Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бали

Великденски круиз от Сингапур - 10 дни - Гарантирани места!

Номер на оферта

/

145433

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет София – Истанбул – Сингапур - Истанубл - София с полет на турски авиолинии с включени летищни такси*
• 2 нощувки със закуски в хотел Jen Orchardgateway 4*, Сингапур или подобен
• Виза за Тайланд
• Трансфер летище Сингапур – хотел в Сингапур на 07.04
• Трансфер хотел в Сингапур - пристанище Сингапур на 09.04
• Полудневна обиколка на Сингапур на 08.04
• 5 нощувки на круизния кораб във двойна вътрешна кабина на база пълен пансион на изхранване по посочения маршрут
• Рум сървиз по кабините от 05:00 до 24:00
• Анимационни програми на кораба - Развлечения на борда и шоу програми като Котките, Чикаго, Mamma Mia, Треска в събота вечер и други. Royal Caribbean предлага забавления за всички възрасти, преминавайки границите на Вашето въображение – симулатор за въздушно летене, симулатор за каране на сърф, блъскащи колички и писта за каране на ролкови кънки; най-малките гости могат да се срещнат с герои от филмите Шрек, Пингвините от Мадагаскар, Кунг фу панда, Уоли, Играта на играчките и други продукции на DreamWorks.
• Пристанищни такси
• Информационни материали
• Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро на човек
* Летищните такси са актуални към 21.09.2018 и се фиксират към датата на доплащане, която е 16.02.2018!

Цената не включва

• Доплащане за външна кабина от 98 евро/192 лв не човек за целия престой
• Доплащане за кабина с балкон от 270 евро/528 лв не човек за целия престой
• Трансфер пристанище Сингапур – летище Сингапур на 14.04 - 52 лв на човек /по желание/
• Задължителна такса за обслужване на борда на кораба - 12 евро на нощувка на човек /на място, на кораба/
• Полудневна екскурзия до о-в Сентоса на английски език на 08.04 - 105 лв на човек
• Билет за вход за посещение на две от градините в Garden by the Bay 36 лв на човек без включен транспорт от/до градините
• Напитките на борда на кораба;
• Допълнителни екскурзии по маршрута на кораба
• Европейска застраховка при отказ от пътуване
• Допълнителни услуги (СПА, комуникации, пране, хазарт и др.)
• Лични разходи.

Програма на пътуването

Великденски круиз от Сингапур

ГАРАНТИРАНИ МЕСТА ПО ПОЛЕТИТЕ!

10 дни/ 7 нощувки

ДАТИ: 06.04 - 15.04.2018 г.

ЦЕНИ на човек във вътрешна кабина, с включени летищни такси *:
ПРОМО ЦЕНА до 12.01.2018 г.: 3900 лв.

Стандартна цена: 4100 лв.

----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Открийте чудото на Югоизточна Азия на борда на модерния круизен кораб Ovation of the Seas посторен през 2016 год. Той принадлежи към най-големите и елегантни кораби, отличаващи се с простор и прекрасно съчетание от изискано и безупречно обслужване и неповторима атмосфера – всякакви възможности за спорт, богата програма от забавления и кулинарни изкушения за всеки вкус.

=============================================================

ПРОГРАМА:

Ден 1 (06.04.2018, петък) СофияИстанбул

Отпътуване от летище София в 21:40 за Истанбул с полет на турските авиолинии и кацане в 23:05.


Ден 2 (07.04.2018, събота) Истанбул - Сингапур

Продължение от Истанбул в 02:10 и пристигане в Сингапур в 17:55. Трансфер до хотел Jen Orchardgateway 4* и настаняване. Свободна вечер и нощувка.


Ден 3 (08.04.2018, неделя) Сингапур

След закуска полудневна обиколка на Сингапур с гид на английски език, по време на която се разглежда Ботаническата градина с най-голямата в света колекция от орхидеи, минава се през Китайския квартал, характерен с тесните си улички, многобройни храмове и живописни пазари, които ще ви пренесат към някогашния облик на града, както и през колоритния квартал “Малката Индия“, където ще можете да се потопите в оживлението и пъстротата на индийската общност в Сингапур. Фотостоп пред статуята на „Мерлиона” – митичен полулъв, полуриба – символ на Сингапур. Не по-малко интересна за посещение през вашето свободно време е и панорамната площадка на емблематичния хотел Marina Bay Sands, откъдето се разкрива 360? гледка към града и океана. Новооткритите тропически градини зад хотела, в уникален архитектурен стил, са също едни от най-интересните нови атракции в Сингапур.
Следобяд по желание възможност за екскурзия до остров Сентоса с кабинков лифт. Разглеждат се основните атракции на острова, посещава се делфинариумa и се наблюдава уникалното 3D шоу „Крилете на времето” на брега на океана. Нощувка.


Ден 4 (09.04.2018, понеделник) Сингапур. Начало на круизното пътуване.

Закуска. Свободно време в Сингапур. Около обяд освобождаване на хотела и трансфер до пристанището за регистрация и качване на круизен кораб Ovation of The Seas. Отплаване около 18:00 часа.


