Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ПРЕДКОЛЕДНА ПРАГА-ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ОТ 209 ЕВРО/ПОЛЕТИ И ХОТЕЛИ-ЦЕНТЪР/

Номер на оферта

/

231175

Дати & цени

Цената включва

Директни полети на авиокомпания BULGARIA AIR: София – Прага – София
Включени 20 кг чекиран и 8 кг ръчен багаж, на всеки пътуващ
3 или 4 нощувки със закуски в хотели 3* или 4* – локация ЦЕНТЪР

Цената не включва

ЛЕТИЩНИ ТАКСИ- 70 евро /заплащат се задължително/
Индивидуален трансфер летище-хотел-летище: 30 евро на човек, в двете посоки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и цена 7 – 10 лева / за лица до 65 г./

Програма на пътуването

ПРЕДКОЛЕДНА ПРАГА СЪС САМОЛЕТ!


ДАТИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2019!


ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ – С ВКЛЮЧЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ + 3 ИЛИ 4 НОЩУВКИ, В ЦЕНТРАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИ ХОТЕЛИ!



ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА 2019 – от 209 евро с 3 нощувки и 229 евро с 4 нощувки


/индивидуална оферта/



Пакетните цени са за възрастен в двойна стая и включват:

Директни полети на авиокомпания BULGARIA AIR: СофияПрагаСофия
Включени 20 кг чекиран и 8 кг ръчен багаж, на всеки пътуващ
3 или 4 нощувки със закуски в хотели 3* или 4* – локация ЦЕНТЪР



Цените НЕ включват:

ЛЕТИЩНИ ТАКСИ- 70 евро /заплащат се задължително/
Индивидуален трансфер летище-хотел-летище: 30 евро на човек, в двете посоки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и цена 7 – 10 лева / за лица до 65 г./


*ВАЖНО!!! Заложената цена на самолетния билет е към дата 28.11.2019. При резервация, цената подлежи на препотвърждение!
По-ранното закупуване на самолетните билети, гарантира запазване на най-ниската пакетна цена!

*При запитване, ще предложим цена за настаняване в единична стая, за 3-ти възрастен и 1 или 2 деца

*Освен изброените хотели, предлагаме настаняване и в други 3*/4*/5* . Моля, свържете се с нас !



ДАТИ И ЦЕНИ :


ДЕКЕМВРИ 2019:

Дата Брой нощувки Хотел Цена

01.12 – 05.12 4 Ea Tosca 3* 229 евро Ea Crystal Palace 4* 249 евро

03.12 – 06.12 3 Saint George 3* 219 евро Amigo City Center 4* 229 евро

06.12 – 10.12 4 Crystal Palace 4* 299 евро

08.12 – 12.12 4 City Inn 3* 229 евро Ea Crystal Palace 4* 259 евро

10.12 – 13.12 3 Koruna 3* 209 евро Amigo City Center 4* 229 евро

13.12 – 17.12 4 Ibis Mala Strana 3* 279 евро Roma 4* 289 евро

20.12 – 24.12 4 Ibis Mala Strana 3* 249 евро Galerie Royale 4* 279 евро

22.12 – 26.12 4 Ibis Phara Mala Strana 3* 249 евро Galerie Royale 4* 269 евро КОЛЕДА!

24.12 – 27.12 3 Ibis Phara Mala Strana 3* 229 евро Galerie Royale 4* 259 евро

26.12 – 29.12 3 City Inn 3* 279 евро Ea Crystal Palace 4* 309 евро


Условия за резервация:

Име и фамилия, така както са изписани на латиница, в документа с който ще се пътува
Дата на раждане за деца от 2 до 11,99 години


Условия за плащане:

Депозит в размер на 300 лева при резервация
Доплащане не по-късно от 14 дни преди датата на пътуване
Свободните места на посочените цени са ограничени
Пакетните цени са валидни при наличие на свободни места по полетите в заложените класи
Промени на имена не са възможни след потвърждение


Хотели по програмата:



Хотел Koruna 3*

http://www.hotelkoruna.eu/en-us

Това място за настаняване е на 13 минути пеша от плажа. Този 3-звезден хотел в центъра на Прага е само на един километър от Карловия мост и на 100 метра от метростанция Narodni Trida. В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi интернет. Просторните стаи на хотела разполагат с телевизор, работно бюро, и баня. На гостите се предлагат 24-часова рецепция и туристическо бюро. На рецепцията можете да получите сешоар. Известният ресторант U Fleku е зад ъгъла до хотела, а на няколко крачки има много барове и кафенета. Търговският център Palladium на две спирки от хотел Koruna.



