Начало / Екскурзии / Екскурзии - Коста дел Сол

Потвърдена! НГ 2018 в КОСТА дел СОЛ, 5 полупансиона+НГ вечеря с напитки, х-л 4*

Номер на оферта

/

210422

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- самолетен билет за директен полет София - Малага - София на а/к България Еър с включени летищни такси и багаж до 23 кг
- трансфер летище – хотел – летище
- 5 нощувки, закуски и вечери с включена чаша вода и вино по време на вечерите в хотел Gran hotel Cervantes 4* в стандартни стаи
- новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с включени напитки и празнична програма
- панорамна обиколка на Малага с екскурзовод на български език
- представител на фирмата-партньор на туроператора на български език на място, вкл. и по време на новогодишната вечеря
- медицинска застраховка с асистанс с покритие 10 000 евро на ЗК Мондиал

Цената не включва

Цената не включва:

- допълнителни екскурзии, гарантирани на български език при минимум 16 туристи и записване от България. Допълнителните и екскурзии се заявяват при записване от България и се заплащат до 21 дни преди отпътуване. При записване на място цените са по-високи с 20%.
Танжер 29.12. - 79 евро/155 лв - дете 40 евро/78 лв
Гибралтар & Порто Банус 30.12. - 49 евро/96 лв - дете 25 евро/49 лв
Гранада 31.12. - 65 евро/127 лв - дете 33 евро/66 лв
Севиля 01.01. - 55 евро/108 лв - дете 23 евро/45 лв

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в Испания:КОСТА дел СОЛ - Торемолинос - 5 нощувки - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!

Транспорт: самолет
Дати: 28.12.2017 - 02.01.2018
Цена: 1328 BGN

6 дни / 5 нощувки със закуски и вечери с напитки в хотел Gran hotel Servantes 4* в Торемолинос
Новогодишна вечеря и екскурзия в Малага – включена в цената!!!

НОВО - екскурзия в Нерха – градчето на Синьо лято – включена в цената!

Програма:

28.12.17 - четвъртък
Отпътуване за Малага в 7.10 от Терминал 2, София. Кацане в Малага в 9.55 ч. Посрещане от представител на приемащата агенция в Малага. Трансфер до хотел Gran hotel Cervantes 4* в Торемолинос. Настаняване в стандартни стаи. Вечеря. Нощувка.
29.12.17 - петък
Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка. По желание – екскурзия до Танжер. Отпътуване от хотела за Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарския проток. Пристигане в Танжер, и обиколка на околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в Стария град - казбата, медината, сука и др. Обяд в традиционен местен ресторант с жива музика, с типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, чай моруно и сладкиши. Посещение на традиционен базар, с демонстрация на технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят), ще посетите и дрогерия, за демонстрация на производството и качествата на известното арганово масло. Свободно време за покупки на сувенири. Връщане в Тарифа с ферибот и с автобус до Торемолинос. Цена: 79 евро възрастен/40 евро дете. Цената включва: водач и преводач на български език, транспорт, билет за ферибота, местен екскурзовод, обяд в традиционен марокански ресторант без напитки.
30.12.17 - събота
Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка. По желание – екскурзия до Гибралтар и Порто Банус. Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство - мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да се контролира единствения вход за Средиземноморието. След пристигането в Гибралтар следва разходка с минибус, по време на която се спира на най-южната точка на Гибралтар, с възхитителна гледка към Гибралтарския проток, а при хубаво време и към Мароко. Посещение на пещерата „Сан Мигел“ (с включен входен билет), около която могат да се видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Свободно време за пазаруване и обяд. Отпътуване за Порто Банус – „златното” яхтено пристанище на Марбея, кратка разходка по алеята с яхтите, дизайнерските бутици и елитните ресторанти. Връщане в хотела. Цена: 49 евро възрастен/25 евро дете. Цената включва: преводач и водач на български език, транспорт, вход за пещерата Сан Мигел.
31.12.17 - неделя
Закуска. Свободен ден. Празнична вечеря в ресторанта на хотела с включени напитки, чаша шампанско, парти торбичка и традиционните 12 гроздови зърна, които се изяждат точно в полунощ, музикална програма по време на вечерята и открит бар след полунощ. Нощувка. По желание – екскурзия до Гранада. Посещение на внушителната „Алхамбра“ - най-големият архитектурен паметник, останал на Пиринейския полуостров от времето на маврите. Днес е най-посещаваният туристически обект на Испания. По време на посещението се виждат: трите палата, останали от времето на насридската династия, известният двор с лъвовете, лятната резиденция на султаните „Хенералифе“ от 14 век, както и дворецът на Карл V. След разходката в „Алхамбра“ автобусът отива до централната част на града за свободно време и самостоятелно посещение на Катедралата, Гробницата на Католическите крале или разходка из старият квартал на маврите „Албайсин“. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Последователността на програмата може да бъде разменена, в зависимост от часа за посещение на „Алхамбра“. Цена: 65 евро възрастен/33 евро дете. Цената включва: водач и преводач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Алхамбра.
01.01.18 - понеделник
Честита Нова Година! Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка. По желание - екскурзия до Севиля с включен транспорт и екскурзоводско обслужване на български език. Севиля е четвъртият по големина град в Испания и столица на област Андалусия. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета над р.Гуадалкивир, Булеварда на палмите, Испанския площад, парка Мария Луиза. Пешеходна обиколка с посещение на Стария квартал Санта Круз и забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда с включен вход. Свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан. Цена: 55 евро/25 евро дете. Цената включва: екскурзовод на български език, транспорт, вход в Катедралата.
02.01.18 - вторник
Закуска. До 12.00 ч - освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Малага на български език: крайбрежната улица, фара на пристанището, фотопауза на пристанището с прекрасна гледка към целият град с Катедралата, двете крепости Алкасаба и Гибралфаро. Продължаване към хълма Гибралфаро покрай Арената за кориди и по булевард „Рединг“ с множество красиви къщи от началото на 20 в. Кратка спирка за снимки на хълма Гибралфаро. Продължаване към центъра на града през стария квартал „Виктория“, църквата „Света Виктория“, площад „Мерсед“ с родната къща на Пикасо, Катедралата, Музеят на съвременното изкуство, Ректората на университета, сградата на Испанската банка и Сградата на Кметството. Свободно време по централните улици /Алкасабия/ за самостоятелно разгеждане на крепостта Алкасаба, Римския театър, площад Мерсед, родната къща на Пикасо,Катедралата, Площада на Конституцията, главната шопинг улица „Лариос“. Трансфер до летище Малага. Излитане за София в 23.35. Кацане в 04.00. ч на следващия ден на Терминал 2.

