Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Лято 2019 в Анталия - Супер отстъпки до 35%!

Номер на оферта

/

106259

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Анталия - София на Bulgaria Air, с включени летищни такси 79 евро на възрастен/дете.
* Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
* Групов трансфер: летище – хотел – летище.
* 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.
* Допълнителни екскурзии.

Програма на пътуването

Анталия – истинската почивка за цялото семейство!

Чартърни полети от София на 28.09, 05.10 и 12.10.2019 г.

7 нощувки на All Inclusive на промоционални цени от 402 евро на човек в стая с две легла (цената е валидна за хотел Lonicera city, 4* за дата на заминаване 12.10).

ДО 35% ОТСТЪПКА!


Препоръчваме ви хотел Gural Premier Belek, 5*/ PR ULTRA All - Premier ultra all inclusive
(на снимките)

Хотелът, вдъхновен от типичната турска архитектура, е разположен сред борови гори, на 3 км. от най-добрите голф игрища в Европа. Международното летище в Анталия се намира на 35 км. от хотела, а самият град - на 40 км. Курортът Белек е на разстояние от само 1 км.
Луксозен, окъпан в светлини, елегантен - това е Gural Premier. Отдайте се на безбройните развлечения, разнообразие от гастрономически изкушения и забавления за деца и възрастни.

Пакетна промоционална цена за хотел Gural Premier Belek, 5* - от 747 евро на човек в стая с две легла.

*Цената е валидна за дата на заминаване 12.10.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на фирмата. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

От втори ден до седми ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

* На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията Демре – Мира - Кекова. Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю.

В деня, преди отпътуване, след 18 ч., ще получите информация на рецепция на хотела в колко часа ще бъде трансферът към летище Анталия.

Осми ден
Освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до София. Завръщане в България.

Забележка:
* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение.
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Анталия |  Есен 2023 - Турция |  Есен 2023 - Анталия

Избрани оферти