Хотел Moran 4*

https://www.bestwestern.at/hotels/Prag/BEST-WESTERN-City-Hotel-Moran?iata=00171880&ssob=BLBWI0004G&cid=BLBWI0004G:google:gmb:89093

Този 4-звезден хотел се намира на спокойно място, на 100 метра от река Вълтава и Карловия площад. Разполага с климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi интернет, плоскоекранен телевизор, хладилник и машина за чай/кафе. В хотел Best Western City Moran гостите могат да започнат деня с американска закуска, включваща 6 различни вида кафе, която се сервира на шведска маса. По улиците около хотела има много ресторанти. Хотел Best Western Moran е на 100 метра от метростанция Karlovo Namesti и на 70 метра от трамвайна спирка Moran. Карловият мост и площад Венцеслас са на 1,5 километра от хотел City Moran. Националният театър, замъкът и средновековният градски център са на максимум 10 минути пеша. До ботаническата градина можете да стигнете за 30 минути с кола.



Хотел City Partner Hotel Atos 3*

http://www.hotelatos.cz/

Хотел Atos се намира в живописния квартал Мала страна, в непосредствена близост до тучния зелен парк Кински, само на 10 минути пеша от Пражкия замък, Националния театър и Вацлавския площад.Разположен в красиво реставрирана историческа сграда, датираща от втората половина на 19-ти век, хотел City Partner Atos Ви предлага просторни, тихи и модерно обзаведени стаи. Всички разполагат със сателитна телевизия. Гостите могат да заемат лаптоп на рецепцията.Започнете деня си с богата закуска на шведска маса и го завършете в ресторант Meduzzy, където ще Ви сервират вкусни гръцки и италиански ястия.Трамвайна спирка ще откриете точно пред прага на хотела. Тя осигурява лесен и бърз достъп до всички интересни места в Златния град.За нашите гости това е любимата част на Прага, според независими отзиви.



Хотел Merkur 3*

http://www.orfea.cz/hotel-merkur/index_en.php

Разположен на няколко крачки от площада на Стария град, хотел Merkur се намира до портите на историческия център на Прага. Той е на 200 метра от метростанция и автобусна спирка Florenc и предлага стаи с безплатен Wi-Fi интернет и кабелна телевизия.Хотел Merkur има ресторант, в който се сервират чешка и международна кухня. Закуската включва традиционен домашно приготвен хляб и сладкиши.Всяка стая в хотел Merkur има собствена баня и сешоар. При заявка се предоставят стаи за пушачи.На място има охраняем частен паркинг. В близкия търговски център Паладиум ще откриете множество магазини и ресторанти.



Хотел Beseda 4*

http://www.hotelbesedaprague.com/

Hotel Beseda Prague е удобно разположен в историческия център на града, само на няколко крачки от известния площад Венцеслас, в един от най-атрактивните райони на Прага.Всички основни забележителности са лесно достъпни пеша. Можете да стигнете до Вацлавския площад и Народния театър за 5 минути, до Стария градски площад за 10 минути и до Карловия мост за 15 минути.Всички стаи са обзаведени със стилни старинни мебели и включват антиалергични завивки и спално бельо. На разположение има свързани стаи за големи семейства, както и стаи, адаптирани за достъп с инвалидни колички.Другите удобства включват конферентни и заседателни зали, а също безплатен Wi-Fi в целия хотел.



Хотел Ibis Mala Strana 3*

http://www.accorhotels.com/gb/hotel-5211-ibis-praha-mala-strana/index.shtml

Този модерен хотел се намира в близост до историческия квартал Мала Страна в Прага и търговския център Novy Smichov. Той предлага звукоизолирани стаи със самостоятелен санитарен възел, климатик и сешоар.В целия хотел Ibis Praha Mala Strana има безплатен Wi-Fi достъп. Има и закрит паркинг.Хотел Ibis Praha Mala Strana разполага с бар, както и с ресторант L’Estaminet, който предлага чешки и интернационални ястия, приготвени от сезонни продукти. Закуската може да се поръча на рецепцията при пристигане.Хотел Ibis Praha се намира на 100 метра от метростанция Andel и трамвайна спирка с 6 трамвайни линии, което го прави чудесна отправна точка за разходка до главните забележителности на Прага.



Хотел Design Metropol 4*

http://www.metropolhotel.cz/gallery.htm

Хотел Design Metropol се намира на 300 метра от площад Венцеслас и на 400 метра от Стария градски площад, в центъра на Прага. В цялата сграда има безплатен Wi-Fi достъп.Стаите са с ергономичен матрак и голям LCD телевизор.Терасата за слънчеви бани на покрива предлага панорамен изглед към Пражкия замък.Прага 1 е прекрасен избор за хора, интересуващи се от история, архитектура и романтика.




Хотел Elite Hotel 4*

http://www.hotel-elite.cz/en/gallery/photos/

Хотел Elite се помещава в барокова градска къща и предоставя стаи със старинни мебели и ръчно изрисувани дървени тавани. Има ресторант с тераса във вътрешния двор, както и СПА център, предлагащ масажи, хидромасажна вана и сауна.Elite е само на 10 минути пеша от площад Староместске намести, Вацлавския площад и Карловия мост. Метростанция N?rodn? T??da по линия B е на 100 м надолу по улицата.Климатизираните стаи в хотел Elite са оборудвани с безплатен Wi-Fi, добре зареден минибар и телевизор със сателитни и платени канали. Баните са снабдени със сешоар.



