Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

Потвърдена за 04.01.18! Круиз Азиатско приключение - самолет от София

Номер на оферта

/

208434

Дати & цени

Цената включва

Цените включват:

- Водач от агенцията при записани минимум 16 туристи
- Двупосочен самолетен билет за полети София – Доха-Сингапур
- Летищни такси
- Трансфери летище-пристанище; пристанище-хотел-летище
- 7 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб MARINER OF THE SEAS на круизна компания Royal Caribbean.
- пълен пансион на борда на кораба: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, среднощен бюфет и понякога бюфет-изненада;
- престоя в резервираната от Вас кабина; всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, сателит, телевизор и трезор;
- поздравителен коктейл от капитана за Добре дошли! Гала вечеря с подбрано меню;
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
- ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро

Цената не включва

Цените не включват:

- Такса обслужване: 88 евро на човек за целия маршрут. Заплаща се предварително в агенцията.
- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Виза за Тайланд

Програма на пътуването

Екскурзии
Круиз Азиатско приключение: Сингапур, Малайзия и Тайланд - българска група - екскурзия с кораб и самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!


11 дни / 8 нощувки
Транспорт: кораб
Дати: 04.01.2018
Цена: от 3814 BGN

Сингапур - Куала Лумпур (Малайзия) - Пенанг (Малайзия) - Лангкави (Малайзия)- Пукет (Тайланд) - Сингапур

Круизно пакетно пътуване с включени самолетни билети, трансфери, 7 нощувки на 5* кораб Mariner of the Seas 5*, 2 пълни дни с 1 нощувка в 4* хотел в Сингапур, сититур на града включен в цената
Водач на групата – при записани 16 човека!
ROYAL CARIBBEAN, Mariner of the seas 5*
ПРОГРАМА:

04.01.2018
Отпътуване от София с Катарски авиолинии и следното разписание: София- Доха 11:55-17:30, Доха-Сингапур 20:40- 09:15+1(на 05.01).
05.01.2018
Трансфер до пристанище. Настаняване на борда на кораба. Отплаване в 17:00.
06.01.2018 Порт Кланг, Малайзия 07:00-18:00
Добре дошли в Куала Лумпур-столицата на Малайзия. В този ден предвиждаме екскурзия на руски език. Несъмнено най-известната забележителност в града са кулите Петронас, които са вторите по височина сгради в света. Тук може да се разгледте и т.нар. Златен триъгълник, който включва Кралският дворец, джамията Мажит Ямек и Площада на Независимостта. Сред другите забележителности са Чайна Таун и Китайския храм, индийския храм Маха Мариамман храм Тян Ху, Индийския район Брикфилдс.
07.01.2018 о. Пенанг, Малайзия 09:00-18:00
Перлата на Малайзия. В Пенанг може да посетите Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си. Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни и дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.
08.01.2018 Лангкави, Малайзия 07:00-18:00
Остров Лангкави е райско кътче с недокосната природа. Прдвиждаме екскурзия до 2 резервата на Юнеско: Мачинчанг и Килим. Тук ще се изкачите с лифт над дъждовната гора, ще се качите на катер и ще направите разходка до мангрова гора на р. Килим, където ще храните маймуни и орли. От там ще продължите с лодки към устието на реката, до древни пещери и див плаж, където ще имате възможност за почивка.
09.01.2018 Пукет, Тайланд 07:00-23:59
Савадикаа, Пукет! Здравей, Пукет! Остров Пукет е една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. Ако все още не сте яздили слон, ще имате възможност да го направите тук. В този ден можете да се възползвате от екскурзия, която включва шоу с крокодили и змии, посещение на 45-метровата статуя на Големия Буда, където със специален гонг ще можете да проверите чистотата на кармата си, а монах ще ви завърже връвчица за късмет. Почивка на плаж Карон с „пеещите пясъци“, а вечерта разбира се „тайлански масаж“ в някой от многобройните салони в града или забавления на бар на Бангла роуд.
10.01.2018 Пукет, Тайланд 00:01-17:00
Вторият ден от престоя ви в Пукет ще разнообразим с разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско морето. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплувате по лагуната и тъмните пещери и ще направите шнорхелинг над огромни корали. На връщане, ще спрете за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване.
11.01.2018 Плаване
Свободно време за забавления и почивка на борда на кораба.
12.01.2018 Сингапур
Акустиране в Сингапур в 08:00 часа. Трансфер до хотел 4*, комбиниран с полудневен сититур на града, включен в цената. По време на тази екскурзия ще видите Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължите към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба: театралния комплекс Еспланда и прочутия хотел „Марина Бей Сандс“. Ще посетите китайския квартал с будисткия му храм. Настаняване в хотела около обяд. Свободно време за разходки и развлечения. Настаняване в хотела, нощувка.
13.01.2017 Сингапур Сутринта свободно време за разходки и развлечения. Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата. Следобед имате възможност за посещение на Сентоса . До острова може да стигнете с лифт, за да видите красотата на острова отгоре. Там се намира и най-големия океанариум в света, в който гледат прозорците на местен хотел. Вечерта не пропускайте да присъствате на шоуто на брега, уникално със светлинните си ефекти върху вода. Трансфердо хотела и след това до летището за полет.
14.01.2017 Сингапур-Доха-София
Полет до Доха със следното разписание: 02:05-05:25. Прекачване в Доха за полет до София: 14:30-18:45.
ЦЕНИ:

- на човек във вътрешна двойна каюта - 1950 евро / 3814 лв
- на човек във външна двойна каюта с прозорец - 3947 лв


Забележка:

- Екскурзиите са примерни и цените и съдържанието им подлежат на промяна.
- Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 16 човека
- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
- Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 15 записали се
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване
0079

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Круизи 2024 - Сингапур |  Круизи 2024 - Сингапур

Избрани оферти