Ден 5 (10.04.2018, вторник) Плавателен ден

Време за отдих и забавления на борда на елегантния кораб, за ползване на уникалните спортни съоръжения, за разнообразни развлечения и кулинарни изненади – всичко необходимо, за да почувствате пътуването наистина уникално! На борда на кораба на Ваше разположение са: 5 ресторанта, 5 бара, забавления и атракции за всички възрасти, преминаващи границите на Вашето въображение – симулатор за въздушно летене, за каране на сърф, писта за кънки.


Ден 6 (11.04.2018, сряда) о-в Пенанг, Малайзия

Пристигане около 08:00 в Малайзия, остров Пенанг. Това е един от най-популярните курорти на Югоизточна и е известен като „Перлата на Ориента“. Островът е разположен на северозападния бряг на Малайския полуостров, на север от столицата Куала Лумпур. Курортът е истински оазис, богат на изобилие от будистки храмове, бели пясъчни ивици, отлична кухня и куп атракции и възможности за развлечение.
По желание пешеходен тур на Georgetown с продължителност 3ч. и 45 мин.
Цена 76 USD на човек
Добре запазеното културно и историческо наследство на Пенанг е много пъстро и изпълнено с живот. По време на този тур ще се разхождате по улиците на Georgetown с вашия водач и ще разгледате сградата на Градския съвет, църквата St. George, храмът Kuan Yin, храмът Sri Mariamman, джамията Kapitan Keling и имението Pinang Peranakan. Следва кратка почивка, по време на която ще се научите как се правят украшения от цветя и ще имате възможност да се насладите на местни видове чай. Отплаване около 18:00.


Ден 7 (12.04.2018, четвъртък) о-в Пукет, Тайланд

Пристигане на остров Пукет в 06:00. На най-големия остров на Тайланд Ви очаква тропически рай с удивителна природа, белоснежни плажове и лазурно чисти води. Свободно време с опции за плаж, пазаруване, разглеждане на забележителностите: националния музей Thalang и храмът Wat Phra Thong с известната статуя на Буда, парка ThaiVillage.
По желание панорамна обиколка на Пукет с продължителност 4 ч. и 30 мин.
Цена 40 USD на човек
По време на този автобусен тур ще имате възможност да видите красивите плажове и околности на град Пукет. Ще посетите фабрика за кашу, където ще наблюдавате как се преработват ядките докато станат готови за консумация. Следва отпътуване до най-известния храм на острова Wat Chalong, където ще имате кратък стоп за снимки. Накрая на програмата кратък престой за шопинг в местен магазин за сувенири. Отплаване в 19:00.


Ден 8 (13.04.2018, петък) Плавателен ден

Независимо дали търсите адреналин или активна почивка корабът може да предложи за всеки по нещо. Можете да опитате скално катерене или просто да полетите в парашутния симулатора на кораба. За всички, които искат да си починат от ежедневния стрес е налице СПА център предлагащ различни видове масажи и процедури. Всяка вечер на разположение на всички пасажери са анимационни програми, концерти и мюзикъли.


Ден 9 (14.04.2018, събота) Сингапур

Пристигане в Сингапур около 08:00 и напускане на кораба. По желание срещу допълнително заплащане можете да посетите градините Gardens by the Bay. Заобиколен от зеленина, множество отворени пространства и заведения за хранене, паркът с градините е едно прекрасно място, където можете да изследвате природата на Сингапур, в една структурирана и добре подредена среда. Пейзажът в този парк на бъдещето е доминиран от супер дърветата – вертикални градини, които са красиво осветени през нощта.
Вечерта отпътуване от Сингапур за Истанбул с полет на турските авиолинии в 23:20.


Ден 10 (15.04.2018, неделя) Истанбул - София

Кацане в Истанубл в 05:25 и продължение за София в 07:50. Пристигане в 09:05.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

• Гарантирани места по полетите!
• За резервации плащане на депозит в размер на 2000 лв на човек от цената. Доплащането се извършва до 16.02.2018
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път:;
• Необходима сума за откриване на разплащателна сметка на кораба – 500 USD на човек за целия престой (в кеш или с кредитна карта).
• Необходими документи: валиден международен паспорт (минимум 6 месеца след края на датата на пътуването), име и фамилия на латиница по паспорт на всички участници и попълнен договор.
• Не се изикват задължителни ваксинации за държавите Сингапур, Малайзия и Тайланд.
• Изискване за спазване на етикета: наличие на официално вечерно облекло за представителните вечери на кораба.
Круизната компания си запазва право на промени в маршрута без това да изменя значително програмата.
• Цените са изготвени при валутен курс на ОББ към 21.09.2017г. 1 USD = 1,6263 лева и при увеличение на валутния курс с повече от 3%, туроператора си запазва правото да промени цената към момента на доплащане, който е 28.02.2018.
• Туроператорът не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на авиокомпаниите.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, туроператора не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Екскурзии - Индонезия |  Екскурзии - Бали |  Великден 2024 - Индонезия |  Великден 2024 - Бали

Избрани оферти