Оферта номер: 216904

ПРОМО ВЕЛИКДЕН В МАЛТА! 5-10.04!ГАРАНТИРАНА ГРУПА !ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Сейнт Джулиънс и Екскурзии в Малта.

Дати и цена
Цената включва
• 5 нощувки без закуски в студия (двойно или тройно настаняванe) в Мавина Холидей Комплекс в Буджиба или 5 нощувки със закуски в стаи с балкон (при двойно или тройно настаняване) в хотел Сейнт Джорджи‘с Парк в Сейнт Джулианс, или подобен
• Самолетен билет за директен полет от София - Малта - София, с включени летищни такси и с голям салонен багаж - с размери 55 см - 40 см - 23 см, информация за багажите: https://wizzair.com/bg-BG/wizzbaggagefeecalculator
• Транфер летище - хотел – летище
• мед. застраховка с Assistance 10,000 евро на ЗК „УНИКА Живот” АД
• Обслужване от представител на ПТМ Интернешънъл България в Малта
Цената не включва
-Разходи от личен характер
-Туристическа такса в размер на 0.5 евро на ден – заплаща се на рецепцията на хотела
-Чекиран багаж до 20кг – 95лв на посока /Ширина: 1,499м, Височина: 1,194м Дължина: 1,715м/ към 31.12.2017г.
-Екскурзии /полудневни и еднодневни екскурзии в Малта, Гозо и Сицилия/ - заявяват се и се заплащат най-късно до 19.03.2017г.
ПРОМО ЦЕНА ОТ 559 лв
-сам.билети + лет.такси + 5нощувки + трансфер + мед. застр. + голям салонен багаж! Гарантирана група !

ПРОГРАМАТА Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 6 ДНИ!

РАЗНООБРАЗИЕ И ТОП ЛОКАЦИЯ НА ХОТЕЛИ


Полетно разписание:
Заминаване - 5.04.2018 /четвъртък/W6 4365 София в 19.10 ч., Малта в 20.15 ч.
Връщане - 10.04.2018 /вторник/ W6 4366 Малта в 20.50 ч., София в 23.40 ч.

*Забележка: Разписанието на полетите e в местни времена, часовата разлика между Малта и България е – 1 час. Полетът излита от летище София - Терминал 1

Ексклузивно за ПТМ Интернешънъл:

Мавина Холидей Комплекс в Буджиба –(5 нощувки )
Възрастен в двойна стая: 559 лв


Hotel Сейнт Джорджи‘с Парк 3*(5 нощувки + закуски) Ст. Джулианс
Възрастен в двойна стая: 599 лв
Дете с двама възрастни 2-12г.: 439 лв

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:
-РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 350 лв
-ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 19.03.2017


Необходими документи: трите имена на латиница по паспорт или лична карта + ЕГН

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).

ЗАСТРАХОВКИ :
*Застрахователят, с който туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е „ Групама Застраховане „ ЕАД , гр. София, бул „ Цариградско шосе „ №47 А, блок V, ет.3 и номерът на застрахователната полица е № с валидност до 31.12.2018 г.
* Медицинската застраховка е сключена в ЗК „УНИКА Живот” АД, България, 1612 София, ул. „Юнак” 11-13. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
* Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” на „ МОНДИАЛ АССИСТАНСЕ", по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


ТРAНСПОРТ : САМОЛЕТ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Wizz Air Hungary Ltd.
BUD International Airport Building 221
H-1185 BudapestПълната оферта и екскурзионна програма ще намерите на сайта ни:
www.ptmitourism.com
Най-ниски цени: Малта със самолет
от 366 лв.
Най-ниски цени: Малта със самолет
3 нощувки
Самолет
Сейнт Джулиънс
Транспорт - Сейнт Джулиънс Заведения - Сейнт Джулиънс Хотели - Сейнт Джулиънс Пазаруване - Сейнт Джулиънс Събития - Сейнт Джулиънс Забележителности - Сейнт Джулиънс
Валета, Малта: забележителности за уикенд откриватели
Малта – полезни съвети за организиране на пътуване
Малта – страната на рицарите