Начало / Екскурзии / Екскурзии - Милано

Потвърдена за 05.03.18! МИЛАНО, самолет от София, БГ група, ПРОМО цена

Номер на оферта

/

215825

Дати & цени

Цената включва

Цената включва

Самолетни билети София-Милано-София с включен голям салонен багаж с размери 55см/40см/20см. и един ръчен багаж с размери 35см/20см/20см до 10 кг.
Летищни такси в размер на 45 евро
Трансферите по програмата: летище –хотел-летище
4 нощувки със включени закуски /2 в района на Милано/
Панорамна обиколка на Милано с екскурзовод на Български език
Пътуване до Serravalle Designer Outlet - Бонус
Водач от фирмата по време на цялото пътуване
Екскурзоводско обслужване на бълг.език
Групова застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

Цената не включва

Допълнителна екскурзия по желание - езерото Комо – 35 евро
Допълнителна екскурзия по желание - езерото Гарда – 35 евро
Входни такси за музеи
Разходи от личен характер
Чекиран багаж до 23 кг. - 168 лв. за двете посоки

Програма на пътуването

Осми март в Милано, самолетна екскурзия от София, ПОТВЪРДЕНА!

5 дни / 4 нощувки

Дата 05.03.18 - 09.03.18

Цена : 480 лв.
Промоционална цена: 391 лв.

1 ДЕН: София - Милано

Сборен пункт на летище София, Терминал 2 в 09:30ч. Полетът за Милано е в 11:15ч. Кацаме около 12:25ч. местно време. Предстои ни обзорно да разгледаме италианската столица на модата с нашия екскурзовод на български език.Привечер ще се настаним в хотела. Нощувка.

2 ДЕН: Милано - Serravalle Designer Outlet

Закуска. Днес сме предвидили пътуване до най-популярният Шопинг център в района на Милано - Serravalle Designer Outlet, Бонус от Dary Travel. Тези от вас, които са избрали да останат в Милано, ще имат време да се разходят.

На практика, този аутлет представлява малък шопинг град. Доста типично за италианците - те обичат да се разхождат по улиците, а не в затворени пространства. Шопинг центъра се намира на около час и половина от Милано. Тук наистина можете да откриете всичко. От световноизвестни марки, до локални, които са с намаления до -80%. Приятната атмосфера ще ви предразположат да пазарувате от сутринта до вечерта, за това Ви предлагаме един цял ден именно тук. Връщане обратно в Милано. Нощувка.

3 ДЕН: Милано - Комо

Закуска. Днес сме предвидили екскурзия до езерото Комо, по желание. Тези от вас, които са избрали да останат в Милано, ще имат време да се разходят, напазаруват или починат.

Ще потеглим в 10:00ч. Около обяд ще пристигнем в „сърцето на италианската романтика“- така наричат това място, намиращо се в област Ломбардия, само на няколко километра от Швейцарската граница. Приближавайки местността се усеща спокойствие, лъхащо от неописуемата гледка, която се открива...съчетание от буйна зеленина и заснежените върхове на Алпите. В средата на езерото се намира град Беладжио, един от най-романтичните градове в Италия. В тази област, много световно - известни личности имат имоти. Ще се разходим по старинните улички ще вкусим от прясно изпечените сладкиши с чаша ароматно ванилово кафе и няма да усетим, кога е станало време да тръгваме обратно. Около 17:00ч. ще тръгнем посока Милано.Нощувка.

4 ДЕН: Милано - Гарда

Закуска. Днес, отново по желание, ще ви предложим да се докоснете до красотите на друго Италианско езеро - Гарда. Разположено е на около два часа и половина от Милано. Часът на отпътуване ще е 09:00ч. Пристигане по обед. Езеро Гарда е най-голямото езеро в Италия. Харесвано е от туристите, поради възможностите, които предлага за водни спортове, семейни ваканции и почивки. Освен с интересната история, то е известно и с красотата си. По брега му има редица градчета, в част от които ще имате възможност да се разходите, да обядвате, да пиете топъл чай или просто да се полюбувате на красивите гледки. Около 16:00ч. ще се отправим към Верона- „градът на Ромео и Жулиета“ е разположен на около 30-40минути от тук. Там ще направим кратка панорамна и пешеходна обиколка с нашия екскурзовод и ще имате свободно време. След това ще се отправим към хотела в района на Модена.Нощувка.

5 ДЕН: Милано - Гарда

Закуска.Отправяме се към летището в Милано. Полетът за София е в 12:15 ч. Около 15:50ч. българско време ще кацнем на летище София, Терминал 2.

Цената подлежи на потвърждение.
Дати:
Човек в двойна стая - 480 лв.
Деца до 12г. - 440 лв.
Единична стая - 680 лв.
Трети възрастен - 460 лв.

- Посочените цени са в лева, на човек за посочения период.
- Цената за дете е валидна при настаняване с двама възрастни.

0078

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Милано |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Милано |  8 Март 2024 - Италия |  8 Март 2024 - Милано

Избрани оферти