.

Мястото е перфектно за гмуркане и плуване в кристално чиста вода сред пъстрите коралови рифове и богатия подводен свят там. Може да избирате между няколко различни екскурзии, в зависимост от вашите предпочитания. Всички екскурзии в Ел Нидо са срещу допълнително заплащане.

Можете също да се качите на трайсикъл и да посетите някой от множеството плажове около Ел Нидо като Corong Corong beach, Nacpan Beach, Calitang Beach, Duli Beach, Las Cabanas и други. Всичките са изключително красиви и който и да изберете няма да сбъркате.

Ден 10 - Свободно време за почивка, а вечерта ще се придвижим обратно към Пуерто Принцеса.

Ден 11/12 - Полет до Манила, а от там и към София.

Разгледайте личният ни архив от снимки тук: http://bit.ly/PicsPhilippines

Визов режим: Не се изискват визи за българи.
Здраве: Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Записване за екскурзията
Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път. Препоръчваме Ви да резервирате екскурзията минимум 3 месеца преди датата на тръгване, за да получите най-добра цена, но винаги може да се организира тръгване и по-бързо. Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски- обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение!

Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.
Изпращане на копие на международният Ви паспорт.

Важно! Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.

Банкови данни:Воаяж Би Травъл ЕООД Инвестбанк Сметка в лева IBAN: BG43IORT80481087100900 BIC:IORT BGSF

Моля, на платежното нареждане отбележете: 1. Основание: Екскурзия до Филипините 2. Получател: Воаяж Би Травел ЕООД 3. Наредител: Вашето име.

Тагове

Оферти - Филипините |  Оферти - Манила |  Екскурзии - Филипините |  Екскурзии - Манила |  Екзотична почивка 2024 - Филипините |  Екзотична почивка 2024 - Манила

Избрани оферти