Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Париж - Евродисни - предколедна

Номер на оферта

/

210182

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет;
Летищни такси;
Трансфер - летище - хотел в Дисни;
Трансфер - хотел в Дисни – хотел в Париж;
Трансфер - хотел в Париж – летище;
2 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Париж, според избраната категория;
1 нощувка със закуска в хотел в Евродисни в хотели, според избраната категория;
Двудневна карта за Дисниленд (с нея ползвате неограничено всички атракции в парка Дисниленд и в Диснистудио два дeна);
Екскурзоводски услуги на български език.
Панорамна обиколка на Париж.

Цената не включва

Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
Градска такса (city tax);
Медицинска застраховка;
Слушалки по време на екскурзоводската програма.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 1 нощувка със закуска в хотел в Евродисни, двудневна карта за Дисниленд (с нея ползвате неограничено всички атракции в парка Дисниленд и в Диснистудио два дeна), 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Париж, трансфери (летище - хотел в Дисни; хотел в Дисни – хотел в Париж и хотел в Париж – летище), екскурзоводска програма на български. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.

1 ден
07.12.2017 – 07:20 - Отпътуване от летище София. 09:20 - Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер до Евродисни, настаняване в хотела. Картата Ви за Дисниленд вече е валидна. Свободен ден в Дисни. Нощувка.

2 ден
08.12.2017 - Закуска. До 11.00 ч. – освобождаване на хотела, багажът се оставя за съхранение в специално помещение на хотела. Свободен ден в Дисни. 19:00 - трансфер до Париж. Настаняване в хотела. Нощувка.

3 ден
09.12.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартр” (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за посещение на Айфелова кула. Нощувка.

4 ден
10.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището. 10:20 - Отпътуване за София.

Хотели, които използваме при съответния вариант:
Категория M - Дисни Santa Fe** или Cheyenne** + Париж Victoria**
Категория N - Дисни Santa Fe** или Cheyenne** + Париж Havane***
Категория O - Дисни Santa Fe** или Cheyenne** + Париж Opera Lafayette***
Категория P - Дисни Newport Bay Club*** или New York**** + Париж Havane*** (стаи стандарт)
Категория Q - Дисни Newport Bay Club*** или New York**** + Париж Opera Lafayette*** (стаи стандарт)
Категория R - Дисни Disneyland Hotel**** + Париж Villa Opera Druot****, Crowne Plaza R?publique**** (стаи стандарт).

Предлагаме настаняване на полупансион в хотелите в Дисни – цената се предоставя при запитване.
Забележка: Възможността за ползване на тройна или четворна стая в Париж се уточнява след заявката на клиента.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:
депозит от 50% при записване;
доплащане - до 15 дни преди отпътуване;

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валидна лична карта или международен паспорт;
За лица под 18 г., пътуващи непридружени от родителите им, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни;
Медицинска застраховка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмите в сравнение с описаните в настоящата оферта, тъй като при всяка конкретна екскурзия програмата се съобразява с празничните и почивни дни, почивните дни на музеите, факултативните екскурзии, поръчани от групата, продължителността на светлата част на деня и други важни подробности. Два дни преди отпътуването си, туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма, както и много други необходими за пътуването им пояснения. Тази програма включва всички упоменати в настоящата оферта мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.
Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 6 човека; Срок за уведомление при недостигнат мин. брой - до 10 дни преди началната дата на екскурзията;
Туроператорът предлага застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода, оставащ до пътуването.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Предколедни екскурзии - Франция |  Предколедни екскурзии - Париж

Избрани оферти