Начало / Екскурзии / Екскурзии - Флоренция

Екскурзия Венеция – Верона – Пиза - Флоренция - 5 дни - автобус

Номер на оферта

/

158399

Дати & цени

Цената включва

* транспорт с автобус ***
* 2 нощувки със закуски в хотели **/***: 1 в района на Венеция, 1 в Монтекатини
* медицинска застраховка
* туристическо и информационно обслужване
* организатор от фирмата, придружаващ групата

Цената не включва

* посещение на галерия "Уфици" при минимум 20 туристи /резервация, екскурзовод и входна такса/ - 35 евро/ 69 лв. - заявява се и се заплаща предварително при записване за екскурзията.
* входни такси за туристическите обекти
* около 25 евро за: корабче от и до Венеция, градски транпорт и слушалки за Флоренция
* застраховка „отмяна на пътуване”

Програма на пътуването

Екскурзия ВенецияВеронаПиза - Флоренция

5 дни / 2 нощувки

Маршрут: София - ВенецияВеронаПизаФлоренция - София

ДАТА: 16.08. – 20.08.2017 г.

ЦЕНИ:
Възрастен в двойна / тройна стая: 365 лв.
Единична стая: 445 лв.
Дете до 12 г. с двама възрастни: 325 лв.

------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН 1:
Отпътуване в 13:00 ч. от стадион „Спартак”, гр. Хасково, 14.15 ч. от хотел „Тримонциум”, Пловдив, 16.30 ч. от паркинга на стадион „В. Левски”, София по маршрут СофияБелградЗагребЛюблянаВенеция.

ДЕН 2:
Пристигане във Венеция следобед. Туристическа програма във Венеция, за която казват, че е най-великата авантюра в историята на Европа. Град на велики умове, таланти, събития, престъпления и открития, победи и поражения. В "града на водата", картата е излишна. Тук е невъзможно да се загубите, макар че има доста отвличащи вниманието ви обекти: площадът и базиликата “Сан Марко”, Дворецът на Дожите, Мостът на въздишките, Канале Гранде, мостът Риалто. Свободно време. Нощувка в хотел в района. Нощувка.

ДЕН 3:
Закуска. Отпътуване и туристическа програма във Верона, наричана още „Градът на любовта” заради едноименната Шекспирова трагедия „Ромео и Жулиета”, но също така известена и със своето вино „Бардолино”. Разглеждат се Арена ди Верона – най-големият оперен театър на открито в Европа; къщата на Жулиета, от рода Капулети; Пиаца дел Синьори, пиаца дел Ербе; замъкът Кастелвекио. Свободно време. Отпътуване за Пиза. През Средновековието тя е водещ търговски и политически център с интереси в цялото Средиземноморие. По това време е построена прочутата Наклонена кула, която всъщност е Камбанария и част от цял религиозен комплекс, който включва още Катедралата и Баптистерията. Настаняване в хотел в Монтекатини. Нощувка.

ДЕН 4:
Закуска. Туристическа програма във Флоренция, люлката на Западноевропейския Ренесанс, където са творили не един и два гениални умове: Микеландежело, Леонардо да Винчи, Ботичели, Брунелески, Мазачо... Разглеждат се църквата “Санта Кроче”, в която са погребани над 300 знаменити флорентинци – хора на културата, науката и политиката, сред които Данте Алигери, Галилео Галилей, Микеланджело Буанароти; катедралата “Санта Мария дел Фиоре” /Св.Дева Мария с букет лилии в ръцете/, една от най-големите църкви в света, Палазо Векио, Понте Векио. Посещение на галерия „Уфици” (с предварителна резревация), сред съкровищата на която са произведения на Джото, Чимабуе, Ботичели, Микеланджело, Рафаело, Тициан, Рубенс, Ван Дайк, Джорджоне, Гойя, Каналето и др. Свободно време. Отпътуване за България.

ДЕН 5:
Връщане в София след обяд.

==============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса. Агенциятане гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Флоренция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Флоренция |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Флоренция

Избрани оферти