Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Потвърдена за 01.02.17! ТАЙЛАНД с Бангкок и почивка на о-в Пукет,самолет

Номер на оферта

/

186425

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетни билет София – Дубай – Банкок – Пукет – Банкок – Дубай - София
- Летищни такси
- Всички трансфери по програмата
- 2 нощувки с включена закуска във Банкок в хотел Novotel Bangkok Fenix Silom 4*или подобен
- 5 нощувки с включена закуска в Пукет в хотел Hyatt Place Phuket Patong 4*или подобен
- Панорамна обиколка на Банкок
- Водач от фирмата през цялото време. Обслужване на Български език.
- Медицинска застраховка

Цената не включва

Цената не включва:

- Виза за Тайланд – 60 лв.
- Допълнителни екскурзии и входни такси за посещавани обекти
- Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Екскурзии
ТАЙЛАНД с Бангкок и почивка на остров Пукет - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


10 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 01.02.2017
Цена: 2719 BGN

1 Ден: 01.02.2017 София - Банкок
Сборен пункт на летище София в 13.30 и излитане в 15.20 за Банкок през Дубай.
2 Ден: 02.02.2017 Банкок
Пристигане в 10.50 в Банкок и трансфер до избрания хотел. Свободно време за столицата на Кралство Тайланд или както го наричат местните Крунгтхеп, което се превежда като Града на ангелите. В Банкок има повече от четиристотин храма и почти шестотин небостъргача, много от които разполагат с панорамни тераси, откъде можете да се насладите на невероятна гледка, както денем, така и нощем. Хаотичната атмосфера на Банкок е пленяваща, може да я усетите разхождайки се или като се качите на тук-тук за кратка обиколка или да отидете до някой от множеството търговски центрове, в които може да намерите почти всичко. Това е рай за любителите на шопинга, ако сте закъснели за мола, не се отчайвате, в града има няколко нощни пазара, които ще ви накарат да се потопите в атмосферата на Азия. Не пропускайте да опитате храна от уличните търговци, които ще я приготвят пред Вас за по-малко от минута от най-свежите продукти. Тях също може да намерите по всяко време на денонощието. Като стана въпрос за нощно време, любителите на нощния живот ще се чувстват много добре на култовата Каосан Роуд. Друг вид нощен живот Ви чака в района Патпонг – района на червените фенери, който според запознати е доста по-впечатляващ от този в Амстердам. С тези и много други характеристики, Банкок е заслужил и другото си име – града на контрастите. Едно е сигурно: за всеки има по нещо и никой няма да остане равнодушен от Града на Ангелите!
Привечер по желание Традиционна Тайландска Вечеря - Круиз по река Чао Пра, освен вкусната храна ще се насладите и на зашеметяващите гледки от кораба към прекрасно осветените главни забележителности и красиви мостове на столицата. Приятното и романтично настроение е гарантирано! Връщане в хотела. Нощувка.
3 Ден: 03.02.2017 Банкок
Закуска. Днес се отправяме на екскурзия до най-свещеното място за всеки жител на Кралство Тайланд – Кралския Дворец, където се провеждат държавни приеми и много кралски церемонии: сватби, погребения, коронации. Там отсядат най-важните световни личности, които гостуват на Кралството. Сега вече и ние можем да се насладим на красотата на двореца и прилежащите постройки в традиционен тайландски стил. Невъзможно е да забравите красотата на това място. Уникалната архитектура, изящните стенописи, статуите на Буда, храмовете ще ви накарат да ахнете от възторг. Ще посетим и Ват Пра Кео – храма на Изумрудения Буда, където се намира талисмана на Тайланд – статуята на Буда, изваяна от един единствен минерал. Самите крале три пъти годишно при смяната на сезоните преобличат статуята според сезона. Един от най-красивите храмове на Банкок. Вечерта по желание посещение на Скай бара на хотел Лебуа, един от най-високите барове в света, откриващ невероятна панорама към града. Връщане в хотела. Нощувка.
4 Ден: 04.02.2017 БанкокПукет
Ранен трансфер към летището и полет Банкок 06.30 - Пукет 07:55. Трансфер до избрания хотел. Свободно време за Пукет – най-големия остров на кралството и една от най-предпочитаните дестинации на Юго Източна Азия. Ще имате възможността да се наслаждавате на най-известния плаж на острова – Патонг! Връщане в хотела. Нощувка.
5 Ден: 05.02.2017 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия до островите Пи Пи. Безусловно, едно от най-красивите места не само в Тайланд, но и в света. Придобива голяма популярност след филма «Плажа» с Леонардо ди Каприо. Ще посетим най-красивите острови от архипелага, известният залив Мая, ще имате възможност за шнорхелинг, за да се насладите на богатата подводна фауна и кристално чистото море. В екскурзията е включен обяд. Връщане в хотела. Нощувка.
6 Ден: 06.02.2017 Пукет
Закуска. Екскурзия до залива Панг На и острова на Джеймс Бонд. Ще се наслаждаваме на зашеметяващите гледки на залива Панг На, пълен с множество острови. По обяд пристигаме на острова «Джеймс Бонд», който се нарича така след филма «Мъжът със златния пистолет», защото там са заснети част от сцените. По пътя ще посетим мусюлманското село, а след обяда ще имаме време да се наслаждаваме на един от най-красивите плажове в Андаманско море. Свободно време за плаж и шнорхелинг. Прибираме се в хотела към 17-18:00. Нощувка.
7 Ден: 07.02.2017 Пукет
Закуска. Днес ще имаме уникалната възможност да пояздим слонове! Едно невероятно приключение, което ще остави трайни приятни спомени! Освен това ще се насладим на шоу, в което основните артисти са слонове, маймунско шоу, тайски бокс и много други. Връщане в хотела. Нощувка.
8 Ден: 08.02.2017 Пукет
Закуска. Свободно време. По желание вечерта посещение на FantaSea Show. Пищно, изящно, зрелищно, това са малкото епитети с които може да се опише това уникално шоу. За час и половина ще се наслаждавате на майсторството на 400 актьори, акробати, танцьори и много други. 20 от участниците дори са слоновете, които се качват на сцената. Феерията, която ще видите много ще ви впечатли. Там имаме и вечеря преди представлението. Връщане в хотела. Нощувка.
9 Ден: 09.02.2017 Пукет - Банкок
Закуска. Свободно време, трансфер до летището в Пукет и полет Пукет 23.10 – Банкок 00.35 на следващия ден.
10 Ден: 10.02.2017 Банкок - София
Следва полет от Банкок до Дубай в 02:35 ч., след което от Дубай до София в 10:50ч.
ЦЕНА:

