Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

ПРЕДКОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ ЛОНДОН – петдневна

Номер на оферта

/

227862

Дати & цени

Цената включва

- САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
- ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
- РЪЧЕН БАГАЖ;
- ЧЕКИРАН БАГАЖ;
- ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ-ХОТЕЛ-ЛЕТИЩЕ;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
- ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
- ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛОНДОН С ЕКСКУРЗОВОД.

Цената не включва

- ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- ЕКСКУРЗИЯ С КОРАБЧЕ ПО ТЕМЗА ДО ГРИЙНУИЧ;
ОБИКОЛКА НА БРИТАНСКИЯ МУЗЕЙ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ;
- ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО УИНДЗОР И ИТЪН;
ВЕЧЕРЯ В ТИПИЧЕН АНГЛИЙСКИ ПЪБ;
- СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Бритиш Еъруейз”.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Лондон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 25 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 50 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 88 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън (доплащане 80 лв. на човек - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в двореца „Уиндзор“ и в колежа „Итън“). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Музея на мадам Тюсо и на къщата на Шерлок Холмс на „Бейкър Стрийт”, възможност за разходка из Риджънтс парк. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

Дати през 2018 г. и цени на човек в лева според настаняването:

Хотел A B C D E F
05.12 - 09.12 1336 1365 1389 1449 1795 1799
Допл. за инд. стая 321 313 282 305 673 704
Нам. за 3-ти възр. 39 47 55 63 - 94
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 190 190 190 190 - 260
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 120 120 120 120 120 120

Важно: настаняването в тройни стаи подлежи на препотвърждение. Не всички хотели разполагат с тройни стаи.

Хотели в Лондон, които ползваме при програмите:

A Royal National*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
B Tavistock*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
C President*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
D Imperial*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
E Ambassadors Bloomsbury**** (на 500 метра от „Ръсел Скуеър”, в близост до Тависток Скуеър Гардънс и на 10 мин. пеша от Британския музей);
F Holiday Inn Bloomsbury**** (на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”).

Билети за музикални представления: При заявка от страна на клиентите, „Руал Травел” може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала „Ковънт Гардън“. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”, и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв. такса за закупуване на билета.

ЗАБЕЛЕЖКА: при посещение на Великобритания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в английски лири, от България

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Предколедни екскурзии - Великобритания |  Предколедни екскурзии - Лондон

Избрани оферти