Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Потвърдена за 03.05.18! Майски празници в ХОЛАНДИЯ - самолет от София и Варна

Номер на оферта

/

211876

Дати & цени

Цената включва

Пакетна цена включва:

- Самолетни билети Варна /София – Амстердам – София / Варна с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
- 2 нощувки със закуски в хотел Hotel Tulip Inn Amsterdam Riverside кат.4* - Амстердам
- 2 нощувки със закуски в хотел De Rustende Jager 4* - района на Лейден
- Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
- Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
- Туристическа програма в Амстердам
- Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

Цената не включва:

- Входните такси за посещаваните обекти
- Разходи от личен характер
- Доплащане за единична стая – 190 лв.
- Екскурзия до Волендам и остров Маркен – 28 евро (с градски транспорт и корабче посещение на етнографския музей във Волендам )
- Целодневна Екскурзия до Делфт и Лейден - 50 евро/98 лв (заявява се и се заплаща в България)

Програма на пътуването

Екскурзии
Майски празници 2018 в ХОЛАНДИЯ - Амстердам, Кьокенхоф, Хага, Лайден, Делфт, Гауда - 4 нощувки - българска група - самолетна екскурзия от София и Варна - ПОТВЪРДЕНА!


5 дни / 4 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 03.05.2018
Цена: 1148 BGN

Холандска приказка: София/Варна - Амстердам - Кьокенхоф - Хага - Лей ден - Делфт - Гауда - София/Варна

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ: 587 евро / 1148 лв.

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от ВАРНА: 684 евро / 1338 лв.

Стандартна цена за отпътуване от София: 638 евро / 1248 лв. с включени летищни такси

Стандартна цена за отпътуване от Варна: 735 евро / 1438 лв. с включени летищни такси

На площ двойно по-малка от България, Ниската земя, както още е известна от географските справочници Холандия, е събрала уникално културно-историческо наследство от векове. Къде другаде, ако не в Холандия, ще видиш най-голямата колекция в света от творби на знаменития художник Ван Гог? Къде другаде, ако не в Холандия, ще те грабне магията на лалето и още толкова много цветя по поля, градини и пазари, разнасящи славата на тази страна по целия свят? Къде другаде, ако не в Холандия, ще срещнеш толкова вятърни мелници на квадратен километър? Ами квартала на Червените фенери в Амстердам, поезията върху стените на къщите в Лайден, пристанището в Ротердам, откъдето тръгва и походът на Холандия към «титлата» световна морска сила? Вижте колко много любопитни неща ви очакват в страната на лалетата, ако изберете нашата екскурзия до тази част на Стария ни континент. Тогава хващайте самолета и ни следвайте в посока Амстердам
Програма:

Ден 1: 03.05.2018
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 05:00ч. и полет за Амстердам в 06:55 ч. с авиокомпания Bulgaria Air. (За туристите от Варна полет за София в 05:00-05:55 ч.) Пристигане на летището в Амстердам в 09:00 ч. От летището отпътуване за град Лисе /югозападно от Амстердам. Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф. Отпътуване за хотела. Настаняване,в хотел Tulip Inn Riverside 3*. След обяд пешеходна програма в старата част на Амстердам, където се намира най-старата Катедрала от 1302 г разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat). Районът Де Вален (de Wallen) е т.нар. "Квартал с червените фенери“ в Амстердам и е основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата Оуде Керк (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Площад Дам с Кралския дворец (Koninklijk Paleis; Royal Palace), построен през 1665 г., Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. По желание: посещение на Музея на Мадам Тюсо. Нощувка.
Ден 2: 04.05.2018
Зауска. Пълен туристически ден в Амстердам. По желание посещение на два от най известните музеи: Музеят на Ван Гог - най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог. В музея има и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген. Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби, безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите По желание: разходка по каналите на Амстердам. По време на разходката с корабче, която трае 60 мин ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка. Ще отидем и до един от най–големите цветни пазари. Свободно време. Нощувка.
Ден 3: 05.05.2018
Закуска. Отпътуване за Хага. Туристическа програма в централната част на града - Комплексът от сгради Биненхов, старата Църква, Кралския дворец – един от трите действащи дворци на кралското семейство. Отпътуване за Лайден – където поезията е написана върху всяка стена. Лайден - град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Стария град, където голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в. са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за втория най-голям в Холандия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Свободно време в града. Отпътуване и настаняване в хотел De Rustende Jager 4*. Нощувка
Ден 4: 06.05.2018
Зауска. Отпътуване за град Гауда прочинция Южна Холандия, градът е известен в цял свят със своето сирене Гауда и вкусните вафли с петмез. Разходка в старата част на града разглеждане на Пазарния площад със сградата на кметството една от най-старите готически постройки от обществено значение в Холандия. Църквата „Свети Йоан Кръсител“ от 13 век. Отпътуване за Делфт – един от най-красивите градове в Холандия. Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите. Нощувка.
Ден 5: 07.05.2018
06:30 ч. Закуска. 07:15ч. Трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:55 ч. За туристите от Варна полет за Варна 16:05. Пристигане във Варна 16:55ч.


Условия за записване и начин на плащане:

- Депозит 30% от стойността на пакета
- Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
Ориентировъчни входни такси:

Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро
Музея на Ван Гог - 17.50 евро
Национален музей (Rijksmuseum) – 17.50 еврo
Музея на бирата Хайникен – 18 евро
Забележка:


Минимален брой участници: 20
- Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца.
Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата.
0004-48

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Майски празници - Холандия |  Майски празници - Амстердам

Избрани оферти