Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ПРАГА - ТРЕТИ МАРТ самолет

Номер на оферта

/

216248

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
ТРАНСФЕР;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ:
ЕКСКУРЗОВОДСКА ПРОГРАМА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Цената не включва

ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ С ДОПЛАЩАНЕ.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

02.03.2018 - Отпътуване от летище София. Кацане в Прага, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

03.03.2018 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: пл. „Храдчанске намести”, архиепископския дворец (отвън), Храдчани - стария замък (отвън), катедралата „Свети Вит”, Мала страна, Карловия мост, Старе место, пл. „Староместенски намести”. Свободно време. Нощувка.

04.03.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане - 60 лв. за деца до 18 г. и за възрастни над 65 г. - 40 лв. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха, кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

05.03.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

06.03.2018 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

02.03.2018 - 06.03.2018 865 лв.

цена на възрастен в двойна стая 865 лв.
цена на човек в индивидуална стая. 990 лв.
цена на трети възрастен в стая 865 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 755 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 775 лв.

Забележка: Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

При посещение на Чехия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в чешки крони, от България.

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  3 Март 2024 - Чехия |  3 Март 2024 - Прага

Избрани оферти