- цена на човек в двойна стая - 2719 лв



Полезна информация:

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
Допълнителни екскурзии:

Еднодневна екскурзия до островите Пи Пи и Кай Нок със скоростна лодка

Цена за възрастен: 45 EUR
Островите Пи Пи са едни от най-красивите в Югоизточна Азия. Намират се на 45 минути с моторен круиз от остров Пукет.
Главните острови са два - Ко Пи Пи Дон и Ко Пи Пи Лех. Тъй като е по-голям и населен, Ко Фи Фи Дон привлича повече туристи към своите брегове. Там има 3 изумителни плажа и не повече от 20 хотела, разположени в сърцевината на острова. Пътища няма, нито коли, само малки улички, минаващи между сергии със сувенири. Това е може би най-доброто място за почивка в Тайланд, защотото няма барове, заведения и ресторанти, а природата е повече от екзотична.
Около Пи Пи Дон има още малки островчета, които са необитаеми. Два от тях са коралови, а един е световно известен - Maya bay. Това е мястото, където е сниман филмът "Плажът" с Леонардо Ди Каприо. До него може да се хване такси-моторна лодка за около 5 евро в двете посоки. Там има възможност и за гмуркане с кислородни бутилки или само със шнорхел. Кораловото дъно е едно от най-красивите в индийския океан - има видимост в морето до дълбочина 20 метра.
Еднодневна екскурзия до острова на Джеймс Бонд със скоростна лодка

Цена за възрастен: 50 EUR
Всеки, който е гледал "Мъжът със златния пистолет" от поредицата за Джеймс Бонд, със сигурност е запомнил поне три неща - пистолетът(изработен от злато), злодея Скараманга и тези загадъчни, с причудливи форми, малки острови, където се укрива Скараманга. Разкошни плажове, кристално чисти води, слънце -какво повече за да се превърне един остров в магнетична туристическа дестинация. Филмът е сниман на два от островите в залива Phang-Nga. Koh Khao Phing Kan е островът, на който живее злодеят, а конусовидният (с тясна основа и висок връх) Koh Tapu е мястото, където той крие оръжие за масово унищожение.
Една от отличителните особености на залива Phang Nga са стръмните варовикови скали, които се простират отвесно на изумрудено зелените води. Островът на Джеймс Бонд и Koh Pannyi (забележително селище, построено цялото върху водата) са най-големите забележителности в залива. Островът на агент 007 безспорно е място, което задължително трябва да бъде посетено не само заради известния филм. Добре е обаче да сте подготвени за това какво включва офертата освен тихите плажове и примамващите изумрудени води. Още със стъпването ви на брега най-вероятно ще бъдете нападнати от търговци, които се опитват да ви продадат сувенирите си. Най-често обиколката включва обяд в Koh Panyi.
Езда на слонове

Цена за възрастен: 50 EUR
Когато посетите Тайланд и се потопите в атмосферата на отминали времена, незабравимо преживяване ще бъде яздене на слон. Поклащайки се бавно на гърба му, вие ще се почувствате като крале и принцеси от азиатска приказка.
FantaSea Show

Цена за възрастен: 65 EUR
Най-грандиозното и пищно шоу, което някога сте виждали, е на остров Пукет, Тайланд. Казва се Phuket FantaSea и съчетава красота, елегантност, музика, огромни декори, стотици артисти и живи животни. Това е най-големият увеселителен парк на острова, който ежедневно събира хиляди туристи, които са готови да се потопят в света на магията и фантазията. Разположен е на площ от 57 хектара и включва атракции, детски площадки, зоологическа градина, има редки албиноси животни и влечуги. Пресъздадената джунгла е оградена с огромен тайландски дворец, сюрреалистично осветен през нощта. Гвоздеят на програмата, е мащабно шоу, което показва на зрителя изкуството и културата на Тайланд.
Трудно може да се опише такъв спектакъл. Трябва да се види на живо. Дори и най-шумните компании спират да вдигат врява заради представлението. Спектакълът на FantaSea улавя всички!
0078

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти