Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ - НОЕМВРИЙСКА ПРОМОЦИЯ КОЛЕДНИ СВЕТЛИНИ

Номер на оферта

/

196798

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С „БЪЛГАРИЯ ЕР”;
БАГАЖ ЗА ЧЕКИРАНЕ 23 КГ;
РЪЧЕН БАГАЖ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ХОТЕЛ AMBASSADEUR***;
ЕКСКУРЗОВОДСКА ПРОГРАМА НА БЪЛГАРСКИ ПРЕЗ ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ДЕН ОТ ЕКСКУРЗИЯТА.

Цената не включва

ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ И ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ (98 ЛВ);
БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, ВХОДНИ ТАКСИ В МУЗЕИТЕ И ПР;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).
ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛУВЪРА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ;
ПОЛУДНЕВНА ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ В КВАРТАЛА МОНМАРТЪР;
ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ В ЛАТИНСКИЯ КВАРТАЛ;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА БЕСЕДИТЕ.

Програма на пътуването

Ще можете да се насладите на коледните светлини на Париж – булевад „Шан-з-Елизе”, но също така и всички улици и паметници на града са празнично осветени. Няма друг период от годината, в който Градът на светлините да е толкова ярко осветен!
Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел Ambassadeur***, разположен в квартала Монмартър, самолетен билет с включен багаж и летищни такси, екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с авиокомпания „България Ер”. Възможност за посещение на традиционните коледни базари в центъра на Париж.

22.11.2017 СРЯДА – 07:00 ч. - отпътуване от аерогара София. Пристигане на летище „Шарл де Гол” в Париж в 09:10 ч. Трансфер (с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България). Настаняване в хотела. Пешеходна разходка - Гранд Опера (отвън), зала „Олимпия” (отвън), Мадлената (отвън), „Рю Роаял”, пл. „Конкорд”, Елисейския дворец (отвън), булевард „Шан-з-Елизе” (обиколката е включена в цената). Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Програмата завършва на „Шан-з-Елизе”, където туристите ще могат да се насладят самостоятелно на традиционния коледен базар. Нощувка.

23.11.2017 ЧЕТВЪРТЪК - Закуска. Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи с екскурзовод на български: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост, Лувъра (отвън). Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Възможност за посещение на Айфелова кула. Нощувка.

24.11.2017 ПЕТЪК – Закуска. Свободен ден. По желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 77 лв. за възрастни, 47 лв. за деца до 17 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека). Следобед - програма по желание - разглеждане на квартала Монмартър (с доплащане 35 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 11 г. При предварителна заявка и заплащане в България) – базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Нощувка.

25.11.2017 СЪБОТА – Закуска. Свободен ден. По желание полудневна факултативна екскурзоводска програма в Латинския квартал (пешеходна, с екскурзовод на български) с доплащане 45 лв. за възрастни и 35 лв. за деца до 11 г. Програмата включва: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), театър „Одеон” (отвън), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Възможност за посещение на „Мулен Руж” (с доплащане). Нощувка.

26.11.2017 НЕДЕЛЯ – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летище „Шарл де Гол” (с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България). 10:10 ч. - отпътуване за София, 14:05 ч. – пристигане в София.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

22.11.2017 - 26.11.2017 898 лв.
цена на човек в индивидуална стая 1118 лв.
цена на трети възрастен в стая 883 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 863 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 873 лв.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Зима 2024 - Франция |  Зима 2024 - Париж

Избрани оферти