Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Плаж и шопинг в Дубай – 7 нощувки, септември и октомври 2017!

Номер на оферта

/

197360

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет с включени летищни такси с полет на Wizz Air
7 нощувки със закуски в хотела по програмата
Трансфери летище-хотел-летище
Представител на Лале Тур
Обслужване на български език
Медицинска застраховка
7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
трансфери летище – хотел – летище;
медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 4000 евро

Цената не включва

Допълнителни екскурзии
Сити такса в Дубай – заплаща се задължително
Допълнителен куфар 32 кг. (по желание)
Допълнителен голям салонен багаж ( по желание)
допълнителни екскурзии по желание

Програма на пътуването

Плаж и шопинг в Дубай – 7 нощувки, септември и октомври 2017!

Обслужване на български език!

17.09-24.09. 2017 г 999 лева-представител на Лале Тур!

11.10-18.10.2017 г - от 1189 лева - ранни записвания! Включен обиколен тур!



ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

ПРОГРАМА


ПЪРВИ ДЕН – Полет София-Дубай с Уиз Ер в 13:00 ч. от летище София. Пристигане 19:55 ч. местно време в Дубай. Трансфер до хотела. Нощувка.


ВТОРИ ДЕН –Закуска. Възможност за Обзорна екскурзия на Дубай. Най-впечатляващият и космополитен град в Залива предлага модерни и древни забележителности. Фотопауза пред хотел Burj Al Arab, разглеждане на Palm Jumeirah, Дубай Марина и Джумейра – плажния район на Дубай с петзвездни хотели, джамията Jumeirah - впечатляващ образец на съвременната ислямска архитектура; разглеждане на Пеещите фонтани-Dubai Mall, фотопауза пред Бурж Халифа, Мадинат Джумейра. Продължаваме към Bastakiya, къщите на старите търговци, текстилния пазар, златния пазар, пазара за подправки. Възможност за посещение на Бурж Халифа. Кулминацията на всяко посещението Обединените Арабски Емирства е изживяването да се качите на върха на кулата Burj Khalifa.
Ще се изкачите до панорамната тераса, която се намира на 124 етаж на на-високата сграда в света. Изкачването започва от приземния етаж на Dubai Mall; мултимедийна презентация тече по пътя към върха, за да запознае посетителите с екзотичната история на Дубай и чудесата на Burj Khalifa. Нощувка.


ТРЕТИ ДЕН –Закуска. Свободно време за плаж, шопинг, развлечения или възможност за разходка до Дейра и Бур Дубай, след обяд посещение на Опен Марина. Вечерта сафари в пустинята по желание. Отпътуване с луксозни климатизирани джипове 4х4 и достигане за около 45 мин. до пустинята, извън града. Тук започва истинско приключение сред дюните. Фото пауза за снимки при залез сред дюните, в компанията на приятели и водачи в национални арабски облекла. Пристигане в бедуинско селище, където Ви очаква арабско барбекю ( агнешко и пилешко месо, обилен салатен бар),безалкохолни напитки – вечеря под открито небе. Ще се насладите на богата фолклорна програма, с много музика и танци. Тук може да се облечете като местен мъж или жена, да си направите временна татуировка с къна, да пушите наргиле, да яздите камила. Връщане в хотела. Нощувка.


ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж, шопинг, развлечения или възможност за посещение на Абу Даби – целодневна екскурзия. В Абу Даби ще разгледате величествената Бяла Джамия(вторият най-голям мюсулмански храм в света), специално проектирана от Шейх Zayed Bin Sultan Al Nahyan като символ от миналото, който ще остане за новото поколение.Ще посетите още музея под открито небе Heritage Village, за да разберете как местните хора са живели на това място в миналото.
По време на обиколката в Абу Даби ще спрете за снимки в района Corniche, за да се насладите на невероятната гледка към небостъргачите, и Emirates Palace – Тук ще разгедате инвестиционните проекти на Абу Даби за десетилетия напред. Ще разгледаме от автобуса и новостроящия се Президентския дворец. Нощувка


ПЕТИ ДЕН –Закуска. Свободно време за плаж, шопинг, развлечения. Възможност за посещение на аквапарк срещу допълнително заплащане.


