Начало / Екскурзии / Екскурзии - Корфу

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ - НА ПОЛУПАНСИОН

Номер на оферта

/

212455

Дати & цени

Цената включва

ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ;
ВОДАЧ - ПРИДРУЖИТЕЛ;
ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ОБЯВЕНИТЕ СПЕЦИАЛНО, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ, ЕКСКУРЗИИ;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2.00 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).

Програма на пътуването

Корфу е най-привлекателният остров в Йонийско море, разположен между Гърция и Италия, очароващ с пищната си растителност, скалистите си заливчета, пясъчните си плажове, мекия си климат и, не на последно място, с хилядолетните легенди, които са станали неразделна част от него. Още през XIX век той става любимо място за отдих на италианската, австрийската, германската аристокрация. Когато се разхождаме из столицата на острова, Керкира, малките улички, китните площадчета с палми, маслинови и портокалови дървета, покривите от римски керемиди, алеите от кипариси неизменно ще ни накарат да се запитаме къде сме - дали не сме в Генуа или в Рим, на остров Капри или в Ница, или пък на старото пристанище в Марсилия...
Екскурзията включва 7 нощувки със закуски и вечери на о-в Корфу, разглеждане с екскурзовод забележителностите на о-в Корфу. Настаняването е в хотели категория 3 звезди.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ДАТИ И ЦЕНИ:

01.09.2018 - 08.09.2018

цена на възрастен в двойна стая 626 лв.
цена на човек в индивидуална стая 886 лв.
цена на трети възрастен в стая 539 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 389 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 599 лв.
Посочените цени са с приложена отстъпка 3% за ранно записване и са валидни до 2 месеца преди датата на отпътуване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Настаняването в хотелите на остров Корфу не включва ползването на климатик. Това се заплаща по желание на клиентите, на място - на рецепцията на съответния хотел и струва около 5-6 евро на стая на ден.

ВАЖНО: Считано от 01.01.2018, при нощувки в Гърция туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди, 3 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 4 звезди, 1,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 3 звезди и 0,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 2 и 1 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Корфу |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Корфу

Избрани оферти