Начало / Екскурзии / Екскурзии - Враца

Пещера Леденика - Враца - Божият мост и Градище - еднодневна с автобус!

Номер на оферта

/

198533

Дати & цени

Цената включва

транспорт и екскурзоводско обслужване

Цената не включва

входни такси в посещаваните обекти

Програма на пътуването

Маршрут: Пещера Леденика--Враца-природен феномен Божият мост

ДАТА: 23.07.2017 г.

ЦЕНА: 32.00 лв.

-----------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=================================================================

ПРОГРАМА

Отпътуване от стадион Васил Левски в 7,30 часа.Посещение на пещера Леденика, отмора в разкошния парк пред пещерата. Отпътуване за град Враца. Посещение на Регионалния исторически музей, където в отделна зала е изложено Рогозенското съкровище и други артефакти, намерени в района на града. Разходка из град Враца, свободно време за обяд. Отпътуване за природен феномен Божият мост и Градище. Божият мост е красив карстов феномен с височина 20 м и ширина 25 м. Дебелината на свода е от 9 до 12 метра. По остта на речното корито той е дълъг 125 метра. Под свода му има малки езерца, а по стените му отвори на пещери.

Градище е частично възстановена крепост от късноримската епоха и ранното българското средновековие. Тя е дълга повече от 80 м. В района й са намерени много артефакти, които могат да се видят във врачанския музей. Отпътуване за София.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ


Екскурзията се потвърждава 3 дни преди тръгване при минимум 19 записани туристи.

При непредвидени обстоятелства/лошо време, проблеми в групата, пътната настилка и др. водачът има право да промени последователността на маршрута, както и да приложи всички необходими мерки за сигурността на хората. Молим, съобразявайте пешеходните си възможности!!!Задължително изискване към туристите е да се движат като група и да се съобразяват с темпото, което определя водачът. Преходът е достъпен за туристи, които нямат здравословни проблеми.

Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление /сандали, обувки с токче, цвички и т.н не са вариант за преходи от този тип /, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани Носете суха храна. Желателно е да имате планинска застраховка, която можете да сключите в туристическата агенция, в случай на инцидент агенцията не носи отговорност, ако туристът не е застрахован.

Не забравяйте, че добрата подготовка е предпоставка и за приятно прекарване!

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Враца |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Враца |  Еднодневни екскурзии - България |  Еднодневни екскурзии - Враца

Избрани оферти