Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лидо ди Йезоло

ПОЧИВКА В ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО

Номер на оферта

/

191164

Дати & цени

Цената включва

ТРАНСПОРТ С КОМФОРТЕН ТУРИСТИЧЕСКИ АВТОБУС (КЛИМАТИК, АУДИО-СИСТЕМА, МИНИБАР);
7 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ В ХОТЕЛ 3 ЗВЕЗДИ В ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО;
ВОДАЧ - ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА.

Цената не включва

МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ, ЕКСКУРЗИИ;
ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ И ОБЕКТИ, ПОСЕЩАВАНИ ПО ЖЕЛАНИЕ;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Почивката включва: транспорт с комфортен туристически автобус, 7 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 звезди в Лидо ди Йезоло и възможност за разглеждане на Венеция, островите Мурано и Бурано, Верона, Падуа, аквапарка Aкваландия, Болоня, алпийския курорт Кортина Д`Ампецо.

ПЪРВИ ДЕН – 18.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 22.00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 21.30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагребЛюблянаВенеция. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН - Следобед - пристигане в курорта Лидо ди Йезоло. Настаняване. Свободно време за плаж и забавления. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Венеция – доплащане 49 лв за възрастни и 45 лв за деца под 18 г, екскурзията се провежда при група от минимум 25 човека. Факултативната екскурзия до Венеция включва: транспорт до пристанището Пунта Сабиони, разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко”, посещение на пл. „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Цената на билета за корабчето е включена в пакетната цена на екскурзията. В цената не са включени входни такси за музеи. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Верона и Падуа с доплащане 39 лв за възрастни и 35 лв за деца под 18 г, екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека. Факултативната екскурзията до Верона и Падуа включва: разглеждане на забележителностите на Верона (Пл. „Бра”, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, „Виа Мадзини”), разглеждане на забележителностите на Падуа (пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатамелата и пл. “Прато де ла Вале”). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Възможност за посещение на аквапарк Акваландия. Аквапаркът Акваландия се намира в курорта Лидо ди Йезоло. Той е номиниран 9 пъти за най-добър воден тематичен парк в Италия. Това е един оазис на забавлението, разположен на площ от 80 000 кв. м., където можете да намерите атракции за всяка възрастова група и вкус, от релаксиращи до забавни и екстремни. Доплащане за факултативната екскурзия до аквапарка Акваландия – 10 лв. включва двупосочен трансфер с автобус от хотела до аквапарка и обратно. Трансферът се провежда при група от минимум 15 човека. Входната такса за обекта се заплаща на място (около 31 евро за възрастни, деца под 1 м височина – безплатно, деца с височина от 1 м до 1,4 м – около 27 евро, пенсионери над 65 г. – около 27 евро). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Възможност за целодневна екскурзия с автобус до живописния алпийски курорт Кортина Д`Ампецо, разположен в планинския масив Доломити. Градчето е считано за едно от най-красивите в Италия, наричано също и „Перлата на Доломитите“. Доплащане за факултативната екскурзия до Кортина Д`Ампецо – 35 лв. за възрастни и 30 лв. за деца под 18 год. Екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека. Възможност за изкачване с панорамния лифт „Фалория“ (Билетът за лифта не е включен в пакетната цена на екскурзията и се доплаща на място. Цена - 10,5 евро отиване и връщане от станция Кортина до станция Мандрес). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Болоня с доплащане 35 лв за възрастни и 30 лв за деца под 18 г, екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека. Факултативната екскурзия до Болоня включва разглеждането на Фонтана на Нептун, Палацо Комунале, Палацо дел Подеста, базиликата “Сан Петронио”, наклонените кули. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ОСМИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Възможност за целодневна екскурзия с екскурзовод на български до островите Мурано и Бурано с доплащане 56 лв за възрастни и 54 лв за деца под 18 г, екскурзията се провежда при група от минимум 25 човека. Факултативната екскурзия до островите Мурано и Бурано включва: двупосочен трансфер от хотела до пристанището Пунта Сабиони и обратно, транспорт с корабче до островите, посещение на стъкларска работилница на остров Мурано, разходка в Бурано. Възможност за посещение на музея на стъклото на остров Мурано. Входната такса за музея не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място (10 евро обикновен билет, 7,5 евро намален за деца и младежи под 25 год, и за хора над 65 год). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН - Закуска. 11.30 ч освобождаване на хотела. Отпътуване по маршрут Лидо ди ЙезолоЛюблянаЗагребБелградСофия. Нощен преход.

ДЕСЕТИ ДЕН - Предиобед – пристигане на Централна автогара София, Сектор Паркинг. Трансфер до Пловдив.

08.06.2017 - 17.06.2017 839 лв.
01.09.2017 - 10.09.2017 839 лв.

цена на човек в индивидуална стая 1038 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 769 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 795 лв.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Лидо ди Йезоло |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Лидо ди Йезоло |  Златна възраст - 55 + - Италия |  Златна възраст - 55 + - Лидо ди Йезоло

Избрани оферти