Хотел Donatello 3*

http://www.hoteldonatello.eu/

Хотел Donatello е разположен на тиха и спокойна улица в центъра на Прага, в непосредствена близост от Вацлавския площад, Карловия площад и други интересни забележителности.Сградата, датираща от края на 14-ти век, е реновирана и възстановена.

Историческата сграда на хотела предлага романтична, приятелска атмосфера и позволява лесен достъп до центъра на Прага. Забележителности като Танцуващата къща, Домът на Фауст, църквата St.Ignac (на Карловия площад с новата сграда на Общината, който е най-големият площад в Европа) са точно зад ъгъла, както и Вацлавският площад. Брегът на река Вълтава, с приятни кафета и ресторанти, които предлагат гледка към Храдчани, са само на няколко пресечки от хотела.

Хотел Donatello е заобиколен от кафенета, ресторанти, казина, клубове и т.н., и е удобно разположен до обществен транспорт с трамваи и метро спирки.



Хотел Praga 1 4*

https://www.hotelpraga1prague.com/en/

На 10 минути от Вацлавския площад, хотел Praga 1 предлага просторни и тихи стаи с климатик, безплатен достъп до интернет и сателитна телевизия. На разположение има безплатен достъп до Wi-Fi

Светлите стаи в хотел Praga 1 са обзаведени с мебели от дърво и разполагат с удобства за приготвяне на чай/ кафе, минибар и сейф.

Хотел Praga 1 се отличава с елегантен лоби бар и денонощна рецепция. Всяка сутрин се сервира закуска на шведска маса. На разположение на гостите има рум-сервиз, а в близост се намират много ресторанти и барове.

Карлово намести (Карловият площад) – най-големият площад в Прага, се намира само на 200 метра и предлага метростанция и трамвайна спирка. Трамвайна линия 22 осигурява директна връзка до Пражкия замък. Площадът на Старият град е на 20 минути път пеша.



Хотел City inn 3*

http://www.city-inn.cz/

Намиращ се в сграда, датираща от 19 век, хотел City-Inn е в самия център на Прага. Предлага закуска на блок-маса и безплатен Wi-Fi достъп до интернет в общите помещения. Всички стаи са обзаведени индивидуално и имат собствени бани, както и сателитна телевизия. Охраняем платен паркинг е на разположение в хотел Marriott на 50 метра от City-Inn. До Стария град на Прага и площад Wenceslas се достига за около 10 минути пеша. Общественият транспортен възел Namesti Republiky е в непосредствена близост до хотел City-Inn. Хотелът се намира само на 350 метра от централната жп-гара на Прага.





Хотел Ea Tosca 3*

https://www.hoteltosca.cz/en/

Модерният Tosca Hotel се намира в историческия квартал Vinohrady в центъра на Прага. Старият град е лесно достъпен пеша или с обществения транспорт. Хотелът разполага с безплатен Wi-Fi и лоби бар. В лоби бара и салона се предлага голямо разнообразие от напитки и избор от чешки вина. Всеки ден в лоби бара се сервира закуска на шведска маса. Всички стаи в хотела за непушачи Tosca включват телевизор с плосък екран и баня. Сейф се предоставя срещу допълнителна такса.

Старият град е само на 1 спирка с метрото по линия А. До Вацлавския площад може да се стигне за 10 минути пеша.



Хотел Roma 4*

https://www.hotelromaprague.com/en/



Хотел Roma се намира в историческата Мала страна на Прага, под наблюдателната кула Петрин и в непосредствена близост до Карловия мост. Предлага сауна, фитнес зала и безплатен Wi-Fi. Изискано обзаведените стаи на хотел Roma са изцяло климатизирани и снабдени със сателитна телевизия. Коктейли и богат набор от други напитки и леки закуски се сервират в лоби бара на хотела. На разположение е и интернет терминал.



Хотел Ea Crystal Palace 4*

https://www.hotelcrystalpalace.cz/en/



Модерният хотел Crystal Palace се намира на тиха странична уличка в центъра на Прага, на 800 метра от площад Венцеслас. Най-близката трамвайна спирка е на 150 метра от хотела. Танцуващата къща Джинджър и Фред е на 850 метра. До Народния театър се стига за 15 минути пеша. Всички климатизирани стаи предлагат безплатен кабелен интернет, сателитна телевизия, сейф и баня със сешоар. Удобствата включват зона за релакс с финландска сауна, конферентна зала за 60 души и ресторант с тераса, където се поднася закуската на шведска маса. В околностите на EA Hotel Crystal Palace има разнообразни магазини. Срещу заплащане се предлагат частен паркинг, както и EV-зарядна станция за електрически превозни средства.

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Last minute оферти - Чехия |  Last minute оферти - Прага

Избрани оферти