Начало / Екскурзии / Екскурзии - Атина

Потвърдена за 03.09.18! Круиз в Адриатическо море - бг група, кораб+самолет

Номер на оферта

/

220667

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетни билети София-Атина / Тревизо-София с включен багаж 20кг. И 7 кг. Ръчен багаж
- Трансфер летище-пристанище-летище
- 6 нощи на круизен кораб
- Изхранване на база Ол Инклузив с включени алкохолни напитки на водещи брандове
- Забавления на борда – жива музика, театрални представления, басейни, джакузи, анимация за младежи и деца
- Водач от агенцията при 15 записани
- Застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10000 евро

Цената не включва

Цената не включва:

- Разходи от личен характер
- Опционни брегови екскурзии, предложени в програмата
- Интернет на борда на кораба

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз в Адриатическо море - Атина, Корфу, Котор, Будва, Дубровник, Задар, Венеция - ол инклузив - българска група - екскурзия с кораб и самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 03.09.2018
Цена: 2230 BGN

По маршрут: Атина/ПиреяКорфуКоторДубровник – Задар – Венеция

С включени: самолетни билети, 7 нощувки на круизен кораб Horizon на база All Incluisive - безалкохолни и алкохолни напитки, трансфери, 1 нощувка в хотел 3* в района на Венеция, застраховка
HORIZON PMT
ПРОГРАМА:

Ден 1
03/09/2018 София - Атина
Сутрешен полет София-Атина. Кацане в Атина и трансфер до пристанището в Пирея. Чекиране на кораб MS Horizon на круизна компания Pullman. Начало на круиза.
Ден 2
04/09/2018 Плаване
Плаване в посока о-в Корфу.
Ден 3
05/09/2018 Остров Корфу, Гърция 09:00 17:00
Възможност за полудневна екскурзия до Сидари - прекрасен курорт в северната част на острова, където брегът е глинест и е живописно изваян от морето. Тук се намира известната природна забележителност „Канал д’Амур” или „Каналът на любовта” и Касиопи - пристанище и рибарско селище, днес курортен център в северната част на острова. Китното градче влиза в класацията на Топ десет на красивите места в света с красивите си гледки на морската вода и приказните плажове. Този шедьовър е творение на въздействието на морето и вятъра, които с течение на времето са създали пейзаж с ефирна красота, уникална за Средиземноморието.
Ден 4
06/09/2018 Котор, пристанище Бар, Черна гора 09:00 17:00
В днешния ден ще имате възможността да се потопите в автентичната средновековна атмосфера на Котор и Будва. Укрепеният стар град на Котор се е сгушил в подножието на хълма Свети Иван и планинския масив Ловчен, а улиците като лабиринт ви изненадват с кафенета, църкви и ресторанти на скритите площади. Надвисналите сякаш планини осигуряват защита на целия залив, а морето е мастиленосиньо. В северната част на града протича късата, но буйна река Шкурда, а в западната се намира изворът Гурдич.
В миналото Старият град на Будва е бил на малък остров, който впоследствие се е свързал със сушата с пясъчен провлак и се е превърнал в полуостров. Заобиколен е от укрепления от XV в. с порти, кули и крепостни стени. Има пет входа към Стария град, където можете да се насладите на тесните улички и паметниците на средновековната култура.
Ден 5
07/09/2018 Дубровник, Хърватска 07:00 16:00
Дубровник е изпълнен с живот през цялата година. Зад градските стени може да се види удивителната красота на мраморните облицовки в Стария град. Из площадите и малките алеи, в кафетата и баровете винаги е пълно с хора. Чистите плажове и кристалната вода, заобикалящи града, грабват посетителите с чара си.
В днешния ден ще имате възможността да се включите в екскурзия , която включва посещение на стария град – двореца Спонца, фонтана Онуфри, изкачване по крепостните стени на града, откъдето ще се насладите на невероятна гледка , откриваща се към дубровник от планината Сръд, намираща се точно на север от града...
Ден 6
08/09/2018 Задар, Хърватска 10:00 18:00
В днешния ден ще имате уникалната възможност да посетите стария град на Задар и Национален парк Крка - изключително богат на флора и фауна, дом на 222 вида птици, което го прави един от най-ценните орнитологични райони в Европа. В парка се помещава и единственият център за опитомяване и обучение на ястреби в Хърватска, където можете да видите демонстрация на лов с ястреби. Национален парк Крка е разположен от двете страни на феномена – река Крка, от извора й в западното подножие на Динарските планини до вливането й в Адриатическо море. Общата му площ е 142 кв.км., а самата река е дълга 72,5 км., като през 2/3 от пътя си преминава през варовиков каньон дълбок над 220 м. и дълъг 50км. В този тесен и дълбок каньон от варовик, когато водата преминава през травертните бариери се създават и водопадите . В горното течение има два 10-метрови, при навлизането на Крка в областта Книн е водопада наречен Велики Бук (20 м), а в долното течение са водопадите: Билушич Бук (19.6 м), Брлян (15 м), Манойловац (три водопади; 84.5 m), Рошки Слап (25.5 м) и Скрадински Бук (37,5 м), най-красивият от всички.
Ден 7
09/09/2018 Венеция, Италия 08:00 -
Сутринта напускане на кораба. Следва трансфер до хотел 3* в Местре или Лидо ди Йзело.
Възможност за самостоятелно разглеждане на Венеция или за включване в полудневна екскурзия из забележителностите на този романтичен град с посещение на площад "Сан Марко"; едноименната Катедрала; Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките и др.
Ден 8
10/09/2018 ТревизоСофия 12:40 15:35
Закуска. Трансфер до летище Тревизо за директен полет Тревизо-София в 12:40. Кацане в София в 15:35. Цени
ЦЕНИ:

Вътрешна кабина - 2230 лв
Външна кабина с прозорец - 2503 лв
Външна кабина с балкон - 2699 лв
Трети възрастен - 2093 лв.


Условия за резервация:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
0079

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Атина |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Атина |  Круизи 2024 - Гърция |  Круизи 2024 - Атина

Избрани оферти