Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПОТВЪРДЕНА! ПАРИЖ-Милано-Швейцария-Лоара, вариант 1, самолет+автобус

Номер на оферта

/

195637

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- 7 нощувки със закуски в хотели 2/3* - 1 в Загреб / 1 в Милано / 1 в Лозана / 1 в района на Орлеанс / 3 в Париж
- лицензиран автобусен транспорт
- самолетен билет Париж - София с включени лет. такси и малък салонен багаж
- мед. застраховка с покритие 5000 Евро
- пълна туристическа програма в посещaваните градове
- инфо пакет

Цената не включва

Цената не включва:

- входни такси за туристически обекти
- голям салонен багаж- 30 / 40 лв
- чекиран багаж - 70 лв
- полудневна екскурзия до Версай - 89лв за възрастен / 59 лв за деца до 18 г.(заплаща се при резервация)
- градска такса
- цена за Айфеловата кула с асансьор до ниво 3: 50 лв (заплаща се при резервация)
- разходка с корабче по Сена – 30лв (заплаща се при резервация)

Програма на пътуването

Екскурзии
Париж, Милано, Швейцария и замъците по Лоара - вариант 1 - екскурзия със самолет и автобус от София - ПОТВЪРДЕНА!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА до 01.07.17 за всички дати - 790 лв.!
8 дни / 7 нощувки без нощни преходи
Транспорт: автобус + самолет
Дати: 22.07; 24.08; 17.09.2017
Цена: 930 BGN

1 ДЕН:
Отпътуване в 6.00 ч от София. Пътуване по маршрут ГКПП Калотина – БелградЗагреб. Пристигане в Загреб късния следобед. Туристическа обиколка на града. Посещение на Катедралата „Възнесение Богородично”; Кулата „Lotrscak”; сградите на Парламента и на Президентския дворец; известният площад „Бан Желячич”. Настаняване в хотела и свободно време. Нощувка.
2 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Милано. Следобед пристигане в града и панорамна туристическа обиколкa на Милано с посещение на Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил „Дуомо“, наречена чудото на Италия; Ла Скала; замъкът „Сфорцеско“; църквата „Santa Maria delle Grazie“, където се намира „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи; разходка по улица „Монтенаполеоне“, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани. Свободно време. Нощувка.
3 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Женева. Разглеждане на Женева – панорамен тур из международния квартал – „Плас де Насион”, Седалището на ООН, Седалището на Червения кръст. Пешеходна разходка из града – залива с 140-метровия фонтан и бреговете на езерото, кея на Мон Блан, острова на Жан-Жак Русо със статуята на големия френски философ и писател, разглеждане на стария град – „Плас Ньов”, „Плас дю Бур-дьо-Фур”, катедралата „Сен Пиер”, известна с това, че тук се е намирало училището на Калвин, къщата Тавел (най-старата къща на Женева), Кметството, „Гран’ Рю”. Нощувка в района на Женева/Лозана. Настаняване в хотела. Нощувка.
4 ДЕН:
Закуска. Пешеходна разходка из стария град на Лозана – „Плас дьо ла Палюд”, Кметството, Фонтана на Справедливостта, Катедралата, Пале дьо ла Рюмин, замъка Сен-Мер. Свободно време. Посещение на Олимпийския музей- възможност за самостоятелно разглеждане на музея или обяд. Отпътуване за Франция. Вечерта настаняване в хотел в района на Орлеанс. Нощувка.
5 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за замъците на река Лоара, наричана „Реката на Кралете”. Разглеждане на най-внушителния от тях построен от Франсоа I – Шамбор. Продължаване за любимия на Мария Медичи замък – Блоа и очарователното градче Блоа. Следобед отпътуване за Париж. Вечерно посещение на квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците, „Розовата къща“), Площад „Пигал“ и кабаре „Мулен Руж“ (възможно е посещение с предварителна резервация). Настаняване в хотела. Нощувка.
6 ДЕН:
Закуска. Панорамна обиколка на Париж – Домът на инвалидите; Пантеонът, мавзолей за „великите хора от епохата на Френската революция“; моста на Александър III, Малкия и Голям дворец, Площад „Конкорд“, почивка в парка Тюйлери. Време за почивка. Пешеходната обиколка продължава по площад „Вандом“, Гранд Опера.
По желание- посещение на Лувъра– най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи. Пешеходна разходка по „Шан-з-Елизе“. Възможност за посещение на обекти по желание. Нощувка.
7 ДЕН:
Закуска. Панорамна обиколка на Париж: Парижката „Света Богородица“ ; Латинският квартал и Сорбоната; Люксембургската градина с Люксембургския дворец, където сега заседава Сенатът. Свободно време. Следобед посещение на площад „Трокадеро”, свободно време за разглеждане на Триумфалната арка и посещение на Айфеловата кула и възможност за разходка с панорамно корабче по Сена около историческите острови Ла Сите и Сен Луи.
Възможност за полудневна екскурзия до Версай (пожелание с допълнително доплащане) – политическа столица на страната и резиденция на кралския двор от 1682 г. до 1789 г. Посещение на Версайския дворец – дворецът на Краля Слънце – Луи XIV: Големите апартаменти и Огледалната зала.
Нощувка.
8 ДЕН:
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. Отпътуване за България. Пристигане на летище София на обед.

Дати:

07.04.2017; 28.04.2017; 22.07.2017; 24.08.2017; 17.09.2017
Отстъпка за ранни записвания до 30 дни преди датата на отпътуване - 60 лева възрастен/ 30 лева дете

Стандартна цена на човек в двойна /тройна стая: 990 лв

Трети възрастен в двойна стая: 920 лв
Дете до 14 г с 2 възрастни : 750 лв
Доплащане за единична стая: 230 лв
Доплащане за допълнителна седалка в автобуса: 100 лв

0076

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Лято в чужбина - Франция |  Лято в чужбина - Париж

Избрани оферти