Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Потвърдена за 04.05.18! ПАРИЖ - самолетна екскурзия от София

Номер на оферта

/

213342

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:

- Самолетен билет София – Париж – София с Wizz Air
- Летищни такси;
- Салонен багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см на турист (в двете посоки);
- Трансфери летище - хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в хотел Ambassadeur***;
- Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.

Цената не включва

Пакетната цена не включва:

- Чекиран багаж до 20 кг – 100 лв. на човек в двете посоки;
- Чекиран багаж до 32 кг – 120 лв. на човек в двете посоки;
- Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България);
- Посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г.);
- Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България);
- Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11г. и при предварителна заявка и заплащане в България);
- Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;
- Слушалки по време на екскурзоводските беседи;
- Градска такса (city tax);
- Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

Програма на пътуването

Екскурзии
Майски празници 2018 в ПАРИЖ - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 04.05.2018
Цена: 839 BGN

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел Ambassadeur***, самолетен билет с летищни такси, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с „Уиз Еър”.
ПРОГРАМА:

04.05.2018
13:50 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на WIZZ AIR. 15:50 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. По желание пешеходна програма Монтмартр (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.
05.05.2018
Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Свободно време. Следобед по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.
06.05.2018
Закуска. Сутринта - програма по желание - посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Следобед по желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.
07.05.2018
Закуска. Свободно време. 12.30 - трансфер до летището. 16:25 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 20:05 ч. – кацане на летище София.
Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; 2) При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
Цена:

- Цена на възрастен в двойна стая: 839 лв
- Доплащане за инд.стая: 200 лв
- Нам. за 3-ти възр.: 18 лв
- Нам. за дете до 11 г.+ 2 възр.: 35 лв
- Нам. за дете до 11 г.+ 1 възр.: 25 лв
- Доплащане за чекиран багаж до 20 кг: 100 лв. на човек в двете посоки
- Доплащане за чекиран багаж до 32 кг: 120 лв. на човек в двете посоки
Ambassadeur***

Хотелът е разположен в Монмартър, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa.


КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 69 EUR за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 EUR за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.
Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата CITYRAMA, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 99 EUR възрастни, 94 EUR деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 109 EUR възрастни, 104 EUR деца под 11 г.
ВАЖНО:

При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.
0001

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Майски празници - Франция |  Майски празници - Париж

Избрани оферти