ШЕСТИ ДЕН –Закуска. Свободно време за плаж, шопинг, развлечения. Обиколка на залива с вечеря на арабска галера – срещу допълнително заплащане. В 20.15 ч. качване на борда на Dhow кораб от района Бур Дубай, в близост до Английското посолство, за да усетите магията на Залива. Ще се насладите на осветения град със старите квартали Бур Дубай и Дейра и блестящото небе над модерния Дубай. Тук ще може да опитате вкусни деликатеси на БЛОК МАСА. По време на вечерята ще Ви сервират чаша газирана напитка, но на борда не се продава алкохол!!! Приятна музика и забавления ще допринесат за Вашето нощно преживяване.

СЕДМИ ДЕН – Свободно време за плаж, шопинг, развлечения. Нощувка

ОСМИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж, шопинг, развлечения. Освобождаване на хотела в 12 ч. Трансфер до летището. Полет с Уиз Ер за България в 20:30 ч. местно време. Пристигане в България 23:50 ч. местно време.

Пътниците имат право само на безплатен малък салонен багаж с Уиз Еър, който трябва да е с размери 42 x 32 x 25 см или по- малък, и трябва да се побира под седалката пред Вас. Допълнителният багаж - куфар до 32 кг, може да бъде закупен допълнително.


Лале Тур Ви предлага и следните допълнителни екскурзии:

- Сафари в пустинята с вкл. вечеря– 60 евро

- Сити тур на Дубай– 25 евро (безплатен при ранни записвания!)

- Целодневен Абу Даби тур– 60 евро

- Посещение на Бурж Халифа – 45 евро

- Dhow круиз в старата част на Дубай с вкл. вечеря – 45 евро

- Посещение на Miracle Gardens – 30 евро



ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМИТЕ:

17.09-24.09.2017 - хотел 3*, Citymax Al Barsha или подобен.

11.10-18.10.2017 хотел Ibis Deira City Center 3*(1189 лв) или Royal Continental 4* (1435 лв)



ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ ДУБАЙ



Морска обиколка на Дубай – продължителност 1 час

Ще имате възможност да разгледате Дубай от една по – различна гледна точка. Пътуването започва от старата част на Дубай и завършва на пристанището Дубай Марина. С тази разходка с модерен ферибот ще се насладите на уникалната гледка от водата към архитектурните шедьоври на стария град и модерната нова част на Дубай.



Възрастен – 20 евро

Дете до 9 години – 10 евро



Тематичен парк Global Village

Най-голямото сезонно културно забавление в Дубай, в което ежегодно участват повече от 70 държави от цял свят. В открития тематичен парк, който се състои от умалени копия на знакови сгради от цял свят – Айфеловата кула, „Окото на Лондон”, московския храм „Свети Василий” и др., ви очакват шоу програми с автентичен фолклор, концерти, произведения на изкуството, зали със сувенири, ръчно изработени бижута и занаяти от всички краища на света.



Входен билет – 8 евро



Транспорт – на запитване



Закрит парк Sega Republic

Атракционен парк в сърцето на Дубай, в непосредствена близост до Дубай Мол. Най – големият закрит атракцион в емирството, който предлага забавления за малки и големи. Два етажа с атракции – скоростни влакчета, въртележки, видео игри, симулатори и други.

Паркът е разположен на площ от 76 000 кв. м. и предлага над 170 вида игри и 15 атракционни съоръжения.



Power Pass – 55 евро

Дава достъп до 13 атракционни съоръжения.



Platinum Pass – 90 евро

Неограничен достъп до атракционни съоръжения и 200 дирхама кредит.



Family Pass – 180 евро

Неограничен достъп до атракционни съоръжения за семейство до 4 човека.



Посочените цени не включват транспорт.





Wonder Land Dubai – тематичен и воден парк

От 1996 година Dubai Wonder Land е атракционен парк с над 30 вида атракционни съоръжения и влакчета. Атракцията има собствен воден парк разположен на площ от 22 акра. Посетители имат възможност да повишат адреналина си в тематичния атракцион или да се забавляват в аква парка на комплекса, а защо не и двете.



Входен билет за атракционния парк - Възрастен – 45 евро; Дете – 25 евро

Входен билет за акра парк - Възрастен – 45 евро; Дете – 25 евро

Комбиниран билет - Възрастен – 60 евро; Дете – 30 евро



Посочените цени не включват транспорт.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  22 септември - 2023 - Дубай (ОАЕ) |  22 септември - 2023 - Дубай

Избрани оферти