Начало / Екскурзии / Екскурзии - Агадир

Перлите на Мароко 2018 - самолетна екскурзия до земята на най-красивите залези

Номер на оферта

/

216947

Дати & цени

Цената включва

Перлите на Мароко 2018 с дати на заминаване: 01.05.2018г. и 16.10.2018г от София

Цените са за Ранни записвания до 28.02.2018 г.

Дати на пътуване:
ПРОЛЕТ:
01.05. - 08.05.2018
ЕСЕН:
16.10 - 23.10.2018г.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София – Агадир и Маракеш – София с директен чартърен полет на авиокомпания BH Air;
Летищни такси;
Трансфер летище – хотел – летище;
Регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 7 кг. с размери до 60x40x30 cм.;
5 нощувки със закуски и вечери в Агадир в хотел 4*;
2 нощувки със закуски и вечери в Маракеш в хотел 4*;
Посещение и обиколка на Есауира;
Посещение и обиколка на Маракеш;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс;
Всички екскурзии по програма се провеждат с местен лицензиран екскурзовод и превод на български език;
Представител на туроператора с български език за целия престой;
Общинска такса – 1,76 евро на ден;

Цената не включва

Допълнителните екскурзии на място, услуги упоменати срещу доплащане и разходите от личен характер;
Доплащане здравна застраховка за лица над от 65 г. до 75г. – 5 евро / 10 лева;
Доплащане здравна застраховка за лица над от 75 г. до 80г. – 12 евро / 24 лева;
Обяди;
Напитки;
Застраховка отмяна на пътуване – сключва се при подписване на договора на стойност около 2,5% от общата сума;
Бакшиши на екскурзовода и шофьора - 15 евро на човек за целия престой;
Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и авиокомпанията начисли такава);

Програма на пътуването

Перлите на Мароко 2018 - самолетна екскурзия до земята на най-красивите залези - с полети на 01.05.2018г. и 16.10.2018г. от София

Ден 1
СофияАгадир
Среща на Летище София, Терминал 1, за директен чартърен полет до Агадир, изпълняван от BH Air. Кацане на летището в Агадир. Посрещане на място от фирмата партньор, която ще бъде указана в програмата. Трансфер от летището до хотела и настаняване в хотел Argana 4* (или подобен). Свободно време. Вечеря и нощувка.

Ден 2
Агадир
Закуска. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна полудневна екскурзия – Открийте Агадир и неговите вкусове, по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

Ден 3
Агадир
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна целодневна екскурзия до Тиут и Тарудант, по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

Ден 4
Агадир
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна целодневна екскурзия до Тизнит и Легзира, по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Агадир
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителни екскурзии, които ще Ви бъдат предложени на място. Вечеря. Нощувка.

Ден 6
АгадирЕсауираМаракеш
Закуска. Отпътуване от хотела за посещение на град Есауира в 8:00 ч. Обзорна обиколка на града. Отпътуване от Есауира за посещение на град Маракеш в 15:00 часа. Пристигане в Маракеш около 18:00 часа и настаняване в някой от посочените хотели: Gomassine 4* или Tichka 4* (или подобен). Организирано посещение на площад „Джема Ел Фна“, с тръгване от хотела в 20:00 часа и възможност за вечеря по типично марокански стил в ресторант „Dar Essalam„ (вечерята е по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела с автобус, а желаещите да останат до късно се прибират самостоятелно. Вечеря и нощувка.

Ден 7
Маракеш
След закуска посещение на градините на Мажорел (по желание срещу доплащане на входна такса от 7 евро). Историята на градината започва през далечната 1 920 година, по времето когато колониалната епоха е в разгара си. Обзорна обиколка на Маракеш. Целият ден ще е посветен на историческото посещение в Маракеш, перлата на Юга. Приказно процъфтяващ град разположен в подножието на Високите Атласи и обграден от палмов оазис. Разкоша и пищността на Изтока, величието и блаженството на източните дворци - всичко това е Маракеш. Поради това, че градът се е явявал една от столиците в епохата на управлението на три династии марокански султани, именно тук са съсредоточени по голямото количество музеи и архитектурни паметници, всеки от които е шедьовър на изкуството. Сутринта ще е посветена за запознанство с: Джамията Кутубия, павилиона Менара, гробищата на султаните от династията Саадид и прекрасния образец на дворцовата архитектура-двореца Бахия. След обяд ще посетите най-цветния пазар на Мароко и знаменития площад „Джема Ел Фна“. Това е истински театър под открито небе. Ще видите йоги, змиеукротители, ясновидци, магьосници, търговци на плодове и екзотични подправки. Връщане в хотела с автобус, а желаещите да останат до късно се прибират самостоятелно. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 8
МаракешСофия
След закуска, трансфер до летището в Маракеш за полет МаракешСофия с директен чартърен полет, изпълняван от BH Air.

Допълнителна информация

Цените са за Ранни записвания до 28.02.2018 г.

Тагове

Оферти - Мароко |  Оферти - Агадир |  Екскурзии - Мароко |  Екскурзии - Агадир |  Ранни записвания 2024 - Мароко |  Ранни записвания 2024 - Агадир

Избрани оферти