Оферта номер: 210473

ПРЕДКОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ Залцбург, Мюнхен, Нюрнберг, Аугсбург и Улм

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Мюнхен и Екскурзии в Германия.

Дати и цена
Цената включва
Транспорт с луксозен автобус

Съответния брой нощувки със закуски

Водач-придружител от туроператора

Екскурзоводско обслужване
Цената не включва
Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)
Предколедна автобусна екскурзия до Залцбург, Мюнхен, Нюрнберг, Улм, Аугсбург с възможност за отпътуване от Пловдив и София

ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА.

Цена на възрастен в двойна стая - 582 лева

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2 ма възр. - 529 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. - 569 лв.

Цена на турист в индивидуална стая - 756 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 235 лв.

Екскурзията е седемдневна и включва 1 нощувка в Загреб, 1 нощувка в Залцбург или околности, 3 нощувки в Мюнхен и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Залцбург, Мюнхен, Аугсбург, Улм, Нюрнберг. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Програма на екскурзията

Ден 1

05.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 08.00ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагреб. Вечерта – пристигане в хотела в околностите на Загреб. Настаняване. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Отпътуване за Залцбург. Пристигане. Разглеждане на забележителностите на града: “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, гробището „Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац”, “Моцартплац”, градините на замъка Мирабел. Възможност за посещение на коледния базар. Настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Отпътуване за Мюнхен. Около обяд - пристигане в Мюнхен. Разглеждане на двореца Нимфенбург – лятна резиденция на Вителсбахите. Настаняване в хотел. Възможност за посещение на най-старата бирария на Мюнхен – Хофбройхаус, датираща от XVI век. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Целодневна екскурзия до Аугсбург и Улм. Аугсбург е градът с най-добре запазения ренесансов център в Германия. В Улм ще се разходите из живописните улички на стария град и ще се възхитите на катедралата с най-висока камбанария в света (161 м). И в двата града ще имате време да се разходите из коледните базари. Завръщане в хотела в Мюнхен или околности. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Целодневна екскурзия до Нюрнберг. Разходка из центъра на Нюрнберг – стария град – къщата на Дюрер, църквата “Св. Себалд”, площада на пазара с фонтана Шьонен Брунен (Красивия фонтан), църквата “Св. Богородица”, крепостта. Свободно време за разходки и посещение на коледния базар, един от най-старите в Европа (на над 400 години) и най-големият в Германия, привличащ ежегодно гости от всички краища на света. Завръщане в хотела в Мюнхен. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Разглеждане на Мюнхен: „Карлсплац”, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, „Мариенплац” с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Следобед – свободно време. Възможност за посещение на коледния базар или на музеи – Пинакотеките, Дойчес музеум и пр. 19.00 ч - отпътуване по маршрут МюнхенЗалцбургЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.

Ден 7 10.12.2016

Следобед - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.
Намаления
ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА.

Цена на възрастен в двойна стая - 582 лева

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2 ма възр. - 529 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. - 569 лв.

Цена на турист в индивидуална стая - 756 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 235 лв.
Мюнхен
Транспорт - Мюнхен Заведения - Мюнхен Хотели - Мюнхен Пазаруване - Мюнхен Събития - Мюнхен Забележителности - Мюнхен
Три пътешествия, на които да отидеш през декември
Играй и спечели мечтаната почивка в Мюнхен
Коледни базари в Мюнхен – магия, вино и канела