Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мюнхен

ПРЕДКОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ - МЮНХЕН – НЮРНБЕРГ – УЛМ – АУГСБУРГ

Номер на оферта

/

230094

Дати & цени

Цената включва

- САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
- ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
- 1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ;
- 1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ;
- СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ;
- ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
- ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ.

Цената не включва

- ТРАНСФЕР;
- ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
- БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА;
- ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Един поглед върху неповторимата коледна атмосфера на немскоезична Европа

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в Мюнхен и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Мюнхен, Аугсбург, Улм и Нюрнберг. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с „Луфтханза”, „Австрийски авиолинии” или „България Ер”. Вътрешните трансфери в Германия се извършват с автобус.

ПРОГРАМА

03.12.2019 - Отпътуване от летище София за Мюнхен. Пристигане Настаняване в хотела. Нощувка.

04.12.2019 – Закуска. Целодневна екскурзия до Аугсбург и Улм. Аугсбург е градът с най-добре запазения ренесансов център в Германия. В Улм ще се разходите из живописните улички на стария град и ще се възхитите на катедралата с най-висока камбанария в света (161 м). И в двата града ще имате време да се разходите из коледните базари. Завръщане в хотела в Мюнхен или околности. Нощувка.

05.12.2019 – Закуска. Целодневна екскурзия до Нюрнберг. Разходка из центъра на Нюрнберг – стария град – къщата на Дюрер, църквата “Св. Себалд”, площада на пазара с фонтана Шьонен Брунен (Красивия фонтан), църквата “Св. Богородица”, крепостта. Свободно време за разходки и посещение на коледния базар, един от най-старите в Европа (на над 400 години) и най-големият в Германия, привличащ ежегодно гости от всички краища на света. Завръщане в хотела в Мюнхен или околности. Нощувка.

06.12.2019 – Закуска. Разглеждане на Мюнхен: „Карлсплац”, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, „Мариенплац” с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Следобед – свободно време. Възможност за посещение на коледния базар или на музеи – Пинакотеките, Дойчес музеум и пр. 19:00 ч - отпътуване по маршрут МюнхенЗалцбургЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.

07.12.2019 - Закуска. Свободен ден в Мюнхен. Възможност за шопинг, за посещение на двореца Нимфенбург – лятна резиденция на Вителсбахите. Възможност за посещение на най-старата бирария на Мюнхен – Хофбройхаус, датираща от 16 век. Нощувка.

08.12.2019 - Закуска. Отпътуване за София със самолет.

ЦЕНА: 1444 лв

Цена за трети възрастен в двойна стая - 1384 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 1144 лв
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. - 1244 лв
Доплащане за индивидуална стая - 333 лв

Забележка: Трансферите при пристигането и при отпътуването не са включени в цената.

Тагове

Оферти - Германия |  Оферти - Мюнхен |  Екскурзии - Германия |  Екскурзии - Мюнхен |  Предколедни екскурзии - Германия |  Предколедни екскурзии - Мюнхен

Избрани оферти