ЦЕНИ:
СТАНДАРТНА СТАЯ:
- на човек в двойна стандартна стая - 1328 лв
- 2 възрастни + 1 възрастен в стандартна стая - 3889 лв
- 2 възрастни + 1 дете до 11,99 в стандартна стая - 3564 лв

СТАЯ ИЗГЛЕД МОРЕ:
- на човек в двойна стая море - 1368 лв
- 2 възрастни + 1 върастен в стая море - 4006 лв
- 2 възрастни + 1 дете до 11,99 в стая море - 3681 лв
- на човек в единична стандартна стая - 1417 лв

Хотел Gran hotel Servantes 4*
Местоположение:
Хотел Gran hotel Servantes 4* е с удобно централно разположение в курорта Торемолинос, на 500 м от плажа, непосредствено до пешеходната шопинг улица Сан Мигел.
В хотела:
24 часа рецепция
безплатен безжичен интернет във всички части
фитнес
сауна
стая с игри
нощен бар
отопляем басейн на покрива на хотела
Стаи:
балкон
телевизор
сейф /срещу доплащане/
отопление
климатик
безплатен безжичен интернет



Разписание на полетите:

28.12.17. Излитане от София, Терминал 2 в 07.10, кацане в Малага в 9.55.
02.01.18. Излитане от Малага в 23.35, кацане в София в 04.00 на 3 януари
Внимание: Възможна е промяна на часовете от страна на авиокомпанията.

Условия за записване:

депозит 700 лв,
доплащане 30 дни преди отпътуване.

Забележка:

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 21 дни преди датата на отпътуване.

Условия за анулации:

При анулация от деня, следващ записването до 14 дни преди отпътуване се удържа депозита.
При анулация от 14 до 7 дни преди отпътуване се удържа неустойка от 80% от пакетната цена.
След този срок суми не се възстановяват.
0051
ИЗПРАТ

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста дел Сол |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Коста дел Сол |  Нова година 2023 - Испания |  Нова година 2023 - Коста дел Сол

Избрани оферти