Начало / Екскурзии / Екскурзии - Закинтос

Потвърдена! Остров ЗАКИНТОС - йонийската перла, автобус от София

Номер на оферта

/

217976

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
- 3 нощувки със закуски в хотел "Varres" 3* (или подобен) на остров Закинтос
- Пешеходна разходка в едноименната столица на остров Закинтос
- Фериботни такси и билети
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
- Екскурзоводско обслужване

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- доплащане за единична стая - 100 лв.
- Екскурзия до залива Лагана за разходка с корабче - при минимум 10 туристи - 50 лв. / деца до 10,99 - 35 лв.
- Целодневна екскурзия с кораб до Сините пещери и залива на контрабандистите с кораба претърпял крушение - при минимум 10 туристи - 55 лв. / деца до 10,99 - 40 лв.
- Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт Намаления и доплащания:
- доплащане за единична стая - 100 лв.
- доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 135 лв
- намаление за ученици и студенти - 10 лв

Програма на пътуването

Екскурзии
Остров ЗАКИНТОС - йонийската перла - автобусна екскурзия от София, Дупница, Благоевград, Сандански - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 04.05; 31.05; 21.06; 13.09; 27.09.2018
Цена: от 329 BGN

Остров Закинтос е едно от най-магнетичните места из цяла Гърция! Тази кратка екскурзия ще Ви покаже неговите най-прекрасни кътчета!
ПРОГРАМА:

1 ден
София – остров Закинтос ~850 km
Отпътуване от София в 6.00 ч. от ул. Оборище (в участъка между пл. Александър Невски и бул. Васил Левски), в 6.30 ч. от автогара „Сердика”, в 7.30 ч. от Дупница, в 8.00 ч. от Благоевград, в 9.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата - Килини - остров Закинтос. Пристигане вечерта. Настаняване. Нощувка.
2 ден
остров Закинтос ~100 km
Закуска. Пешеходна разходка в столицата Закинтос (около 1 час): площад „Св. Марк” с католическата църква и Музея на Соломос и Калвос – най-известните поети на Закинтос; площад „Соломос” с прекрасни сгради, отразяващи типичната атмосфера на Закинтос; Византийският музей и Градската библиотека; Храмът на Дионисий. Следобед свободно време или по желание екскурзия до залива Лагана – с един от най-големите плажове на Гърция и естествено местообитание на средиземноморските костенурки карета, за разходка с корабче до остров Маратониси и наблюдение на костенурките. Нощувка.
3 ден
остров Закинтос
Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия с кораб до Сините пещери и Залива на контрабандистите – най-екзотичното място на острова със спиращи дъха гледки: свободно време за плаж и разглеждане на кораба, претърпял крушение в залива; Сините пещери, разположени в най-северния край на острова, наречени така заради ярко синия цвят на морската вода, която се отразява в тях. Нощувка.
4 ден
остров ЗакинтосСофия ~850 km
Ранна закуска или сух пакет. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil" (бул. „Сливница", след кръстовище Орион), автогара „Сердика", ул. Оборище (в участъка между пл. Александър Невски и бул. Васил Левски) късно вечерта.
ЦЕНИ И ДАТИ:

04.05.2018 - 329 лв.
31.05.2018 - 335 лв.
21.06.2018 - 349 лв.
13.09.2018 - 349 лв.
27.09.2018 - 329 лв.
03.05.2019 - 329 лв.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации.
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!
В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
Място на отпътуване и връщане: Дупница – бензиностанция ”OMV”; Благоевград – бензиностанция Gazprom на изхода на града ; Сандански – бензиностанция ”OMV” на изхода на града.
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
0005

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Закинтос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Закинтос

Избрани оферти