Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сейнт Джулиънс

ПРОМО ВЕЛИКДЕН В МАЛТА! 5-10.04!ГАРАНТИРАНА ГРУПА !ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ

Номер на оферта

/

215330

Дати & цени

Цената включва

• 5 нощувки без закуски в студия (двойно или тройно настаняванe) в Мавина Холидей Комплекс в Буджиба или 5 нощувки със закуски в стаи с балкон (при двойно или тройно настаняване) в хотел Сейнт Джорджи‘с Парк в Сейнт Джулианс, или подобен
• Самолетен билет за директен полет от София - Малта - София, с включени летищни такси и с голям салонен багаж - с размери 55 см - 40 см - 23 см, информация за багажите: https://wizzair.com/bg-BG/wizzbaggagefeecalculator
• Транфер летище - хотел – летище
• мед. застраховка с Assistance 10,000 евро на ЗК „УНИКА Живот” АД
• Обслужване от представител на ПТМ Интернешънъл България в Малта

Цената не включва

-Разходи от личен характер
-Туристическа такса в размер на 0.5 евро на ден – заплаща се на рецепцията на хотела
-Чекиран багаж до 20кг – 95лв на посока /Ширина: 1,499м, Височина: 1,194м Дължина: 1,715м/ към 31.12.2017г.
-Екскурзии /полудневни и еднодневни екскурзии в Малта, Гозо и Сицилия/ - заявяват се и се заплащат най-късно до 19.03.2017г.

Програма на пътуването

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПРОМО ЦЕНА ОТ 499 лв
-сам.билети + лет.такси + 5нощувки + трансфер + мед. застр. + голям салонен багаж! Гарантирана група !

ПРОГРАМАТА Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 6 ДНИ!

РАЗНООБРАЗИЕ И ТОП ЛОКАЦИЯ НА ХОТЕЛИ


Полетно разписание:
Заминаване - 5.04.2018 /четвъртък/W6 4365 София в 19.10 ч., Малта в 20.15 ч.
Връщане - 10.04.2018 /вторник/ W6 4366 Малта в 20.50 ч., София в 23.40 ч.

*Забележка: Разписанието на полетите e в местни времена, часовата разлика между Малта и България е – 1 час. Полетът излита от летище София - Терминал 1

Ексклузивно за ПТМ Интернешънъл:

Мавина Холидей Комплекс в Буджиба –(5 нощувки )
Възрастен в двойна стая: 499 лв


Hotel Сейнт Джорджи‘с Парк 3*(5 нощувки + закуски) Ст. Джулианс
Възрастен в двойна стая: 539 лв
Дете с двама възрастни 2-12г.: 369 лв

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:
-РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 250 лв
-ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 19.03.2017


Необходими документи: трите имена на латиница по паспорт или лична карта + ЕГН

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).

ЗАСТРАХОВКИ :
*Застрахователят, с който туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е „ Групама Застраховане „ ЕАД , гр. София, бул „ Цариградско шосе „ №47 А, блок V, ет.3 и номерът на застрахователната полица е № с валидност до 31.12.2018 г.
* Медицинската застраховка е сключена в ЗК „УНИКА Живот” АД, България, 1612 София, ул. „Юнак” 11-13. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
* Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” на „ МОНДИАЛ АССИСТАНСЕ", по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


ТРAНСПОРТ : САМОЛЕТ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Wizz Air Hungary Ltd.
BUD International Airport Building 221
H-1185 Budapest



Пълната оферта и екскурзионна програма ще намерите на сайта ни:
www.ptmitourism.com

Тагове

Оферти - Малта |  Оферти - Сейнт Джулиънс |  Екскурзии - Малта |  Екскурзии - Сейнт Джулиънс |  Великден 2024 - Малта |  Великден 2024 - Сейнт Джулиънс

Избрани оферти