Начало / Екскурзии / Екскурзии - Окланд

Потвърдена! НОВА ЗЕЛАНДИЯ - бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

208842

Дати & цени

Цената включва

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

- самолетните билети за всички международни полети от България до Нова Зеландия и обратно;
- летищни такси - 1 017 лв/ 520 евро (18.02.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
- трансфери летище – хотел – летище;
- 7 нощувки със закуски в хотели 3* в Нова Зеландия;
- 4 вечери в местни ресторанти (както са дадени в програмата);
- входовете на музеите и обектите в Нова Зеландия (както са посочени в програмата)
- всички посочени в програмата обиколки;
- екскурзоводско обслужване, водач от ТА и местен екскурзовод (с превод на български език);
- транспорт в Нова Зеландия, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
- такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­48 лв.

Цената не включва

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

- медицинска и туристическа застраховкa с покритие 25 000 евро - 22 лв (за лица до 65 год.), 44 лв - за лица от 65 год. до 80 год.;
- допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
- допълнителни мероприятия (плащат се в офиса на ТА):
* посещение на Международния Антарктически център - 60 лв (3-ти ден);
* круиз на фиорда Милфорд - 105 лв (5-ти ден);
* наблюдаване на „фермерско шоу” - 45 лв (8-ми ден);
- допълнителни мероприятия (плащат се на място):
* разходка с лодка под водопадите Хука - ........ (8-ми ден).

Програма на пътуването

Екскурзии
НОВА ЗЕЛАНДИЯ - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


10 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 24.11.2017; 02.03.2018; 23.11.2018
Цена: 6915 BGN

Сингапур, Крайстчърн, Куинстаун, Милфорд Саунд, връх Коронет, Франц Йозеф, скалните масиви Пунакайки, Кайкура, Уелигтън, Таупо, водопадите Хука, Окланд, Сингапур

