Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

Почивка на о. Закинтос с чартър - Промо цени за 07.09!

Номер на оферта

/

66811

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за чартърен полет София – Закинтос – София на Bulgaria Air, с включени летищни такси 90 Евро на възрастен/дете.
* Посрещане на летище Закинтос от представител на фирмата-партньор
* Трансфер: летище – хотел – летище.
* Настаняване за 7 нощувки според избраната от Вас система.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Допълнителни екскурзии.
* Входни такси.
* Градска такса (заплаща се на място в хотела):
- Хотели 5* - 4 евро на стая на нощувка
- Хотели 4* - 3 евро на стая на нощувка
- Хотели 3* - 1,50 евро на стая на нощувка
- Хотели 2* и 1* - 0,50 евро на стая на нощувка
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Без значение дали мечтаете за почивка сред красива природа, места за разходка, плаж и море или романтика през медения месец, остров Закинтос може да ви предложи всичко това... И още много!

7 нощувки, чартърни полети от София с дати на заминаване:
- 31 август
- 07, 14, 21 септември

Супер промоционални цени от 368 евро на човек в стая с две легла (валидна за хотел Timotheos Studios, 3* за 07.09).


Препоръчваме ви хотел Zante Royal Resort and Water Park, 4*/All Inclusive - всичко включено в цената
(на снимките)

Zante Royal Resort е нискоетажен хотел с традиционна йонийска архитектура. Разположен е на върха на зелен хълм, гледащ към морето. В съседство се намира Zante Imperial Beach Hotel и Palazzo di Zante. Плажната ивица е на кратка разходка от комплекса. Разстоянието до летището е 17 км.
Хотелът е изключително подходящ за семейни почивки. Обещава едно незабравимо преживяване за малчуганите, за които са на разположение забавления, игри и детски площадки. Атмосферата на хотела ще се хареса и на двойки, и на приятелски компании.

Пакетна промоционална цена за Zante Royal Resort and Water Park, 4* - 657 евро* на човек в стая с две легла за дата на заминаване 07.09.

*Редовна цена без отстъпка - 759 евро.


Програма:

Ден първи
Програмата започва със среща на летище София с представител на Вашия туроператор и изпращане на групата с полет от София до Закинтос. Посрещане от фирмата-партньор на о. Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Следва информационна среща за заявяване на опционални мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място (заплащат се допълнително).
Нощувка.

Ден втори - ден трети
Разполагате със свободно време за пълноценна почивка и самостоятелни разходки и забавления.
Нощувка.

Ден четвърти
По желание можете да се включите в организирана целодневна екскурзия "Обиколка на острова". Интересна екскурзия, която ще Ви даде възможност да опознаете очарователните кътчета на острова. Първо ще посетите най-голямата винарна, в която ще Ви покажат старата и новата школа за производство на вино и ще можете да дегустирате вино и да си купите за спомен. След това ще се отправите към пристанището Porto Vromi, където ще се прехвърлите на лодки и ще разгледате известните "Сини Скали". Продължавайки нататък през планинските селца, ще стигнете до тераса с спираща дъха гледка на корабокрущение - запазена марка на Закинтос. По-късно ще отидете до малкото селище Anafonitria, където ще посетите манастира Св. Дионисий - закрилник на острова. В близост ще направите стоп за обяд в таверна /обядът не е включен в цената/. Следваща спирка е традиционно селище, за да опитате от местното производство на жителите и да купите зехтин и мед за спомен.
Завръщане в хотела. Нощувка.

Ден пети
Можете да организирате деня си самостоятелно и да се разходите до основния град Закинтос.
Нощувка.

Ден шести
Ще имате възможност да огледате острова от съвсем друга гледна точка. Круиз около острова ще Ви отведе до най-интересните и красиви заливи, които някога сте виждали. Ще направите пълна обиколка, като следвате крайбрежната ивица на Закинтос и спирате, за да направите снимки и да поплувате в кристалните води.
Връщане в хотела около 18-19ч.
Нощувка.

Ден седми
Можете да посветите деня за мероприятия по ваша идея или да се присъедините към допълнителната полудневна екскурзия "В търсене на костенурки Карета". С лодка ще се придвижите към острова на костенурките и ще се впуснете в оживено търсене на защитените костенурки.
Нощувка.

Ден осми
Предстои освобождаване на хотела, свободно време и подготовка за организиран трансфер до летището в Закинтос за полет до София. Завръщане в България.

Забележка:
* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение.
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Закинтос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Закинтос

Избрани оферти