Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ПРАГА - ПЕТДНЕВНА

Номер на оферта

/

217140

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ-ХОТЕЛ-ЛЕТИЩЕ;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
ОБИКОЛКА НА ПРАГА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА „ПРАЖКИ СЕЦЕСИОН”;
ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА „СТАРЕ МЕСТО”;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (2-3 EUR НА ЧОВЕК);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ НА ЧОВЕК НА ДЕН);

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Прага, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус, Нове место – Вацлавския площад. След обяд – свободно време. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзо-водско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден или възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане - 60 лв. за възрастен и 40 лв. за деца до 18 г. и за лица над 65 г. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха и кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

ДАТИ И ЦЕНИ:

21.09.2018 - 25.09.2018 г.

цена на човек в двойна стая: 966 лв.
цена на човек в индивидуална стая: 1132 лв.
цена на трети възрастен в стая: 915 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 827 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 857 лв.

Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Великден 2024 - Чехия |  Великден 2024 - Прага

Избрани оферти