1 ДЕН
Среща в 13.30 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 15.30 ч. с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 22.55 ч.
2 ДЕН
В 01.30 ч. - полет Доха - Сингапур. Кацане в Сингапур в 13.55 ч. Самолетен полет СингапурКрайстчърч (Нова Зеландия) в .... ч. Пристигане в Крайстчърч в ......ч. Крайстчърч се намира на източния бряг на Южния остров на Нова Зеландия и също като останалите новозеландски градове е “град на контрастите”. Крайстчърч е също познат като “Градът на градините” заради просторните си паркове и градини. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Крайстчърч.
3 ДЕН
Закуска. Туристическа обиколка на Крайстчърч, който се намира на източния бряг на Южния остров на Нова Зеландия и също като останалите новозеландски градове е “град на контрастите”. Крайстчърч е също познат като “Градът на градините” заради просторните си паркове и градини. По време на обиколката се разглежда - центъра на града, Катедралата, парка Хагли, простиращ се на площ от 161 хектара, Порт Хилс, Ейвън Ривър, Пристанището Литлтън, Акороал. След обяд - свободно време. По желание - посещение на международния Антарктически център. Вечеря и нощувка в Крайстчърч.
4 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Куинстаун - най-популярната туристическа дестинация в Нова Зеландия. С право наричан “столица на приключенията”, Куинстаун предлага едни от най-добрите в света условия за ски и за сноубординг през зимата и ранната пролет. По пътя се минава през прохода Линдис и езерото Текапо - и двете принадлежащи към очарователните гледки на планината Кук - най-високата планина в Нова Зеландия. Нощувка в Куинстаун.
5 ДЕН
Закуска. Този ден ви очаква Милфорд Саунд, като по пътя се минава покрай езерото Те Анау – най-голямото езеро на Южния остров и второ по големина в цяла Нова Зеландия след езерото Таупо. Намира се в националния парк “Фиордланд”, заедно с фиорда Милфорд Саунд. Милфорд Саунд е известен като Осмото чудо на света и е може би най-живописното място в Нова Зеландия. Разпростиращ се на 3 милиона акра в Националния парк “Фиордланд”, Милфорд предствлява сбор от девствени гори, чисти поточета и езера, глетчери и високи възвишения. Милфорд е най-известният фиорд в Нова Зеландия и е единственият, до който може да се стигне по суша. Разстоянието от основата на фиорда до открито море е около 16 км, което го прави удобен за круизи. Такъв круиз ще ви бъде предложен и на вас (по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в Куинстаун. Вечеря и нощувка в Куинстаун.
6 ДЕН
Закуска. Трансфер до летището. В 13.30 ч. - самолетен полет Куинстаун - Уелингтън (столицата на Нова Зеландия). Пристигане в Уелингтън в 14.55 ч. Свободно време. Вечеря и нощувка в Уелингтън.
7 ДЕН
Закуска. Туристическа обиколка на Уелингтън. Според маорските легенди най-старото име на града е „Те Упоко оте Ика а Мауи”. На маорски това означава “главата на рибата мауи”. Уелингтън е известен със своето пристанище, чийто пръв откривател е полинезиецът Купе. Те Уанагауи-а-Тара (“голямото пристанище на Тара”) е другото маорско име на Уелингтън. Уелингтън е най-южната столица в света, градът, който първи посреща Новото хилядолетие. Обиколката включва посещение на Националния Музей Те Папа, “Ориенталския” залив и изкачване на хълма Виктория, от където се открива прекрасен изглед към града и открития залив Кук. Пътешествието продължава към Парапарауму – известен винарски район, и Капити Коуст. Пътуване през полята Рангитики, през които тече реката Рангитики. Продължаване към градовете Туранги и Таупо. Таупо е разположен на брега на езерото Таупо – най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Вечеря и нощувка в Таупо.
8 ДЕН
Закуска. Отпътуване към величествените водопади Хука. Намират се в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те са най-посещаваната природна атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. (Възможност, по желание - за разходка с лодка под водопадите). Посещение на геотермалния парк Уайотапу, разположен на около 27 км от Роторуа и притежаващ карсив вулкански пейзаж. Посещение на впечатляващите градини „Government Gardens” в Роторуа и на фабриката за получаване и обработка на полускъпоценния камък нефрит. В Роторуа Ви се предлага да се возите на скайлайн гондола (по желание и срещу допълнително заплащане). Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. В цялата област има вулканична активност. Районът напомня на Йелоустоун, а всеки гейзер е частна собственост. Продължавате към природния парк “Изворите на Дъгата” – Rainbow Springs, където ще имате възможност да се любувате на някои представители на местната фауна - змиорки, пъстърви, игуани туатара и специален тур за птиците киви. В парка можете да се насладите на кристално чистата вода, която се влива в подземните извори. Ще можете (по желание и срещу допълнително заплащане) да наблюдавате “фермерско шоу”. Пътешествието продължава към Окланд, градът на 100-те любовника. Той получава това име, защото е бил “прелъстен и изоставен” от мнозина. Нощувка в Окланд.
9 ДЕН
Закуска. Трансфер до летището. Международен полет Окланд – Сидни в 09.00 ч. Пристигане в Сидни в 10.35 ч. В 16.25 ч. - полет Сидни - Сингапур. Пристигане в Сингапур в 21.30 ч.
10 ДЕН
В 02.00 ч. - полет Сингапур - Доха. В 04.54 ч. - пристигане в Доха. Полет Доха - София в 07.35 ч. Пристигане на летище София в 11.40 ч.
ЦЕНА:

- на човек в двойна стая при минимум 15 човека - 6915 лв

- на човек в двойна стая при група от минимум 8 човека - 7170 лв
- на човек в двойна стая при група от минимум 4 човека - 7700 лв
Има възможност на отиване и на връщане за 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Сингапур. В този случай цената се увеличава с 315 лв
Плащане:

- депозит при записване - 2600 лв
- доплащане 30 дни преди тръгване


Забележки:

- Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2016 г.
- Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА
- За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
- Туристическа агенция си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
- За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена декларация от другия родител за съгласие детето им да пътува в чужбина.
0052

Тагове

Оферти - Нова Зеландия |  Оферти - Окланд |  Екскурзии - Нова Зеландия |  Екскурзии - Окланд |  Екзотична почивка 2024 - Нова Зеландия |  Екзотична почивка 2024 - Окланд

Избрани оферти